Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@02:22:02 GMT

لایروبی خور بندر ریگ آغاز می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۵۰۷۷۴

لایروبی خور بندر ریگ آغاز می‌شود

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر گفت: تقویت دایک مورد نیاز جهت تخلیه مصالح حاصل از لایروبی خور ( آبراه دریایی) بندرریگ در دست اقدام است و پیش بینی می‌شود این پروژه تا پایان تیر آغاز شود.

 احمد محمدی زاده اظهار کرد: طرح توسعه  بندرریگ  که از خواسته‌های بر حق مردم این دیار کهن است،   شامل لایروبی موقت به حجم ۳۰۰ هزار مترمکعب، احداث دستک شرقی، لایروبی خور، انحراف رود شور و مهندسی ارزش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد:  ۱۶۰۰ متر لوله انتقال و تخلیه مصالح و بخش عمده‌ای از متعلقات مورد نیاز  لایروبی از بندرعباس  به بندر ریگ منتقل شده و در محل اجرای پروژه ۱۱۰۰ متر لوله مونتاژ شده است.

استاندار بوشهر عنوان کرد: مرحله دوم مطالعات طرح توسعه بندر ریگ در دست انجام و مهندسی ارزش پروژه هم از سوی اداره کل مهندسی سواحل سازمان بنادر در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر،  خور بندر ریگ در سنوات گذشته لایروبی شده، اما در هنگام طغیان رودخانه‌های فصلی بالادست در فصل زمستان که به دریا می‌ریزد مجدد رسوب می‌گیرد و باعث مشکل در تردد شناورها و قایق‌های صیادی می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استان بوشهر بندر ریگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۰۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • کاهش ۲ متری تراز آب دریای خزر طی ۲۰ سال گذشته
  • مسافران تعطیلات آخر هفته مراقب باشند/ بارندگی در این مناطق شدید خواهد بود
  • لایروبی کانال آب‌های سطحی شهرک سعدی
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • مسدود شدن ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح کرمانشاه
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در کرمانشاه پر شد
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان