Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، گلدن گلوب در آخرین تلاشش برای تنوع بخشیدن به انتخاب‌هایش و گسترده کردن مجموعه افرادی که برای انتخاب‌ها رای می‌دهند، از اعضای فیپرشی (فدراسیون بین‌المللی منتقدان فیلم) دعوت کرده تا به عنوان رای‌دهندگان غیرعضو در دوره ۲۰۲۳ فعالیت کنند.

افزایش ۲۰۰ نفر رای دهنده، تعداد کل رای‌دهندگان گلدن گلوب را تقریباً ۳ برابر حال حاضر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون ۱۰۱ عضو فعال و ۳ عضو بازنشسته در این مجموعه حضور دارند. سخنگوی انجمن مطبوعات خارجی هالیوود گفته است هیچ محدودیتی برای افزایش تعداد داوران این مجموعه وجود ندارد.

یکی از اعضای فیپرشی گفته است دعوتنامه‌ای ایمیلی از گلدن گلوب دریافت کرده است. کلاوس اِدِر دبیرکل فیپرشی هم از این عمل پشتیبانی کرد و گفت تنوع بخشیدن به رای دهندگان در سطح جهان به معنای غنای فرهنگی است.

شکایت بازیگر نامزد گلدن‌ گلوب از فیلمسازان | چرا نقش‌ اصلی فیلم‌ها همیشه نصیب بازیگران خاص می‌شود؟

برای افزوده شدن به عنوان داور گلدن گلوب اعضای فیپرشی باید خارج از آمریکا مستقر باشند و نقدهای خود را برای نشریات بین‌المللی بنویسند. درخواست رای‌دهندگان هر سال بررسی می‌شود و فردی که سال پیش عضو بوده می‌تواند دوباره انتخاب شود.

فیپرشی یک فدراسیون متشکل از انجمن‌های ملی منتقدان فیلم از ۴۹ کشور مختلف است که در برخی از کشورها ممکن است صدها عضو داشته باشد. برای کشورهایی که انجمن ملی نقد ندارند فیپرشی ۷۹ عضو فردی از ۳۵ کشور را به عنوان عضو پذیرفته است.

اعضای فیپرشی تا ۲۰ جولای فرصت دارند تا به عنوان رای دهنده گلدن گلوب درخواست دهند. درخواست‌ها توسط کمیته‌ای متشکل از ۵ روزنامه‌نگار غیر از گلدن گلوب و ۴ عضو فعلی گلدن گلوب بررسی می‌شود.

سال پیش گلدن گلوب برای بهبود وضعیت تنوع اعضای خود ۲۱ عضو جدید پذیرفت که ۶ نفر از آنها سیاهپوست بودند.

به دنبال گزارشی که لس‌آنجلس تایمز از وضعیت محدود و تقریباً یک‌دست سفیدپوست گلدن گلوب منتشر کرد، این انجمن مشروعیت خود را از دست داد و سال پیش برنامه تلویزیونی آنها پخش نشد.

کد خبر 689476 منبع: مهر برچسب‌ها سینمای جهان گلدن گلوب هالیوود جشنواره گلدن گلاب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان گلدن گلوب هالیوود رای دهندگان گلدن گلوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۲۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش ایسنا، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛  شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می کند را مایوس و ناامید کند. 

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ و تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی گفت: آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛  تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم  و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، وی با اشاره به اینکه  گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قرارداد هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال تمدید نشد
  • اعضای شورای شهر اصفهان سال گذشته روی چه موضوعاتی بیشتر تمرکز داشتند؟
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • کنعانی: ایران برخورد پلیسی با دانشجویان را در دانشگاه‌های آمریکا نمی‌پذیرد
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • پرس در اندیشه تغییر ساختار مالکیت باشگاه رئال مادرید
  • ماجراهای کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • سرمایه گذاری طلای ابشده با پک های جدید و استاندارد