Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، شهرام وثوقی راد با اشاره به برگزاری دومین دوره جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع) گفت: اجرای دقیق جشنواره آثار و برکات زیادی برای گسترش فرهنگ و معارف رضوی خواهد داشت. 
وی افزود: برگزاری جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) ایده و طراحی بسیار خوبی است و به شرط برنامه‌ریزی دقیق و اجرای مناسب می‌تواند آثار و برکات زیادی برای گسترش سیره، فرهنگ و معارف رضوی داشته باشد که  آسیب‌شناسی کارشناسانه، بهره‌گیری از تجارب قبلی و استفاده از اهل فن، از ضروریات رسیدن به این هدف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجالی برای ارتقای قدرت رسانه‌ای
سرپرست شکبه خبر رسانه ملی در خصوص رابطه این جشنواره با فضای رسانه‌ای کشور هم گفت: همه فعالان رسانه‌ای کشور باید جشنواره را هم فرصتی برای ترویج بیشتر ارزش‌های دینی و فرهنگ رضوی و هم مجالی برای ارتقاء قدرت و کیفیت رسانه در تولید محتوای فاخر این حوزه ببینند و از این بستر حداکثر استفاده را داشته باشند. 

وثوقی راد ادامه داد: این مهم با برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای تحقق شاخص‌ها و معیارهای حرفه‌ای در انتخاب سوژه، نحوه پرداخت به سوژه، ظهور ابداعات و ابتکارات و بها دادن به اثر بخشی پیام محقق خواهد شد و تحقق آن به تعامل همه فعالان حوزه رسانه در کشور نیاز دارد.

داور دومین جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع) در خصوص نقش رسانه در توسعه فرهنگ رضوی نیز اظهار کرد: رسانه با تولید محتوای رسانه‌ای و انتشار درست آن، زمینه گسترش و رشد معارف رضوی را فراهم کرده و می‌تواند این سرمایه بزرگ اجتماعی را برای نسل‌های فعلی و آینده از گزند تخریب‌ها و تحریف‌ها نجات دهد. وی افزود: رسانه می‌تواند از این فرهنگ ناب، ابزار قدرتمندی برای گسترش سبک زندگی الهی در مقابل سبک زندگی شیطانی بسازد و در این حوزه نیز تاثیرگذار باشد.

وثوقی راد ادامه داد: کارکرد دیگر رسانه، انتقال دیدگاه‌ طیف‌های مختلف مردم به مسئولان، تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران است و می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری‌های مرتبط با زیارت و فرهنگ رضوی موثر باشد.

نگاه صرفا احساسی به جای آثار مبتکرانه و دارای پیام

وثوقی راد در خصوص کیفیت آثار ارائه شده در این دوره از جشنواره نیز گفت: کیفیت آثار ارسالی در بخش گزارش خبری در مقایسه با دور اول جشنواره ارتقا نیافته بود و متاسفانه آثار هنوز با شاخص‌های مورد انتظار جشنواره فاصله دارد. 

وی تصریح کرد: در بیشتر آثار صرفا از جنبه احساسی به موضوع جشنواره پرداخته شده بود و جای آثار عمیق مبتکرانه و پیام‌دار کم یا بسیار کم بود. 
وی ادامه داد: توجه به جنبه‌های احساسی ممکن است هیجان و احساس بیشتری ایجاد کند اما عمق و عمر آن بسیار کوتاه خواهد بود و به همین دلیل باید برای خلق یک اثر ماندگار به این نکته توجه کرد.

انتهای پیام/

منبع: آستان نیوز

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جشنواره رسانه ای امام رضا ع جشنواره رسانه ای فرهنگ رضوی امام رضا ع وثوقی راد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۴۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری از سری برنامه‌های هجدهمین دوره جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان ترکی آذری با حضور سعید سلیمان‌پور، دبیر جشنواره، بهرعلی محمودی رئیس گروه قرآن عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی و مدیر اجرایی جشنواره شعر رضوی، عصر دوشنبه در سالن مراسمات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوی برگزار شد.

بهرعلی محمودی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر اجرایی جشنواره شعر ترکی رضوی در این کارگاه گفت: شعرای ولایی که در مدح و وصف اهل بیت (ع) و در شان امام رضا (ع) شعر سرایی می‌کنند خادمان گمنام امام رضا و اهل بیت هستند و این اشعار است که از این شاعران به یادگار خواهد ماند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۳۱۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود، گفت: خوشبختانه امسال تعداد اشعار ارسالی رشد چشمگیری داشته و ۵۳۶ اثر از داخل و خارج کشور به هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر ترکی آذری ارسال شده که از این تعداد ۴۱۶ مورد از داخل و ۱۲۰ اثر از خارج کشور کشورهای ترکیه، آلمان، آذربایجان، عراق، هلند، روسیه، ترکمنستان، گرجستان و عراق است.

محمودی با اشاره به اینکه جشنواره ۲۶ اردیبهشت ماه سال‌جاری در شهرستان سلماس برگزار خواهد شد، افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر خوانی در شهرستان های سلماس، چایپاره، نقده، خوی و میاندوآب و برگزاری محافل شعر در آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، تهران، قزوین و کشور ترکیه تا آخر خردادماه ۱۴۰۳ و برگزاری مراسم شعرخوانی در کشور عراق در اربعین حسینی از جمله برنامه های جنبی این جشنواره خواهد بود.

سعید سلیمان‌پور، دبیر هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر ترکی آذری رضوی نیز در این مراسم گفت: شهرستان خوی شهر فرهنگ و ادب است و این شهرستان در طول تاریخ شاعران بزرگ و بلند آوازه‌ای همچون استاد آغاسی، سید منصور دیبا، ملا مهرعلی فدوی و صدها شاعر به‌نام دیگر که در مدح و منزلت اهل بیت پیامبر اکرم (ص) شعرسرایی کرده‌اند و آثار بی‌نظیر آنها در کتاب‌ها و دل وزبان عاشقان اهل بیت جاری است را دارد.

سلیمان‌پور در ادامه با اشاره به تاثیر شعر در جامعه، گفت: همه ساله مراسم شعرخوانی که در شب ولادت امام حسن مجتبی (ع) در محضر مقام معظم رهبری برگزار می‌شود امسال رهبر معظم انقلاب در سخنان خود فرمودند؛ شعر یک رسانه بین‌المللی و مهمی است که اثر آن از صد موشک و پهباد هم بیشتر است و جامعه جهانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و امروز هرکشوری که رسانه قوی داشته باشد پیروز میدان است و هر شاعری که در مدح و منزلت چهارده معصوم با اخلاص و قربت الی الله حتی یک بیت شعر بگوید در پیش ائمه اطهار جایگاه دارد و اجر و پاداش معنوی خود را خواهد گرفت.

براساس این گزارش : در ادامه مراسم تعدادی از شعرای خوی در مدح ائمه اطهار (ع) شعرخوانی کردند.

دیگر خبرها

  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان
  • نهضت ترجمه اشعار فارسی به عربی در خوزستان
  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید