Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@18:25:50 GMT

جوانی جمعیت نیازمند تغییر نگرش‌ها است

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۴۹۵۶۳

جوانی جمعیت نیازمند تغییر نگرش‌ها است

به گزارش خبرگزاری مهر، احسان کامرانی در جلسه کارگاه جمعیت این استان اظهار داشت: با توجه به اینکه فلسفه تشکیل قرارگاه جمعیت در کشور و استان‌ها اتخاذ تدابیر عملیاتی در حوزه جمعیت است مدیران باید با اهتمام ویژه در جلسات این قرارگاه شرکت کنند.

وی افزود: تشکیل منظم جلسات قرارگاه جمعیت مورد تاکید ویژه استاندار است و یکی از ملاک‌های ارزیابی عملکرد مدیران مشارکت آن‌ها در جلسات تخصصی و تصمیمات استانی است تا خروجی تصمیمات این جلسات در جامعه ملموس باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان تصریح کرد: استان هرمزگان در زمینه جمعیت نیازمند تدوین برنامه مدون میان مدت و بلندمدت است تا اهداف در این حوزه محقق شود.

کامرانی گفت: دستگاه‌های اجرایی برنامه‌های تشویقی که در حوزه جوانی جمعیت پیش بینی شده را با حساسیت ویژه پیگیری و دنبال کنند. قانون جوانی جمعیت راهبرد دستگاه‌های اجرایی در پیگیری تحقق اهداف جوانی جمعیت باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان ادامه داد: انجام کارهای پژوهشی و مطالعاتی در حوزه جمعیت برای ریشه‌یابی مشکلات در این بخش ضروری است.

کامرانی اضافه کرد: انجام کارهای پژوهشی نیازمند آمار، اطلاعات و داده‌های دقیق است و ضروری است دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در این بخش مهم ورود کنند. با توجه به اهمیتی که جمعیت در توسعه و پیشرفت کشور دارد سیاستگذاری و برنامه‌ریزی در این بخش از اهمیت کلیدی و راهبردی برخوردار است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان افزود: مشکلات حوزه فرزند آوری تنها مباحث مالی نیست بلکه بهبود وضعیت این بخش نیازمند آگاهی بخشی و فرهنگ سازی و تغییر نگرش‌ها است.

کامرانی بیان کرد: برای خانواده‌هایی که دارای فرزندان بیشتری هستند برنامه‌های حمایتی ویژه از سوی دستگاه‌های اجرایی ذیربط اتخاذ شود.‌ رفع مشکلات مربوط به ناباروری به ویژه تامین هزینه‌های مورد نیاز زوج‌های نابارور موضوع مهم دیگری است که نیازمند توجه است.

کد خبر 5534639

منبع: مهر

کلیدواژه: احسان کامرانی استانداری هرمزگان افزایش جمعیت بوشهر بیست و هفتمین سفر استانی دولت کرمانشاه ویروس کرونا عید سعید قربان دعای عرفه خطبه های نماز جمعه سنندج خراسان رضوی آمار کرونا زلزله هرمزگان مشهد اردبیل حجاب و عفاف جوانی جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۹۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس و مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوزاد متولد شدند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت اظهار کرد: سال 1401 میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال 16.54 درصد بوده که این آمار در سال 1402 به 18.97 درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال 1400 و اجرایی شدن آن از سال 1401 اتفاقات خوبی رقم در حوزه جمعیت خورده است، افزود: میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال در سال‌های 1400، 1399 و 1398 به ترتیب 17.05، 17.5 و 18.06 بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین 25 تا 29 سال نیز در سال 1402 نسبت به سال 1401 از عدد 24.12 درصد به 24.39 درصد رسید، گفت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 5.1 به 6.42 درصد رسیده است.

بهترین زمان برای بارداری و فرزندآوری چه زمانی است؟

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 1.59 به عدد 2.04 رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال 1402 نسبت به سال 1401 شاهد کاهش 1.61 درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن 3.67 درصد بود و نشان‌دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال های 1400، 1401 و 1402 به ترتیب یک میلیون و 114 هزار و 90، یک میلیون 75 هزار و 224 و یک میلیون و 57 هزار و 959 نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال 1402 کاهش موالید نسبت به سال 1401 بالغ بر 17 هزار و 265 نفر بود که این عدد در سال 1401 نسبت به سال 1400 بالغ بر 40 هزار و 966 نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال 1398 رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال 1398 کاهش موالید نسبت به سال 97 به عدد 170 هزار و 356 نفر رسید که کاهش 12.47 درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال 93 تا سال 1402 بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین‌نشست سری‌جلسات ایده‌پردازی برگزار می‌شود
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • جزئیات جایزه ملی جوانی جمعیت تشریح شد؛ ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها
  • ازدواج آسان راه حل مسئله جوانی جمعیت است
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • تشکیل اولین قرارگاه جوانی جمعیت در شهرستان اردکان
  • همدان نیازمند کارگر و کارمند در بخش خصوصی
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • نقش ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری کلیدی است