Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر دزفول با نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی بر احداث دانشکده کشاورزی و تشکیل کارگروه مانع زدایی در سرمایه‌گذاری تاکید شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، شامگاه امروز یکشنبه _نوزدهم تیرماه_ جلسه کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای شهر دزفول با حضور احمد آوایی تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا مجدی‌نسب، عضو شورای اسلامی شهر دزفول در این جلسه اظهار کرد: یک هیئت عالی سرمایه‌گذاری در شهرداری دزفول باید ایجاد شود تا در حوزه تکمیل پروژه‌های ناتمام، پروژه‌هایی دچار مشکل شده‌اند و همچنین تسریع در اجرای پروژه‌های مصوب کارگروه‌ها اقدام کند.

وی افزود: از آنجایی که دزفول قطب کشاورزی استان است، بر اساس پیگیری‌هایی که در گذشته صورت گرفته بود، مجوز تشکیل دانشکده کشاورزی به دزفول اختصاص یافت، اما متأسفانه این دانشکده تاکنون تشکیل نشده است، از آن جایی که تشکیل دانشکده کشاورزی زمینه اشتغال زیادی را برای جوانان فراهم می‌کند، انتظار می‌رود پیگیری شود تا این دانشکده بر طبق دستورالعمل قبل خود در دو رشته‌ای که پیش‌بینی شده بود، تشکیل شود.

در ادامه جلسه علیرضا زمانی‌راد، دیگر عضو کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر دزفول، ضمن تبریک عید سید قربان توضیح داد: ظرفیت‌های قانونی شورای شهر به ویژه کمیسیون اقتصادی این شورا که با حضور متخصصین، صاحب نظران و افرادی که داوطلبان با حضور خود پیگیر رفع مشکلات و ارائه راهکاری پیشنهادی برای کمک به رفع موانع هستند، باید معرفی شوند.

وی ادامه داد: چنین جلساتی باید به صورت ماهیانه برگزار شوند تا بتوانیم خروجی مناسبی داشته باشیم، همچنین کارگروهی با حضور مدیریت ارشد شهر تشکیل شود تا موانع موجود در سرمایه‌گذاری و مشکلات سرمایه‌گذاران شهر رفع شوند.

زمانی‌راد تاکید کرد: امیدوارم تداوم چنین نشست‌هایی منجر به عمران، آبادانی و توسعه هرچه بیشتر شهر دزفول در حوزه‌های مختلف شود.

سیداحمد آواری، نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست اظهار کرد: در هر استان و شهرستان یکی سری خصوصیات بارز وجود دارد، دزفول نیز دارای ویژگی‌های خاص خود است، نوعی محافظه‌کاری در مدیریت وجود دارد که منجر می‌شود، حضور سرمایه‌گذار و انجام فعالیت آن به کندی پیش رود، باید با تشکیل یک کارگروه با مطالعه، پیگیری و آسیب‌شناسی لازم در راستای رفع این مشکل تلاش شود، فرایند سرمایه‌گذاری تسهیل و به طور کلی چنین مشکلی دیگر وجود نداشته باشد.

وی با اشاره به اینکه فرایندها باید تسهیل یابد، ادامه داد: دزفول مسائل خاص خود را دارد، از این رو باید کارگروه‌هایی تشکیل شود و با مطالعه علمی آسیب شناسی صورت گیرد تا در راستای رفع مشکلات تلاش شود، فرایندها و انجام امور نه تنها در بخش‌نامه بلکه در عمل نیز آسان شوند.

کد خبر 587267

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دزفول شورای شهر دزفول سرمایه گذاری تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها فرصت های سرمایه گذاری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشکده کشاورزی شورای اسلامی سرمایه گذاری شهر دزفول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۵۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا

ایسنا/سیستان و بلوچستان نشست مشترک سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار با نماینده سازمان بهداشت به منظور بررسی آسیب‌های پساسیل و پیشگیری از شیوع بیماری‌های ناشی از سیل، برگزار شد.

دکتر ضاربان امروز پنجشنبه در این جلسه ضمن تاکید بر لزوم عزم همگانی به منظور مهار بحران‌های پس از سیل به ویژه در حوزه سلامت گفت: هم مرز بودن استان سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه، به خصوص مناطق تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار باعث شده طی رفت و آمدهای مرزی بیماری مالاریا از کشور همسایه وارد شود و سیل اخیر نیز خطر شیوع این بیماری را افزایش داده است.

دکتر ضاربان تصریح کرد: اقدامات گسترده بهداشتی در منطقه از سیل گذشته تاکنون ادامه دارد، اما عزم همگانی و بین‌المللی برای پیشگیری از بیماری مالاریا و سایر بیماری‌های منتقله از آب و غذا نیازمند نقش آفرینی همه ارکان سلامت است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار در این جلسه ضمن دعوت از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی جهت بررسی وضعیت منطقه، اختصاص اعتبارات ویژه جهت مقابله با بیماری مالاریا را خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • دستور رئیسی برای طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • ابراهیم رئیسی دستور ساخت جت ۱۰۰نفره را داد!
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رییس‌جمهور
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس‌جمهور خبر داد
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد