Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، دکتر «محمدنبی احمدی» در نشست هم اندیشی دست اندرکاران همایش بین المللی «هورامان؛ ثبت جهانی، فرهنگ و توسعه پایدار» با اشاره به برگزاری این همایش در روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه رازی افزود: همایش بین المللی هورامان از جهات اقتصادی، گردشگری، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی یک رویداد و ظرفیتی بسیار مهم برای استان به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری پیش نشست های متعدد طی چند ماه اخیر با موضوع هورامان اظهار داشت: حقیقتاً تدارک برگزاری همایش بین المللی هورامان یک کار مدیریتی بسیار ارزشمند است که تاکنون بخوبی توسط دست اندرکاران علمی و اجرایی همایش صورت گرفته است.

سرپرست دانشگاه رازی کرمانشاه با قدردانی از عوامل علمی و اجرایی همایش بین المللی هورامان افزود: برگزاری رویداد بزرگ هورامان باید با مشارکت متولیان مربوطه به ویژه میراث فرهنگی، پایگاه جهانی هورامان و دانشگاه رازی انجام شود.
وی تاکید کرد: دانشگاه رازی به جهت احساس مسوولیت و تکلیفی که در قبال استان بر خود می‌داند، در این زمینه ورود کرد و در این فرصت محدود نیز تلاش‌های ستودنی عوامل علمی و اجرایی همایش بوده‌ایم.

دکتر احمدی رویداد بزرگ هورامان را فرصتی برای توسعه استان در ابعاد مختلف دانست و گفت: در دوران جنگ تحمیلی و روزگاری که استان های دیگر با دلار یک صدم قیمت فعلی مشغول تقویت و توسعه زیرساخت های خود بودند، کرمانشاه درگیر جنگ و تبعات ناشی از آن بود و در شرایط فعلی نیز دانشگاه رازی به سبب احساس تکلیف خود برای کمک به توسعه همه‌جانبه استان برای برگزاری همایش بین المللی هورامان پیشقدم شده و در این راستا همه توان خود را به کار خواهد گرفت.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه هم در این نشست گفت: ثبت جهانی هورامان یک اتفاق بزرگ برای منطقه و استان کرمانشاه به شمار می آید و می تواند زمینه مناسب برای توسعه منطقه و کل استان را فراهم کند.

«محمدرضا سهیلی» ثبت جهانی هورامان از نوع منظر فرهنگی را اتفاقی متفاوت دانست و تصریح کرد: سخت کوشی مردم منطقه هورامان از دلایل مؤثر در ثبت جهانی منظر فرهنگی این منطقه است که می تواند الگویی برای توسعه فرهنگی و ترویج فرهنگ کار و تلاش در استان باشد.

وی از تلاش ها و اقدامات دانشگاه رازی در برگزاری همایش بین المللی «هورامان؛ ثبت جهانی، فرهنگ و توسعه پایدار» قدردانی کرد و گفت: برای توسعه تعاملات گردشگری باید از ظرفیت سایر استان‌ها نیز استفاده کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه یادآور شد: در زمان باقیمانده همه تلاش خود را برای پیگیری برای حمایت مالی از همایش بین المللی هورامان، ثبت جهانی، فرهنگ و توسعه پایدار به کار خواهیم گرفت.

وی، خواستار راه اندازی استارتاپ های نوین در صنعت گردشگری توسط دانشگاه رازی شد و گفت: ما در زمینه توسعه و تقویت گردشگری به کمک دانشگاه نیاز داریم.

دبیر علمی همایش بین المللی هورامان نیز با اشاره به اینکه بیش از ۴۰۰ نفر میهمان برای حضور در همایش بین المللی هورامان دعوت شده اند، گفت: باتوجه به تأکید سرپرست دانشگاه رازی و با نیّت ایجاد خاطره‌ای خوش در ذهن میهمانان هیچ هزینه‌ای بابت ورودی همایش از شرکت‌کنندگان و نویسندگان مقالات دریافت نمی‌شود.

دکتر «نادر نادری» افزود: ثبت جهانی منظر فرهنگی هورامان یک افتخار بزرگ برای کشور در نظام بین‌المللی و برای استان و به طور ویژه برای منطقه هورامان است که بی شک بسترساز توسعه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و دیپلماسی خواهد بود.

وی با بیان اینکه کرمانشاه بیشترین سهم را در برخورداری از مساحت منطقه هورامان دارد، گفت: ۶۰ درصد از منطقه هورامان در استان کرمانشاه، ۳۰ درصد در استان کردستان و ۱۰ درصد نیز در استان حلبچه عراق واقع شده است و طبیعی است که نقش کرمانشاه در بهره برداری از این فرصت کم نظیر، یعنی ثبت جهانی منظر فرهنگی، باید پررنگ تر باشد.

دکتر نادری بیان کرد: دانشگاه رازی به سبب احساس مسوولیت اجتماعی خود در قبال توسعه استان و کمک به مردم محروم منطقه، با همه وجود پای کار آمد تا در برگزاری این همایش بین المللی سهمی ایفا کند اما دستگاه‌های اجرایی ذیربط به ویژه میراث فرهنگی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز باید نقش آفرینی کنند.

وی از برگزاری ۱۸ پیش نشست تخصصی با حضور کارشناسان و سخنرانان بین المللی در ارتباط با همایش بین المللی هورامان توسط دبیرخانه همایش و استقبال بیش از ۲ هزار نفر از این پیش نشست‌ها خبر داد و گفت: برگزاری همایش های بین المللی اقدامی بسیار حساس و نیازمند زمان مناسب است اما با تلاش شبانه روزی، کار یک سال را در چهار ماه انجام دادیم.

نادری از پذیرش ۴۰۳ مقاله و چکیده به دبیرخانه همایش بین المللی هورامان خبر داد و گفت: دانشگاه رازی تاکنون هزینه‌های بسیاری را برای تدارک برگزاری همایش متقبل شده است و امیدواریم به یاری خداوند متعال در فرصت باقی مانده با تلاش دست اندرکاران همایش، شاهد میزبانی شایسته از میهمانان همایش بین المللی هورامان باشیم.

به گزارش ایرنا، در چهل و چهارمین اجلاس کمیته میراث جهانی یونسکو (UNESCO) پرونده منظر فرهنگی اورامانات /هورامان بررسی و با تصویب اعضای کمیته، این منطقه به عنوان بیست و ششمین میراث فرهنگی ملموس ایران در فهرست جهانی یونسکو ثبت شد.

پرونده ثبت جهانی منظر فرهنگی اورامانات در استان‌های کرمانشاه و کردستان با حدود ۴۰۹ هزار هکتار عرصه و حریم قرار دارد که ۱۰۶ هزار هکتار آن مربوط به عرصه و ۳۰۳ هزار هکتار نیز جزو حریم است.

هورامان یا اورامان نام منطقه‌ای تاریخی با بافت پلکانی و آداب و رسوم بسیار خاص است که بخش‌هایی از شهرستان‌های سروآباد، سنندج و کامیاران در استان کردستان و شهرستان‌های روانسر، پاوه، جوانرود و ثلاث باباجانی در استان کرمانشاه را شامل می‌شود و ۷۰۰ روستا نیز در این عرصه قرار دارند.

برچسب‌ها دانشگاه رازی میراث فرهنگی پاوه کرمانشاه اورامانات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه رازی میراث فرهنگی پاوه دانشگاه رازی میراث فرهنگی پاوه کرمانشاه اورامانات همایش بین المللی هورامان ثبت جهانی منظر فرهنگی استان کرمانشاه برگزاری همایش منطقه هورامان دانشگاه رازی میراث فرهنگی برای توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۰۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود

علی رجبی مدیر کل ورزش و جوانان مازندران از ابلاغ دستورالعمل برگزاری انتخابات دبیرخانه‌های استانی شبکه‌های تخصصی سمن‌ها خبر داد و گفت: این انتخابات در مازندران برگزار می‌شود.

او با تاکید بر اهمیت برگزاری صحیح و شایسته این انتخابات افزود: دبیرخانه‌های استانی نقش مهمی در عملکرد شبکه‌های تخصصی دارند و به عنوان بازوان اجرایی دبیرخانه ملی عمل می‌کنند.

رجبی گفت: این اداره کل هم اکنون در موضوعات مختلف شبکه‌های اجتماعی فعال دارد که سمن‌های جوانان و سایر تشکل‌های فعال در حوزه جوانان در این شبکه‌ها عضویت دارند.

او شبکه‌های تخصصی سمن‌های وزارت ورزش و جوانان را مشتمل بر شبکه ازدواج و جوانی جمعیت، شبکه سبک زندگی ایرانی اسلامی، شبکه میراث فرهنگی و گردشگری، شبکه نشاط و اوقات فراغت، شبکه ترویج گفتمان دینی انقلابی و جهاد تبیین، شبکه سلامت اجتماعی، شبکه محیط زیست، شبکه امداد و نجات، شبکه فعالیت‌های جهادی، شبکه فعالیت‌های فرهنگی در حوزه ورزش، شبکه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی (حاشیه نشینی)، شبکه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی (پیشگیری ازاعتیاد)، شبکه فعالیت‌های خلاق و نوآور، شبکه کارآفرینی و اشتغال پذیری معرفی کرد.

رجبی گفت: شبکه‌های تخصصی در راستای هم افزایی و تعامل اعضاء شبکه در موضوع تخصصی و شناسایی شبکه مسائل موجود ذیل موضوعات مشخص، ایده پردازی و ارائه طرح و برنامه خلاقانه و اجرای هوشمندانه و مدبرانه در بستر فراهم شده در شبکه سازی تخصصی فعالیت خواهند کرد که ساز و کار مناسبی را در راستای رشد و تعالی فعالان اجتماعی و فرهنگی جوان در تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد فراهم می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • ارائه ۱۱ مقاله در همایش علمی «اسوه حسنه» در مرکز گلستان
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال