Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا صباغیان روز یکشنبه در بازدید از شهرک صنعتی مهریز به اهمیت پیگیری شعار سال و تولید و اشتغال اشاره و افزود: یکی از محوری‌ترین نیازهای کشور توجه به تولید و زمینه اشتغال مولد و پایدار است .

وی با بیان اینکه هم‌اکنون در کشور با همت و پیگیری مسئولان کارهای خوبی در زمینه تولید و اشتغال صورت گرفته ادامه داد: به رغم تمامی تلاش‌ها و اقدامات قابل توجهی که شاهد آن هستیم هنور جای کار و مطالبات وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مهریز، بافق، بهاباد، خاتم، مروست و ابرکوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مسئولان در هر منطقه و شهر باید با برنامه‌ریزی و اقدام مناسب زمینه لازم را برای تولید و اشتغال بیشتر بر حسب نیازها فراهم کنند.

صباغیان به اهمیت حل برخی از مشکلات زیرساختی در شهرک‌های صنعتی پرداخت و بیان کرد: کمک به توسعه این مناطق و حمایت از بخش خصوصی و علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری زمینه‌ساز تولید و اشتغال مفید و پایدار است .

همچنین حمیدرضا بشارت مسئول شهرک صنعتی مهریز و علیرضا مرادیان معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری مهریز در گزارشی به آخرین وضعیت تولید و اشتغال در این شهرستان اشاره و حل مشکلات را با پیگیری نماینده مجلس خواستار شدند.

تامین برخی زیرساخت‌ها به خصوص تامین آب مورد نیاز شهرک صنعتی مهریز جزو موارد اصلی بود که مطرح و مقرر شد نماینده مجلس با همکاری مسئولان استانی آن را پیگیری کند.

شهرک صنعتی مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب یزد واقع است و به دلیل نزدیکی به مرکز استان و همچنین قرار گرفتن در مجاورت جاده ارتباطی شمال به جنوب کشور ( تهران ، یزد و بندرعباس ) می تواند مکان مناسبی برای سرمایه‌گذاری باشد.
سهولت در دسترسی به راه‌های اصلی ایران، وجود نیروی انسانی متخصص و همچنین معافیت مالیاتی، ارزانی زمین و فراهم بودن زیرساخت، این شهرک را به مکان مناسبی برای احداث کارخانه جدید تبدیل کرده است.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد و دارای پنج شهرک صنعتی شامل شهید چمران ، ۱۹۶ هکتاری ، یزد مهر، هرفته و ناحیه صنعتی بهادران با اشتغالزایی چهار هزار نفر است.

استان یزد با یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت سه هزار و ۷۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد که ۸۰ درصد اشتغال استان مربوط به حوزه صنعت است.

یزد چهارمین صنعتی استان یزد و با ۵۰ نوع اندیس معدنی و حدود ۲ میلیارد تن ذخیره قطعی پس از کرمان دومین استان معدنی ایران است.

         

برچسب‌ها مهریز محمدرضا صباغیان بافقی جهش تولید یزد مجلس یازدهم اشتغال زایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهریز محمدرضا صباغیان بافقی جهش تولید مهریز محمدرضا صباغیان بافقی جهش تولید یزد مجلس یازدهم اشتغال زایی شهرک صنعتی مهریز تولید و اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۴۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری

ایسنا/خراسان شمالی رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی از ارتقای ۱۳ پله‌ای این مجموعه در اقتصاد دانش بنیان کشور خبر داد و گفت: قرار است شهرک فناوری در استان ایجاد شود.

قربانی محمدرضا پنجم اردیبهشت ماه در آیین کلنگ زنی طرح انتقال آب غیر شرب به واحدهای فناور استان، از توافق با شهرک‌های صنعتی استان برای ایجاد شهرک فناوری در ضلع شمالی پارک به وسعت ۳۰ هکتار خبر داد.

وی پارک علم و فناوری خراسان شمالی را دبیر خانه کشوری صنایع خلاق و دبیرخانه ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان توصیف کرد و گفت: برای تسریع در انجام امور، بروکراسی اداری در پارک و واحد های زیرمجموعه عملا وجود ندارد و رتبه پارک در ستاد اقتصاد دانش بنیان استان که در سال گذشته ۲۶ کشوری بود، امسال با ۱۳ رتبه ارتقا به ۱۳ کشوری رسیده است.

محمدرضا حسین نژاد در آیین آغاز این پروژه، فعالیت های قبلی پارک علم و فناوری را زمینه ساز حرکت پرشتاب این پارک خواند و ادامه داد: قرار گرفتن خراسان شمالی در اقتصاد دانش بنیان در رده استان‌هایی مثل خراسان رضوی، باعث افتخار است.

استاندار، توجه به نخبگان، تقویت هیأت های اندیشه ورز، ایجاد تعاونی های دانش بنیان و جذب نقدینگی در دست مردم، تاسیس شرکت های سهامی عام و سایر تدابیر برای مشارکت مردم در پروژه های نیمه تمام را از اهم مواردی خواند که می تواند در جهش تولید موثر باشد .

وی افزود: فروش واحد های دولتی و اعطای مشوق های مالیاتی از دیگر مواردی هستند که می تواند در رونق و جهش تولید اثر گذار باشد.

استاندار به حمایت‌های گسترده دولت از شرکت های دانش بنیان اشاره و اظهار امیدواری کرد در سال ۱۴۰۳ با انتقال آب، بخشی از مشکلات واحد های فناور رفع شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • محمدرضا مقدسی عضو شورای سیاستگذاری جایزه ملی سرآمدان ایران شد
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری