Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع مطالبه‌گران استان لرستان گفت: وقتی مردم پای دیوار پادگان می‌ایستند و از دولت مطالبه می‌کنند، یعنی امید دارند و این خوشحال‌کننده است.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد اکبریان، دبیر مجمع مطالبه‌گران استان لرستان در گفتگو با دانشجو با اشاره به مسائل اخیر مطرح شده درباره واگذاری پادگان ۰۷ ارتش خرم آباد گفت: ما هم موافق رفتن پادگان ۰۷ هستیم و سال هاست که داستان برداشته شدن پادگان از خرم آباد وجود دارد، اما مسئله اصلی بر سر چگونه رفتن است، چون پادگان ۰۷ در منطقه بسیار خوبی در وسط شهر خرم آباد قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی درباره مسئله نحوه واگذاری پادگان توضیح داد: ما انتظار داشتیم که این پادگان که زمینی بزرگ در وسط شهر است تبدیل به یک مرکز فرهنگی، تفریحی و سیاحتی شود، چون خرم آباد از نظر سرانه فضای سبز میزان پایینی را در اختیار دارد و تراکم ساختمانی بسیار زیادی به دلیل قرار گرفتن بین کوه‌ها داراست و باعث شده ما فضای سبز مناسبی نداشته باشیم و انتظار میرفت حاکمیت به این بیاندیشد و لازم نباشد مردم حتما به وسط صحنه بیایند و مطالبه انجام این کار را داشته باشند، چون اگر از بالا به منطقه پادگان نگاه کنیم تعداد زیادی ساختمان می‌بینیم و انتظار نداریم که باز هم ساختمان ساخته شود.

دبیر مجمع مطالبه گران استان لرستان بیان کرد: ما الان در خرم آباد جایی را نداریم که گردشگر بتواند اسکان پیدا کند و ماندگاری در شهر به دلیل نداشتن اماکن گردشگری بسیار پایین است و مردم معمولا به حاکمیت اعتماد دارند که حاکمیت بهترین تصمیم را می گیرد، اما به یکباره تصمیم عجیب غریبی گرفته شد و دیوار پادگان تخریب و باعث ناامیدی مردم شد.

وی افزود: با توجه به سخنان مقام معظم رهبری، مهمترین امر در حکمرانی این است که مردم ناامید نشوند، اما در این مورد مردم ناامید شدند و نهاد‌های مختلف حاکمیتی با لج و لج‌بازی مردم را ناامید کردند.

اکبریان درباره بحران‌های استان لرستان از دهه هفتاد تصریح کرد: ما در دهه هفتاد بحران‌های سختی را داشتیم، کارخانه‌های ما یکی پس از دیگری بسته و مردم مجبور به کوچ به تهران و شهر‌های اطراف برای کار شدند. گواه حرف من تصادفات فراوانی بود که مردم خرم آباد برای رفتن به چابهار بابت دادن شناسنامه، کشته‌های زیادی در جاده‌ها دادیم و داغ از دست دادن این جوانان هنوز در سینه مردم خرم آباد است و این قضیه در ذهن مردم خرم آباد مطلب آشنایی است.

وی افزود: نگاه دولت سازندگی در دهه هفتاد به مراکز صنعتی بود و عدالت را بین استان‌ها اجرا نکردند و باعث بسته شدن چند کارخانه مهم در خرم آباد و بیکاری مردم استان شد؛ علاوه بر این در دوره سازندگی کارخانه پتروشیمی قرار بود در خرم آباد احداث شود که به اراک منتقل شد.

دبیر مجمع مطالبه‌گران استان لرستان درباره نگاه عدالت محور نسبت به استان لرستان گفت: نگاه تبعیض آمیز از دهه هفتاد بر گٌرده‌ما سنگینی می کند؛ البته در دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد این نگاه شکسته شد و ما تا قبل آن فکر می کردیم که این اقتضای زندگی ماست که اینجور فقیر باشیم و برای کار مجبور به رفتن به شهر‌های دیگر باشیم و خودمان را به دلیل عدم توانایی سرزنش می کردیم، اما وقتی که نگاه عدالت جایگزین نگاه توسعه شد، فهمیدیم که ما مشکل نداشتیم؛ بلکه نگاه حاکمیتی مشکل داشت.

وی ادامه داد: در دوران ریاست جمهوری روحانی دوباره به دوران دهه هفتاد برگشتیم و کارخانه‌ها دوباره بسته شد، پروژه‌ها تعطیل و این مسئله باعث ناامیدی مردم شد و در قضیه پادگان ۰۷ خودش را نشان داد؛ مردم اطلاعی از واگذاری این پادگان و مسائل حقوقی نداشتند و با تخریب دیوار پادگان متوجه واگذاری پادگان شدند که در دوره قبلی شهرداری این اتفاق افتاده بود.

اکبریان درباره سهل انگاری شهرداری دوره گذشته در قبال واگذاری پادگان ۰۷ گفت: شهرداری دوره قبل به راحتی میتوانست املاک ارتش را با ۳۵ درصد قیمت املاک منطقه پیرامون خریداری کند، چون که پادگان ۰۷ جزومناطق فقیرنشین است و می توانستند با مبلغ ناچیزی پادگان را بخرند و برای مردم فضای تفریحی درست کنند که همین کار کوچک باعث امید بخشی به مردم میشد، ولی از انجام این کار سر باز زدند.

وی درباره واگذاری‌های ناموفق دیگر در استان لرستان افزود: علاوه بر ماجرای پادگان ۰۷ ما چند واگذاری ناموفق نیز در شهر خرم آباد داشتیم؛ باغ فلاحت یک باغ کشاورزی بسیار زیبایی بود و این باغ در اتفاق عجیب غریبی برای ساخت ساختمان‌های اداری و مسکونی واگذار شد و از بین رفت؛ ارتش تا الان چندین زمین را تبدیل به مسکن برای کارکنان خودش کرده است و به تازگی چند منطقه دیگر هم برای ساخت ساختمان‌های غول پیکر واگذاری شده بود که مردم متوجه شدند که پادگان ۰۷ هم از دست رفت.

دبیر مجمع مطالبه‌گران استان لرستان درباره ناراحتی مردم لرستان از تصمیم‌گیری اشتباه در واگذاری پادگان ۰۷ بیان کرد: مردم فکر نمی‌کردند باز هم این اتفاقات رخ دهد و مردم از این واقعه بسیار ناراحت شدند؛ اگر دیده باشید مردم تجمعاتی را انجام دادند، خانواده شهدای ارتش وسط آمدند و باعث شد که یک هماهنگی بین همه مردم در این قضیه صورت بگیرد و خوشبختانه استاندار لرستان مطالبه مردم را دیدند و به قضیه ورود کردند، اما باز هم ارتش فضای عمومی جامعه را درک نکرد روز بعد از اعلام استاندار مبنی بر توقف فروش پادگان ۰۷، دیوار پادگان را خراب کردند.

وی ادامه داد: هنرمند ما که «شعر دایه دایه وقت جنگه» را خوانده است با ساز و دهل که نشانه عزا عمومی در لرستان است، این شعر را خواندند و مردم با ایشان همراهی کردند و دور پادگان ۰۷ را زدند، اما ارتش هیچگونه عکس العمل و امیدبخشی به مردم نداشت و نگاه پادگانی را به جامعه منتقل می کند؛ ما انتظار که ارتش مردمی‌تر عمل کند، ما شعار ارتش فدای ملت را داریم و انتظار داریم در واقعیت هم اجرا شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


اکبریان درباره علت واگذاری پادگان ۰۷ اظهار داشت: در مورد پادگان ۰۷ قضیه این بود که یک پیمانکار در بیرجند برای ارتش منزل مسکونی ساخته و ارتش به جای بدهی خودش زمین پادگان را به پیمانکار می‌دهد و این هم یک عامل برای مردم لرستان شده است؛ یعنی ما که هیچی از عدالت نصیبمان نشده هیچ؛ بلکه از ما چیزی هم می‌گیرند و این مورد ناراحتی را برای مردم لرستان رقم زد.

وی افزود: برای اولین بار است که شاهد تجمعات مردمی در استان لرستان هستیم و برخی اعتراض مردم لرستان به واگذاری پادگان ۰۷ را رنسانس مطالبه‌گری در استان می‌دانند؛ وقتی مردم پای دیوار پادگان می‌ایستند و از دولت مطالبه می‌کنند؛ یعنی امید دارند و این خوشحال‌کننده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

محمد اکبریان، دبیر مجمع مطالبه‌گران استان لرستان با اشاره به نقش میراث فرهنگی در مسئله واگذاری پادگان ۰۷ ارتش بیان کرد: یکی از معضلات ما در قضیه پادگان ۰۷ میراث فرهنگی است؛ متاسفانه میراث فرهنگی در استان لرستان انگار وجود ندارد، میراث فرهنگی به واسطه تخصصی که در این امر دارد می توانست پیشنهاد تبدیل این اماکن تاریخی را ارائه کند و همان موقع جلوی واگذاری را بگیرد.

وی در پایان گفت: ما انتظار داریم که ارتش در این مورد فعالانه عمل کند و برای مردم توضیح دهد که دقیقا چه اتفاقی افتاده است و موضوع را برای مردم روشنگری کند و اگر مردم اصل داستان را بدانند راضی خواهند شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پادگان 07 خرم آباد خرم آباد لرستان واگذاری پادگان ۰۷ استان لرستان میراث فرهنگی دیوار پادگان مردم لرستان دهه هفتاد برای مردم خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۷۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان

هتل صخره‌ای خرم‌آباد نزدیک به ۲۷ سال است عملیات اجرایی آن نیمه‌کاره مانده و تاکنون بار‌ها از سوی مسئولان از روند اجرای این پروژه انتقاد شده است، با توقف عملیات اجرایی این پروژه انتقادات از آن دوچندان شده به‌گونه‌ای که مردم لرستان از این پروژه به‌عنوان پروژه‌ای تاریخی یاد می‌کنند.

«ابوطالب شفقت» استاندار جدید لرستان  از برخی پروژه‌های شهر خرم‌آباد بازدید کرد، یکی از این پروژه‌ها هتل «صخره‌ای» بود، پروژه‌ای که استاندار لرستان دستور داد که مسئولان برای ادامه فعالیت سرمایه‌گذار این پروژه گردشگری همکاری لازم را داشته باشند.

ادامه کار در پروژه معطل احداث راه دسترسی

نعمتی نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد در این بازدید استاندار با اشاره به مشخصات فنی این پروژه، اظهار داشت: کار ما در این پروژه از سال ۹۵ شروع شده است.

وی عنوان کرد: در عرض یک تا دو سال توانستیم در این پروژه ۷۰ درصد پیشرفت کاری داشته باشیم.

نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد با بیان اینکه با مجوز شهرداری و نظام‌مهندسی ما فعالیت را در این پروژه آغاز کردیم، گفت: متأسفانه یک‌مرتبه شهرداری وقت به ما اعلام کرد که چرا هشت طبقه ساخته‌اید؟ گفتیم که ما بر اساس مجوز شهرداری این اقدام را انجام داده‌ایم.

نعمتی با بیان اینکه با این اوصاف پنج سال کار ما را در پروژه متوقف کردند، افزود: علی‌رغم مراجعه به استانداری و شهردار وقت، نتوانستیم کار را ادامه بدهیم، در نهایت پنج تا شش ماه قبل حدود هفت میلیارد تومان از ما گرفتند تا بتوانیم کار را ادامه بدهیم.

وی با اشاره به مشکل راه دسترسی به این هتل، افزود: این راه حدود ۱۲ هزار مترمربع است، ما با هزینه خودمان این راه را هموار و صاف کردیم، ما این درخواست را دادیم که این راه دسترسی را به ما بدهید تا خریداری کنیم.

دستور استاندار قبلی روی زمین ماند!

نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد با اشاره به درخواست و موافقت راه و شهرسازی دراین‌رابطه، بیان داشت: مرکز اعلام کرد که اختصاص این ۱۲ هزار مترمربع در حیطه اختیارات استان نیست و با اختصاص پنج هزار مترمربع در مرحله اول موافقت کردند.

نعمتی، افزود: سال گذشته این پنج هزار مترمربع واگذار و ما اعتبار آن را پرداخت کردیم، برگ واگذاری هم داریم، الان برای هفت هزار مترمربع مابقی منتظر مانده‌ایم.

وی با بیان اینکه ما با هزینه خودمان این هفت هزار مترمربع را صاف و هموار کرده‌ایم، گفت: الان می‌گوئیم که آمادگی داریم اعتبار این هفت هزار مترمربع را هم پرداخت کنیم، اما در این راستا فقط امروزوفردا با ما می‌کنند.

نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد با بیان اینکه استاندار قبلی دستور دادند که راه و شهرسازی ظرف یک هفته این کار صورت گیرد، الان یک هفته به پنج ماه رسیده و هنوز این هفت هزار مترمربع واگذار نشده است، بیان داشت: علی‌رغم این عدم واگذاری، ما سه قرارداد با سه پیمانکار عظیم منعقد کرده‌ایم.

نعمتی، افزود: الان چند نامه برای ایجاد زیرساخت‌ها هم داده‌ایم که متأسفانه هنوز پاسخ ما را نداده‌اند.

شهردار: فرایند تغییر کاربری باید انجام شود

داریوش بارانی بیرانوند شهردار خرم‌آباد نیز در این بازدید، اظهار داشت: بیش از ۲۷ سال است که این ساختمان به لحاظ روانی و اجتماعی فضای خیلی بدی را در بین مردم ایجاد کرده است.

وی عنوان کرد: مجموعه مدیریت شهری و استان همراه هستند، نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد یک دغدغه دارند که دغدغه ایشان به حق است و می‌گویند اینجا می‌خواهم هتل پنج‌ستاره احداث کنم، اما راه دسترسی مال من نیست، اگر در مسیر راه دسترسی من سازه‌ای ساخته شد و یا هر اتفاقی رخ داد و متناسب با شأن هتل من نباشد، باید چه کرد؟ این کاملاً درست است.

شهردار خرم‌آباد با تأکید بر اینکه تغییر کاربری فرایندی است که باید انجام شود، بیان داشت: ما مصوبه عدم نیاز شهرداری و شورای شهر را دراین‌رابطه نیاز داریم.

بارانی بیرانوند، بیان داشت: چهار تغییر کاربری نیازمند مصوبه شورای شهر است، اینها شامل فضای سبز، معبر، تأسیسات شهری و پایانه است.

وی با بیان اینکه ما بابت این قضیه هیچ مشکلی نداریم، گفت: من فکر می‌کنم مانعی برای ادامه کار الان وجود ندارد، نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد کار را شروع کند تا ما هم با ایشان همکاری و زمین را به ایشان تحویل بدهیم.

مدیرکل راه و شهرسازی: در حال رایزنی هستیم

بهزاد شاکرمی مدیرکل راه و شهرسازی لرستان نیز در این بازدید، اظهار داشت: زمین راه دسترسی به هتل ۱۲ هزار مترمربع بوده که قبلاً پنج هزار مترمربع از آن به سرمایه‌گذار واگذار شده است.

وی عنوان کرد: در آخرین جلسه هم مقرر شد که اقدام به واگذاری بعدی هم دراین‌رابطه انجام شود.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه در این راستا استعلامات انجام شد، پرونده آماده ورود به کمیسیون ماده پنج برای تغییر کاربری و واگذاری است، گفت: یک تا دو استعلام منفی دراین‌رابطه داریم که به این دلیل نمی‌توانستیم پرونده را به کمیسیون ماده پنج ببریم.

شاکرمی، بیان داشت: در حال رایزنی برای رفع این مشکل هستیم.

استاندار لرستان: ادارات دولتی حق ندارند سلیقه‌ای عمل کنند

ابوطالب شفقت استاندار لرستان در واکنش به این سخنان مدیرکل راه و شهرسازی لرستان، اظهار داشت: ادارات دولتی حق ندارند سلیقه‌ای عمل کنند، باید منطق اظهارنظر مثبت یا منفی داشته باشند.

وی ادامه داد: اعمال سلیقه فردی را قبول ندارم، منطق کارشناسی باید دراین‌رابطه داشت، من هم کارشناس هستم و دراین‌رابطه کار‌های زیادی هم انجام داده‌ام.

استاندار لرستان با تأکید بر اینکه مقام معظم رهبری بار‌ها فرمودند که کار‌ها را به مردم واگذار کنید، گفت: سرمایه‌گذار هم باید با درنظرگرفتن اصول لازم فعالیت کند، دستگاه‌ها هم باید مطالبات خود را از سرمایه‌گذار داشته باشند و اعمال مدیریت هم کنند.

شفقت با بیان اینکه در این راستا سرمایه‌گذار همین امروز کار را در این پروژه شروع کنند و فردا که من از این پروژه بازدید کردم باید ببینم که کارگر در آن کار می‌کند، گفت: اداره کل راه و شهرسازی، معاونت عمرانی و… هم فرایند را برای ادامه کار سرمایه‌گذار طی کنند و کار‌های قانونی را بر اساس مر قانون انجام دهند.

وی تأکید کرد: وظیفه مسئولان است که مدیریت اصولی داشته باشند، اما بدانیم که کشور به سمت خصوصی‌سازی و تقویت مردم پیش می‌رود.

منبع: مهر 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ناخدا صمدی: امام خمینی(س) اردیبهشت 58 فرمودند «ارتش باید بماند»/ پیش از آن پرسنل ارتش در پادگان‌ها امیدی به فردای خود نداشتند/ ابراهیم متقی: خلیج فارس یکی از حوزه‌های اصلی تهدید بوده، هست و خواهد بود
  • گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک خرم آباد
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی
  • سردیس پدر خوشنویسی خرم آباد رونمایی شد
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • خبرنگاران جنگ ترکیبی دشمن را با جهاد تبیین روشنگری کنند
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان