Web Analytics Made Easy - Statcounter

در قطر حرفی از برکناری اسکوچیچ زده نشد ماجرای ملاقات طارمی و جهانبخش با معاون رئیس جمهور موافقان اسکوچیچ از محتویات جلسه باخبر شدند دلیل اختلاف بین بازیکنان چه بود؟ شایعه تلخ: درگیری لفظی چند ملی پوش بعد از استوری‌های جنجالی تماسی که جلوی استوری‌های بعدی را گرفت

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبر ورزشی، بحث تغییر سرمربی تیم ملی به داغ‌ترین موضوع این روزهای فوتبال ایران تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دراگان اسکوچیچ که در روزهای بحرانی و خطر حذف از مرحله دوم مقدماتی جام جهانی روی نیمکت تیم ملی نشست، توانست ایران را بی دغدغه به مرحله پایانی مقدماتی جام جهانی رسانده و آنجا نیز با اقتدار بلیت حضور در قطر را رزرو کند. اما در تمام این مدت کم نبودند کسانی که می‌گفتند تیم ملی برای جام جهانی نیاز به یک مربی بزرگتر دارد.

همواره شایعه جدایی و تغییر پیرامون نیمکت تیم ملی به گوش می‌رسید. با وجود کسب نتایج نسبتا خوب، اما اسکوچیچ سایه برکناری از تیم ملی را احساس می‌کرد تا اینکه بعد از شکست تیم ملی در فیفا دی قبلی و در دیدار دوستانه مقابل الجزایر، اخبار و شایعات در خصوص برکناری اسکوچیچ به اوج خودش رسید. اختلاف نظر در خصوص ماندن یا برکناری اسکوچیچ همواره در بین مردم و البته کارشناسان وجود داشت ولی حالا این قضیه به داخل تیم و بین بازیکنان سرایت کرده است.

بازیکنان تیم ملی در دو جبهه و با دو استوری متفاوت نسبت به این موضوع واکنش نشان داده‌اند. ابتدا این سردار آزمون بود که رهبری جبهه موافق با ادامه همکاری دراگان اسکوچیچ را با انتشار یک استوری به دست گرفت و در ادامه برخی بازیکنان موافق با این نظر به بازنشر استوری وی پرداختند. در طرف مقابل مهدی طارمی که قبلا هم با اسکوچیچ دچار اختلاف شده بود، با انتشار یک استوری و رد صحبت‌های موافقان اسکوچیچ، اعلام کردند این حرف‌ها به خاطر منافع شخصی بعضی از بازیکنان تیم ملی بود و ما مخالف این موضوع هستیم.

در قطر حرفی از برکناری اسکوچیچ زده نشد

در فیفا دی قبلی و اردوی تیم ملی در قطر، وزیر ورزش هم به همراه همراهانش حضور داشت. اتفاقی که باعث شد تا چند تن از بزرگترهای تیم ملی به دیدار وزیر بروند و جلسه ای با سجادی برگزار کنند. در این جلسه نفراتی چون بیرانوند، طارمی، جهانبخش، حاج صفی، آزمون، عزت اللهی و امید ابراهیمی‌حضور داشتند و در خصوص مشکلات اردو و کمبود امکانات و نداشتن بازی‌های دوستانه در راه آماده سازی جام جهانی با وزیر ورزش صحبت و گلایه‌های خود را مطرح کردند. نکته جالب اینکه در این جلسه خصوصی هیچ صحبت و یا بحثی در مورد جدایی اسکوچیچ مطرح نشد و حرفی به میان نیامد.

ماجرای ملاقات طارمی و جهانبخش با معاون رئیس جمهور

آنطور که شنیده شده، دو ستاره تیم ملی یعنی مهدی طارمی و علیرضا جهانبخش بعد از اردوی قطر و بازگشت به تهران، به ملاقات مخبر معاون رئیس جمهور رفتند و گلایه‌هایی را نسبت به وضعیت تیم ملی مطرح کردند. اطلاعات دقیقی از این جلسه به بیرون درز نکرده ولی شنیده می‌شود یکی از موضوعات مطرح شده در این جلسه مربوط به دراگان اسکوچیچ بود.

موافقان اسکوچیچ از محتویات جلسه باخبر شدند

بعد از جلسه فوق، چند تن از موافقان اسکوچیچ از جمله سردار آزمون از محتویات آن باخبر شدند و همین موضوع سبب شد تا سردار آن استوری را در حمایت از اسکوچیچ منتشر کند.

دلیل اختلاف بین بازیکنان چه بود؟

یکی از دلایلی که باعث علنی شدن اختلاف بین بازیکنان تیم ملی شد، مربوط به این بود که هر دو طرف مدعی شدند که طرف مقابل از قول آن‌ها صحبت کرده است و هماهنگی بین آن‌ها وجود نداشته است.

شایعه تلخ: درگیری لفظی چند ملی پوش بعد از استوری‌های جنجالی

بعد از استوری‌هایی که از سمت بازیکنان تیم ملی منتشر و اختلافات علنی شد، شنیدیم چند بازیکن تیم ملی در تماس با یکدیگر از هم انتقاد کردند و حتی کار چند نفر به درگیری لفظی کشیده شد. موضوعی که خیلی به ضرر تیم ملی خواهد بود، چرا که در حال حاضر بیشتر از هر زمان دیگری به اتحاد و همدلی بین بازیکنان تیم ملی نیازمندیم.

تماسی که جلوی استوری‌های بعدی را گرفت

آنطور که شنیدیم بعد از درگیری لفظی بین چند بازیکن تیم ملی، دو طرف آماده انتشار استوری‌های بعدی علیه یکدیگر بودند ولی خوشبختانه ماجرا ادامه پیدا نکرد.میرشاد ماجدی سرپرست فدراسیون فوتبال بعد از اینکه از ماجرا مطلع شد، در تماس با چند بازیکن تیم ملی که در متن ماجرا قرارداشتند، از آن‌ها درخواست کرد دیگر به این بحث ادامه ندهند و استوری علیه یکدیگر نگذارند.

شانس دایی از کیروش بیشتر است

چیزی که مشخص است، اسکوچیچ به پایان راه خود در تیم ملی رسیده است و احتمال برکناری این مربی بسیار زیاد است. طی روزهای قبل از کیروش به عنوان گزینه اصلی تیم ملی یاد می‌کردند و حتی شنیده شد با سرمربی پرتغالی سابق تیم ملی مذاکره هم انجام شده است. با این حال آخرین شنیده‌ها از آینده تیم ملی حکایت از آن است مدیران عالی رتبه و بالا دستی فدراسیون فوتبال علاقه مند هستند تا یک سرمربی ایرانی روی نیمکت تیم ملی در جام جهانی بنشیند. از همین رو انتخاب اول آن‌ها علی دایی است و شهریار فوتبال ایران شانس به مراتب بیشتری نسبت به کیروش برای در دست گرفتن هدایت تیم ملی دارد. یکی از دلایلی که شانس کیروش را کم کرده به حواشی زیاد این مربی و مخالفانی است که در داخل ایران دارد.

منبع: خبر ورزشی لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر فوتبال اخبار ورزشی اخبار مرتبط صیادمنش به هال‌ سیتی پیوست + عکس ۱۴۰۱/۴/۱۸ مرحله نهایی رقابت‌ های انتخابی تیم‌ های ملی کشتی با حمایت همراه اول ۱۴۰۱/۴/۱۹ واکنش حسن یزدانی به یورش امروز تماشاگران پس از کشتی سرنوشت‌ ساز ۱۴۰۱/۴/۱۹ فیلم هجوم تماشاگران به وسط تشک و یورش به حسن یزدانی! ۱۴۰۱/۴/۱۹ هجوم باورنکردنی به طرف حسن یزدانی + عکس ۱۴۰۱/۴/۱۹ کی روش حاضر است مجانی سرمربی تیم ملی شود! ۱۴۰۱/۴/۱۹ آخرین ویدیو ها چالوس یکطرفه شد ۱۴۰۱/۰۴/۱۹ ۱۸:۵۴ اتفاقی زیبا در کنسرت رضا صادقی + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۹ ۱۸:۴۹ واکنش حسن یزدانی به یورش امروز تماشاگران پس از کشتی سرنوشت‌ ساز ۱۴۰۱/۰۴/۱۹ ۱۷:۵۲ کشف اسکلت کامل دایناسور ۹۶ میلیون سال پیش در آرژانتین ۱۴۰۱/۰۴/۱۹ ۱۷:۲۸ خنده دارترین اجرای فینال عصر جدید + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۹ ۱۶:۳۷ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۹:۴۲ درگیری لفظی چند ملی‌ پوش بعد از استوری‌ های جنجالی! ۱۹:۳۹ طلا بخریم یا نه؟ ۱۹:۳۱ شناسایی دروغگو ها فقط با چند روش ساده ۱۹:۲۵ زمان واریز یارانه تیرماه کی اعلام می شود؟ ۱۹:۲۳ نازک ترین ساعت مچی جهان رونمایی شد ۱۹:۱۴ چگونه از تب کریمه کنگو پیشگیری کنیم؟ ۱۹:۱۰ معرفی برترین دانشگاه‌ های قاره آسیا ۱۹:۰۸ رفتار درست و با کلاس تو خواستگاری؛ خانواده دختر بخونن ۱۹:۰۸ مضرترین و بدترین مواد غذایی برای کودکان بیش فعال ۱۹:۰۷ برنامه‌ریزی برای تولید ۶۰۰ هزار تن کاتد در استان کرمان / هدف‌ گذاری ۲۰۰ هزار متری حفاری اکتشافی در سال ۱۴۰۱ ۱۹:۰۳ جهشی درس خواندن؛ آری یا خیر؟ ۱۸:۵۹ پروتئین مصنوعی که شما را لاغر می‌ کند ۱۸:۵۴ چالوس یکطرفه شد ۱۸:۵۲ مرحله نهایی رقابت‌ های انتخابی تیم‌ های ملی کشتی با حمایت همراه اول ۱۸:۴۹ اتفاقی زیبا در کنسرت رضا صادقی + فیلم ۱۸:۳۶ چجوری واسه بقیه کسل کننده نباشیم؟ ۱۸:۲۹ جانی دپ و امبر هرد دوباره در دادگاه! ۱۸:۲۷ همایون شجریان در کانادا هم رکورد زد ۱۸:۲۳ کاهش محبوبیت بایدن به ۳۰ درصد ۱۸:۱۹ زن مسلمان خودروی هتک‌ کننده قرآن را واژگون کرد + فیلم ۱۸:۰۵ عضو شورای شهر:  بازار تهران ناایمن است و هیچ موقع هم ایمن نمى شود! ۱۸:۰۲ فاطمی امین یک سرپرست جدید برای سازمان حمایت منصوب کرد ۱۷:۵۸ وقتی مهمون میاد خونت، این کارا رو انجام نده ۱۷:۵۷ محسن زنگنه: لایحه دو فوریتی دولت اثری در کاهش قیمت ها ندارد/ به سودآوری مضاعف واردکنندگانی که قیمت کالاهای خود را در این مدت افزایش دادند، منجر می‌شود ۱۷:۵۴ بهترین زمان برای مصرف گوشت دام ذبح‌ شده ۱۷:۵۲ واکنش حسن یزدانی به یورش امروز تماشاگران پس از کشتی سرنوشت‌ ساز ۱۷:۵۰ چگونه می توان مو‌های کم پشت را تقویت کرد + راه حل‌ های موثر ۱۷:۴۱ این بستنی‌ به هیچ وجه آب نمی شود! ۱۷:۳۶ قیمت هر کیلوگرم دام قربانی در مراکز عرضه ۸۱ تا ۸۵ هزار تومان ۱۷:۳۴ یارانه تیرماه فردا واریز می شود؟ ۱۷:۲۹ آخرین وضعیت مالیات بر خانه های خالی ۱۷:۲۸ کشف اسکلت کامل دایناسور ۹۶ میلیون سال پیش در آرژانتین ۱۷:۲۴ طرز تهیه شربت ذرت؛ کورن سیروپ خونگی عالی ۱۷:۱۸ لاپید: ایران باید تحریم شود ۱۷:۰۷ اسامی پایگاه‌های فعال واکسیناسیون کرونا در تهران ۱۷:۰۰ امیدی به بهبود صنعت خودرو در سال جاری نیست ۱۶:۵۶ جدیدترین قیمت عسل در بازار / یک کیلو عسل طبیعی چند؟ ۱۶:۵۵ زیبایی باورنکردی رتیل مرگبار + فیلم ۱۶:۵۳ رمزگشایی از معمایی عجیب؛ چرا زنان قاجار سبیل داشتند؟ ۱۶:۴۳ فیلم هجوم تماشاگران به وسط تشک و یورش به حسن یزدانی! ۱۶:۳۷ رد پای حضرت ابراهیم در مکه ۱۶:۳۰ هجوم باورنکردنی به طرف حسن یزدانی + عکس ۱۶:۲۷ اعلام قیمت جدید تخم مرغ + جدول قیمت ۱۶:۲۲ مصرف آنتی‌ بیوتیک چه تاثیری بر افسردگی دارد؟ ۱۶:۱۹ آواز ترکی پسر ۱۳ ساله همه را حیرت زده کرد ۱۶:۱۶ استقبال گرم از خواننده سلام فرمانده در بین الحرمین کربلا + فیلم ۱۶:۱۳ تصاویر دیده نشده از شینزو آبه؛ از لباس عروسی تا لباس کارتونی ۱۶:۱۱ مضرات مصرف آب یخ ۱۶:۰۲ اجرای آهنگ همایون شجریان در عصر جدید + فیلم ۱۶:۰۰ اجرای پدیده عصر جدید که به گریه ختم شد + فیلم اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فوتبال اخبار ورزشی بازیکنان تیم ملی برکناری اسکوچیچ بین بازیکنان حسن یزدانی تیم ملی جام جهانی ۱۴۰۱ ۴ ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۵۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، نتایج اعتباربخشی برنامه پزشکی عمومی دانشکده های پزشکی کشور در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به روز رسانی شد. این نتایج از سوی واحد اعتباربخشی دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی وزارت بهداشت منتشر می شود.

فرآیند اعتباربخشی دوره پزشکی عمومی شامل چهار مرحله «اطلاع رسانی و آموزش»، «انجام ارزیابی درونی»، «انجام ارزیابی بیرونی» و «صدور و ابلاغ رأی اعتباربخشی» است. این فرآیند از سال ۱۳۹۶ و به دنبال تصویب و ابلاغ برنامه جدید دوره پزشکی عمومی و استانداردهای ملی بازنگری شده و در راستای اجرای بسته اعتباربخشی طرح تحول در آموزش پزشکی انجام شد.

بر اساس نتایج اعتباربخشی برنامه پزشکی عمومی دانشکده های پزشکی کشور در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تعداد سه مورد مجوز چهار ساله و ۸ مورد مجوز سه ساله تأیید کامل را را دریافت کرده اند.

از تعداد ۱۰ دانشکده که به صورت مشروط مورد تأیید قرار گرفته بودند، این موارد تایید شده اند و ۱۰ دانشکده دیگر به مجموعه دانشکده های پزشکی اضافه شده و مورد تایید قرار گرفته اند. در به روزرسانی جدید نتایج اعتباربخشی ۸ دانشکده با موافقت پذیرش دانشجوی پزشکی مواجه شده اند.

نتایج اعتباربخشی برنامه پزشکی عمومی دانشکده‌های پزشکی کشور جمهوری اسلامی ایران سال ۱۴۰۳

ردیف عنوان دانشکده سال تأسیس عنوان رأی اعتباربخشی دور اول عنوان رأی اعتباربخشی دور دوم عنوان رأی اعتباربخشی ارزیابی مجدد دور دوم
۱ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۱۳ تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) در مرحله صدور پیش رای (تأیید صلاحیت به مدت چهار سال)
۲ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۱۳۲۶ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۳ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۱۳۲۷ تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) در مرحله صدور پیش رای (تأیید صلاحیت به مدت چهار سال)
۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۳۲۸ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۹/۱۵)
۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ۱۳۲۸ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۶/۱۹)
۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ۱۳۲۹ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت چهار سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۱۳۳۸ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۲/۶/۱۸)
۸ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران ۱۳۵۲ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۲/۶/۱۹)
۹ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان ۱۳۵۴ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۹/۱۵)
۱۰ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۱۳۵۵ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۱۱ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۱۳۵۶ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۱۲ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ۱۳۵۶ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۹/۱۵)
۱۳ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جهرم ۱۳۵۶ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۵/۳)
۱۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی فسا ۱۳۵۶ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۵/۳)
۱۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ۱۳۶۲ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۶/۱۹)
۱۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ۱۳۶۳ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت سه سال)
۱۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین ۱۳۶۴ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۱۸ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل ۱۳۶۴ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۱۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران ۱۳۶۴ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۴/۲۸)
۲۰ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ۱۳۶۴ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۲۱ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ۱۳۶۴ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۲۲ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۵/۳)
۲۳ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۲/۶/۱۸)
۲۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۲۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۲۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۲۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۲۸ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۱/۴/۲۸) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۲۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت یک سال)
۳۰ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۳۱ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۳۲ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۱/۱/۳۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال)
۳۳ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۳۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۱۳۶۶ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۳۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زنجان ۱۳۶۶ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۳۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان ۱۳۶۷ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت سه سال)
۳۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ۱۳۶۷ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۹/۱۵)
۳۸ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ۱۳۶۷ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۳۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود ۱۳۶۷ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۲/۶/۱۴)
۴۰ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ۱۳۶۹ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۴۱ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گلستان ۱۳۷۱ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۴۲ دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد ۱۳۷۱ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال)
۴۳ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی لرستان ۱۳۷۲ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۶/۱۹)
۴۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ۱۳۷۲ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۴۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ۱۳۷۲ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۴۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بقیه اله (عج) ۱۳۷۲ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۱/۹/۱۵)
۴۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارتش (آجا) ۱۳۷۳ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۱/۳۱)
۴۸ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ۱۳۷۴ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۱/۳۱)
۴۹ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قم ۱۳۸۳ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۴/۲۸)
۵۰ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل ۱۳۸۵ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۴) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۱/۳۱)
۵۱ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم ۱۳۸۶ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۵۲ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ۱۳۸۷ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۵۳ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ۱۳۸۷ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۵۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ۱۳۸۸ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۶/۱۹)
۵۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ۱۳۸۸ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۴/۲۸)
۵۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد ۱۳۸۹ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۵۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی البرز ۱۳۹۰ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۵۸ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری ۱۳۹۰ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۵۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ۱۳۹۰ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت یک سال)
۶۰ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بم ۱۳۹۱ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۶۱ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی دزفول ۱۳۹۱ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۵/۳)
۶۲ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان ۱۳۹۲ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۶/۲۹)
۶۳ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان ۱۳۹۲ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۶۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ۱۳۹۷ تأیید صلاحیت به مدت یکسال (۱۳۹۹/۳/۳۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مراحل علوم پایه، مقدمات بالینی و کارآموزی)
۶۵ دانشکده علوم پزشکی سیرجان ۱۳۹۹ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۱۳۹۹/۴/۱ تایید صلاحیت مرحله علوم پایه به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۱۴۰۲/۶/۸
۶۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ۱۴۰۰ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۴۰۰/۵/۱۲ تایید صلاحیت مرحله علوم پایه و پذیرش دانشجو به صورت مستقل از نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (۱۴۰۲/۶/۸)
۶۷ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز ۱۴۰۰ دریافت موافقت اصولی راه اندازی رشته پزشکی عمومی ۱۴۰۰/۵/۱۲
۶۸ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ۱۴۰۱ دریافت موافقت اصولی و مجوز پذیرش دانشجو پذیرش دانشجواز نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مرحله علوم پایه)
۶۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه ۱۴۰۱ دریافت موافقت اصولی و مجوز پذیرش دانشجو ۱۴۰۱/۴/۲۸ موافقت با پذیرش دانشجو از نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۷۰ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند ۱۴۰۱ دریافت موافقت اصولی و مجوز پذیرش دانشجو ۱۴۰۱/۴/۲۸ پذیرش دانشجواز نیم سال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱
۷۱ دانشکده علوم پزشکی بهبهان ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی اهواز ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مرحله علوم پایه به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی اهواز)
۷۲ دانشکده علوم پزشکی ساوه ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی اراک ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مرحله علوم پایه به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی اراک)
۷۳ دانشکده علوم پزشکی خوی ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید مشروط با اخطار مرحله علوم پایه به مدت یک سال به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی ارومیه)
۷۴ دانشکده علوم پزشکی مراغه ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مرحله علوم پایه به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز)
۷۵ دانشکده علوم پزشکی سراب ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید مشروط با اخطار مرحله علوم پایه به مدت یک سال به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز)
۷۶ دانشکده علوم پزشکی لارستان ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید مشروط با اخطار مرحله علوم پایه به مدت یک سال به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی شیراز)
۷۷ دانشکده علوم پزشکی گراش ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مرحله علوم پایه به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی شیراز)
۷۸ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد ۱۴۰۱ دریافت موافقت اصولی راه اندازی رشته پزشکی عمومی ۱۴۰۱/۹/۱۵ موافقت با پذیرش دانشجو از نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (۱۴۰۲/۶/۱۱)
۷۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد ۱۴۰۲ دریافت موافقت اصولی راه اندازی رشته پزشکی عمومی ۱۴۰۲/۲/۱۶

به گزارش مهر، در آیین نامه استانداردهای ملی دوره پزشکی عمومی در ایران استانداردهای الزامی و ترجیحی آمده است:

بر اساس استانداردهای الزامی دانشکده پزشکی باید:

۱. رسالت خود در رابطه با آموزش پزشکی عمومی را با درنظر گرفتن نیازهای سلامت جامعه، نظام ارائه خدمات سلامت، بر اساس اسناد بالادستی، ارزشها و پاسخگویی اجتماعی تدوین کند.

۲. رسالت خود را با مشارکت ذینفعان اصلی تدوین و به آنها اعلام کند.

۳. در رسالت خود اهداف و راهبردهای آموزش را به نحوی تعیین کند که اجرای برنامه بتواند منجر به تربیت دانش آموختگانی توانمند برای ایفای نقش به عنوان پزشک عمومی و موجب ارتقای حرفه‌ای از طریق یادگیری مادام العمر و آماده تحصیل در مقاطع بعدی (در صورت تمایل) شود.

استانداردهای ترجیحی دانشکده پزشکی بهتر است:

۱. در تدوین و بازنگری رسالت خود از گستره وسیع‌تری از نظرات سایر ذینفعان استفاده کند.

۲. در بیانیه رسالت خود دستاوردهای نوین حوزه پزشکی و جوانب فراملی سلامت را لحاظ کنند.

کد خبر 6094011

دیگر خبرها

  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • بایدن از ابتدای سال ۲۰۲۴ تاکنون ۱۴۸ اشتباه لفظی مرتکب شده است
  • چرا فاصله هواداران سپاهان با بانوان پرسپولیسی کم بود؟/ جدال لفظی مدیران پرسپولیس و سپاهان به جای عذرخواهی از جامعه فوتبال
  • اشتباه لفظی ژاوی: جای لواندوفسکی امن است
  • جدیدترین قیمت انواع شاهین +جدول قیمتی
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ اعلام شد
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های ایفای تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ اعلام شد
  • آخرین قهرمانی استقلال در جام حذفی مقابل شگفتی‌ساز
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته