Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی گلستان، امروز یکشنبه ۱۹ تیر، ۵۲ نفر از مبتلایان به کرونا در گلستان در بیمارستان‌های این استان بستری هستند.

آمار امروز بیماران مبتلا به کرونا و بستری در استان گلستان نسبت به روز گذشته از کاهش یک بیمار بستری خبر می‌دهد.

از این تعداد ۱۷ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بیماران مبتلا به کرونا بستری هستند و ۸ نفر هم با کمک دستگاه نفس می‌کشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس آخرین گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان گلستان شهرستان‌های کردکوی، گالیکش، گمیشان، علی آبادکتول و ترکمن در وضعیت زرد و شهرستان‌های گرگان، گنبدکاووس، آزادشهر، آق قلا، بندرگز، کلاله، مراوه تپه، مینودشت و رامیان در وضعیت آبی قرار دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۲۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه گزارش ویژه علل خودکشی پزشکان/پیگیری پرونده مرحومهبخشی

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با تأکید بر این که دانشگاه‌های علوم پزشکی در شهرستان‌ها باید برای پزشکان طرحی شرایط بهتری را مهیا کنند، گفت: گزارش ویژه‌ای با ذکر عوامل و دلایل خودکشی تعدادی از پزشکان جوان آماده و به مراجع ذی‌صلاح ارسال کرده‌ایم. - اخبار اجتماعی -

دکتر محمد رئیس‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به سؤالی مبنی بر علت خودکشی تعدادی از رزیدنت‌ها و آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده دکتر پرستو بخشی اظهار کرد: پرونده خانم دکتر بخشی را به صورت میدانی با مراجعه به استان لرستان و صحبت با تمام افرادی که در تماس با ایشان بودند بررسی کردیم و اشراف کاملی نسبت به پرونده او پیدا و گزارشات مربوطه را آماده و مستندات را تهیه کردیم. اگر ظلمی از سوی سیستم درمانی کشور به مرحومه شده این موضوع باید حتماً پیگیری شود و هدف ما از این کار این است که روندهایی که ممکن است منجر به تضییع حقوق پزشکان طرحی شود، مورد اصلاح قرار بگیرد.

بررسی پرونده دکتر بخشی در سازمان بازرسی و دادستانی

وی افزود: ما درخصوص پرونده خانم دکتر بخشی گزارش کاملی را با همه مستندات تهیه و به سازمان بازرسی کل کشور تقدیم کردیم.

رئیس‌زاده گفت: امروز نیز جلسه‌ای با دادستان کل کشور جلسه‌ای برگزار و درباره مباحث مختلف جامعه پزشکی بحث کردیم و پرونده مرحومه دکتر بخشی را نیز به طور ویژه مطرح کردیم.

تشکیل کمیته حقیقت‌یاب و درخواست پیگیری ویژه فوت دکتر بخشی

وی ادامه داد: امیدواریم با رفع موانع و مشکلات، همکاران ما در دوران طرح با وضعیت بهتری بتوانند به مردم خدمت کنند؛ وزارت بهداشت باید بتواند شرایطی را برای پزشکان طرحی ایجاد کند که هم خدمت‌رسانی به مناطق محروم را پوشش بدهد و هم از حقوق همکاران پزشک دفاع کند.

تهیه گزارش ویژه از دلایل خودکشی تعدادی از پزشکان جوان

وی با بیان این ما یک گزارش ویژه با ذکر عوامل و دلایل خودکشی تعدادی از پزشکان جوان آماده و به مراجع ذی‌صلاح ارسال کردیم، گفت: خودکشی موضوع چندعاملی است که همه عوامل در آن دخیل هستند اما یک عامل به عنوان ماشه عمل می‌کند و نقطه نهایی حادثه نهایی را شکل می‌دهد؛ ما همه مواردی که ممکن بود در این حوادث دخیل باشند را در این گزارش آوردیم اما این که کدام یک از مشکلات، در خودکشی رزیدنت‌ها نقش دارد موضوع قابل بحثی است و مراجع ذی‌صلاح به آن رسیدگی می‌کنند.

معضلات متعدد پزشکان طرحی؛ از درآمد 15 میلیونی تا نبود محل اسکان مناسب

وی تصریح کرد: قطعاً فشار کاری زیاد و رسیدگی‌های ناکافی نقش مهمی در بروز این اتفاق تلخ دارد. یکی از مشکلات این است که در توزیع پزشکان به عنوان نیروهای طرحی شفاف عمل نمی‌شود و از سوی دیگر این پزشکان در چند ماه نخست طرح، حدود 12 تا 15 میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند و کارانه‌ای به آن‌ها پرداخت نمی‌شود.

تشکیل کمیته برای پیگیری مشکلات رزیدنت‌های پزشکی

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با تأکید بر این که دانشگاه‌های علوم پزشکی و شبکه‌های بهداشتی و درمانی شهرستان‌ها باید برای پزشکان طرحی شرایط بهتری را مهیا کنند، خاطرنشان کرد: بعضاً شاهد هستیم که بدترین و سخت‌ترین شرایط در بیمارستان‌ها، کشیک‌ها و شیفت‌‌های درمانی به این پزشکان طرحی اختصاص داده می‌شود. در کنار این مسائل، پدیده خشونت علیه کادر درمان از سوی همراهان بیمار را شاهد هستیم و شرایط رفاهی خوبی نیز برای این پزشکان فراهم نمی‌شود.

وی نبود پانسیون‌ها و محل اسکان مناسب برای پزشکان مجرد و متأهل را یکی از مصادیق نبود امکانات رفاهی عنوان و تصریح کرد: برای پزشکانی که به مناطق محروم اعزام می‌شوند حداقلی‌ترین مطالبه این است که شرایط اسکان این همکاران به خوبی فراهم شود اما متأسفانه عمدتاً محل اسکان پزشکان طرحی شرایط مناسبی ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تهیه گزارش ویژه علل خودکشی پزشکان/پیگیری پرونده مرحومهبخشی
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری