Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: در واحدهای اقتصادی استان تاکنون ۳۶۶ تشکل کارگری و کافرمایی فعالیت می‌کنند.

علی جهانی  با اشاره به اهمیت ویژه‌ای که تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در حوزه کار و تولید و تصمیم‌سازی ‌دارند، اظهار کرد: این تشکلات به‌عنوان شرکای اجتماعی و بازوی توانمند اقتصاد در ارتقای سطح بهره‌وری تولید و همکاری و سلامت محیط کار نقش مهم و تأثیرگذاری دارند که در این راستا این اداره کل با حمایت و گسترش این نهادها تلاش می‌کند تا تنظیم روابط کارگر و کارفرما هم نظم و انضباط  و هم حل مشکلات در واحدهای اقتصادی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه اصل سه‌جانبه گرایی دولت، کارگر و کارفرما، همسو بودن و  تعامل با یکدیگر در تصمیم سازی های اقتصادی و اتخاذ سیاست‌های لازم برای حمایت از این دو قشر کار و تولید  ضروری است، افزود: ۳۶۶ تشکل کارگری و کارفرمایی در استان فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۳۰۱ تشکل کارگری و ۶۵ تشکل کارفرمایی می‌باشند و در سه‌ماهه امسال نیز ۹ تشکل کارگری و کارفرمایی دیگر در واحدهای اقتصادی تشکیل شده است.

وی به مزیت‌های تشکیل و افزایش این تشکل‌ها در واحدهای اقتصادی و کارخانه‌های استان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: حضور نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در مراجع تصمیم‌ گیر نظیر شورای عالی کار، سازمان تامین اجتماعی، شورای عالی حفاظت فنی، شورای عالی اشتغال و مراجع تشخیص و حل اختلاف در پیگیری و دفاع از حقوق و مطالبات جامعه کارگری و کارفرمایی مهم و اثرگذار است که این نهادها در لرستان نسبت به سال‌های قبل تا به امروز ۲۰ درصد افزایش یافته‌اند.

جهانی با بیان اینکه آموزش‌های تخصصی و عمومی با هدف توانمندی و ارتقای سطح این تشکلات در چگونگی ارتباط و تعامل با کارگران و کارفرمایان ارائه شده است اظهار کرد: کسانی که عضو این نهادها  هستند باید آموزش‌های لازم را ببینند تا اشراف کامل بر قوانین کار و تامین اجتماعی داشته باشند و بتوانند به‌صورت عدالت محور از منافع کارگر و کارفرما دفاع کنند که در این راستا کارشناسان این اداره کل با برگزاری کارگاه‌های آموزشی و دوره‌های آموزشی مختلف در حوزه‌های کاری و تخصصی، قوانین کار و تشکلات کارگری در سه‌ماهه اول سال جاری بیش از ۵۰۰ نفر ساعت آموزش‌های مرتبط ارائه کرده‌اند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان به تعامل و همکاری بیشتر نهادهای صنفی و اقتصادی با این اداره کل در استان تأکید کرد و گفت: تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با تعامل بیشتر و تسهیل شرایط لازم در سطح کارخانه‌های و واحدهای تولید ضمن بهره‌وری بیشتر و افزایش رونق تولیدات داخلی در تحقق رفاه و بهبود زندگی، استقرار عدالت اجتماعی، مشارکت دادن کارگران در صحنه‌های اجتماعی و سیاسی، نقش‌آفرینی در انتخابات، نظارت بر اجرای قوانین کار، ایجاد و گسترش خدمات تامین اجتماعی، رعایت ایمنی و بهداشت کار، دفاع از حقوق کارگران و حل‌وفصل اختلافات کارگری، نقش مهم و تأثیرگذاری داشته باشند.  

وی در پایان تصریح کرد: نیازمند همراهی و همفکری تمامی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی هستیم تا در  مسیر صحیح و درست قطعاً می‌توانیم در رفع موانع و مشکلاتی که امروز همه ما با آنها مواجهیم برای رفعشان موفق باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی عدالت اجتماعی شورای عالی کار سازمان تامین اجتماعی لرستان شورای عالی حفاظت فنی تشکل های کارگری و کارفرمایی واحدهای اقتصادی تشکل کارگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۶۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری صبح شنبه در دیدار با رئیس کل دادگستری استان گلستان با اشاره به اینکه گلستان در رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی با رویکرد کاهش زمان رسیدگی توانست رتبه سوم را کسب کند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری به ۱۶ روز رسیده است.

وی تعداد دادخواست‌های واصله در سال ۱۴۰۲ را چهار هزار و ۹۲۰ دادخواست اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان هشت درصد کاهش داشته است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان با اشاره به چهار هزار و ۵۰۱ دادنامه صادر شده در سال گذشته گفت: از این تعداد هزار و ۴۲۰ فقره به صورت سازشی حل و فصل شده است.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان به تعداد دو هزار ۹۵۹ نفر بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۵ درصد کاهش داشتیم و تنها استانی هستیم که سیر نزولی داشته و بیانگر حفظ و صیانت از شغل و اشتغال شده است.

خواجه مظفری اظهار کرد: در راستای صیانت از نیروی کار و نظارت بر حسن اجرای قانون کار در واحدهای مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۲ بازرسان کار به تعداد هفت هزار ۵۳۹ مورد بازرسی انجام دادند که از این تعداد دو هزار و ۸۸۱ بازرسی مربوط به کارگاه‌های پر خطر بوده است که در نتیجه این بازرسی‌ها و ارائه آموزش‌ها در سال ۱۴۰۲ منجر به کاهش ۳۱ درصدی حوادث ناشی از کار نسبت به سال ۱۴۰۱ شده است.

وی یادآور شد در سال ۱۴۰۲ توسط مرکز تحقیقات و تعلیمات اداره کل تعاون و کار در زمینه آموزش عمومی و تخصصی در خصوص حفاظت و بهداشت کار ۲۷ هزار و ۱۷۶ نفر ساعت آموزش به کارگران و نمایندگان کارفرمایان ارائه شده است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل‌های کارگری و کار فرمایی طی سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۵۲ تشکل در استان داریم که ۷۷ درصد تشکل کارگر و ۲۳ درصد تشکل کارفرمایی بوده که برای سال جاری افزایش ۱۵ درصدی را پیش بینی می‌کنیم.

کد خبر 6089720

دیگر خبرها

  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • انجام ۷ هزار و ۸۷۵ بازدید از مراکز کارگری چهارمحال و بختیاری
  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است
  • تجدید میثاق جامعه کارگری و کارفرمایی گناوه با آرمان های شهدا
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری استان
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان