Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت آمریکایی بوئینگ خواستار معافیت ایمنی برای هواپیماهای ۷۳۷ مکس از سوی مقامات این کشور شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، دیو کالهون، مدیر عامل بوئینگ، شرایط را "صفر یا صد" خواند چرا که این شرکت هواپیماسازی با یک ضرب الاجل از سوی مقامات ایالات متحده برای تأیید ایمنی هواپیمای 737 مکس 10 پیش از شروع آزمون‌های استاندارد ایمنی جدید روبرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس قانون صدور گواهینامه ایمنی و پاسخگویی هواپیما در سال 2020، ساخت همه هواپیماهایی که پس از 31 دسامبر 2022 گواهینامه پرواز دریافت می کنند، باید با مقررات جدید اداره هوانوردی فدرال آمریکا در مورد سیستم‌های هشدار کابین خلبان که به خلبانان در مورد نقص در هنگام پرواز هشدار می دهد، مطابقت داشته باشند.

در میان بررسی‌های سخت صورت گرفته از خانواده 737 مکس در سال‌های اخیر، بوئینگ در تلاش بوده است تا تاییدیه نظارتی برای آخرین و بزرگترین مدل این هواپیما را قبل از پایان این مهلت به دست آورد.

توقف تولید هواپیمای بوئینگ 737 مکس به علت تحریم‌های ضد روسیبوئینگ برای حل پرونده هواپیمای 737 مکس مجبور به پرداخت 237.5 میلیون دلار شد

کالهون در مصاحبه ای با مجله Aviation Week در هفته جاری میلادی ابراز امیدواری کرد که این شرکت مجبور نباشد پروژه را به طور کامل لغو کند، اما اذعان کرد که همیشه یک "خطر" وجود دارد.

مدیر عامل بوئینگ گفت: این ریسکی است که من حاضرم بپذیرم. اگر در مبارزه شکست بخورم، مبارزه را باخته‌ام.

این شرکت معتقد است که کل خانواده مکس MAX باید از آخرین استاندارد ایمنی مستثنی باشند. اگر MAX 10 به موقع گواهینامه پرواز را دریافت نکند، و یا کنگره این مهلت را تمدید نکند و یا معافیت ایمنی به این مدل اعطا نشود، بوئینگ باید اقدام پرهزینه برای طراحی مجدد کابین خلبان هواپیما را صورت دهد و یک برنامه آموزشی جداگانه برای خلبانان خود برگزار کند.

خانواده هواپیماهای 737 مکس پس از اینکه مدل پرفروش بوئینگ شاهد دو سانحه مرگبار تنها با فاصله شش ماه از یکدیگر بود، به طور جهانی از پرواز در آسمان محروم شدند و تحت بررسی های ایمنی بی سابقه ای قرار گرفتند.

در اکتبر 2018، پرواز 610 خطوط هوایی لاین ایر، 13 دقیقه پس از بلند شدن در دریای جاوه سقوط کرد و 189 نفر کشته شدند.

در مارس 2019 نیز پرواز 302 خطوط هوایی اتیوپی، تنها 6 دقیقه پس از پرواز در نزدیکی شهر بیشوفتو سقوط کرد و همه 157 سرنشین هواپیما کشته شدند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آمریکا شرکت های هواپیمایی آمریکا شرکت های هواپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۴۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟

به گزارش بورس تابناک، قانون بودجه ۱۴۰۳ در آخرین روز‌های سال گذشته در بند س تبصره ۶ چالش جدیدی را به بازار سرمایه و شرکت‌های بورسی و فرابورسی تحمیل کرده است. در این بند اعلام شده است:

مجموع معافیت‌ها، نرخ صفر مالیاتی، کاهش نرخ مالیاتی و سایر مشوق‌های مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی از محل مجموع درآمد‌های حاصل شده برای عملکرد سال ۱۴۰۳ کلیه مودیان به استثنای معافیت‌های دارای سقف زمانی مشخص و موارد مندرج در ماده (۱۳۹) قانون مالیات‌های مستقیم و قانون جهش تولید دانش بنیان برای اشخاص حقوقی تا پنج هزار میلیارد ریال (۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) و اشخاص حقیقی تا پانصد میلیارد ریال (۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) قابل اعمال است.

به زبان بسیار ساده این بدان معناست که سقف ۵۰۰ میلیارد تومانی به عنوان سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی و صندوق‌های سرمایه گذاری در نظر گرفته شده است.

با همه تلاش ها و اعتراضات برای جلوگیری از اجرایی شدن این بند سرانجام، یک فوریت طرح اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ در مجلس به تصویب رسید.

در این مطلب قصد داریم دوباره به عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه بپردازیم.  حامد موسوی از فعالان بازار سرمایه به بررسی این عواقب پرداخته است.  عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه 

حامد موسوی فعال بازار سرمایه | اول باید دقت کنیم فلسفه معافیت مالیاتی چیست؟ معافیت‌های مالیاتی اکثرا برای کار‌هایی مصوب شده است که انجام آن کار وظیفه دولت ها بوده است، اما بخش خصوصی انجام می‌دهد و بابت آن معافیت مالیاتی می‌گیرد. به عنوان مثال: ایجاد کارخانه در منطقه محروم و کم برخوردار، ایجاد باشگاه فرهنگی ورزشی برای ارتقای فرهنگ جامعه و گسترش ورزش، کمک بخش خصوصی به دولت بابت تامین انرژی از جمله برق که وظیفه دولت است و چندین خدمات دیگر که دولت می بایست انجام دهد، اما به دلیل کسری بودجه با مشوق معافیت مالیاتی، انجام آن را به بخش خصوصی واگذار کرده است.

حال با تعیین سقف معافیت مالیاتی، این معافیت‌ها از بین می رود و دیگر بخش خصوصی به کمک بخش دولتی نخواهد آمد. در شرایط رکود و تورم جامعه ایران و مشکل در فروش نفت، کماکان دولت مشکل کسری بودجه دارد و حالا مشوق‌های بخش خصوصی هم برداشته می شود و دیگر کسی نیست که این قبیل خدمات را به مردم بدهد.‌ ای کاش اگر دولت قصد داشت معافیت‌ها را بردارد زمانی این کار را انجام می داد که خودش توان انجام آن را داشت.

نکته دیگر اینکه برخی سرمایه گذاری‌ها به شرط معافیت مالیاتی انجام شده است و حتی بعضی خصوصی سازی‌ها به این شرط بوده است حالا قرار است این معافیت ها برداشته شود. مثلا اگر تخفیف ۵% خوراک پالایشی‌ها نبود هیچکس این پالایشگاه‌ها را از دولت نمی‌خرید. 

پس باید این را قبول کنیم اینکه بخش خصوصی با همین مشوق ها در منطقه محروم کارخانه ایجاد می‌کند، هزینه دارد و وقتی معافیت برداشته می شود، اعتماد به دولت از بین می رود و بعدا اگر دولت مشوق هم قرار دهد، چون تضمینی برای پایداری نیست، پس بخش خصوصی سرمایه گذاری نمی‌کند. 

از عواقب دیگر مشکلات این بند س تبصره ۶ این است که توسعه زیرمجموعه های شرکت های بزرگ متوقف می‌شود.
وقتی شرکت هرچه زنجیره تولید خود را تکمیل کند تنبیه می‌شود و مالیات بیشتری پرداخت می کند پس مجبور نیست این کار را انجام دهد و بنابراین به جای بردن سود برای افزایش سرمایه و طرح توسعه، آن سود را بین سهامداران تقسیم می‌کند و این باعث می شود تا روند مستهلک شدن و خورده شدن شرکت ها سرعت بگیرد. این بند عملا در خلاف جهت رونق تولید و توسعه حرکت می‌کند. | نبض بورس

دیگر خبرها

  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل
  • معافیت‌های خودرو در طرح مالیات بر عایدی سرمایه
  • اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • فیلم| حمایت دانشگاهیان مشهد از آزادی‌خواهان دانشگاه‌های آمریکا
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد