Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان دیر از راه‌اندازی دستگاه ایکس‌ری در پایانه اسکله بندر دیر برای تسریع در صادرات به قطر خبر داد و گفت: در این راستا، ساخت چهار اسکله با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان در بندر دیر در حال اجرا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبندر دیر،توسعه صادرات و تسریع در خدمات‌رسانی به فعالان اقتصادی در عرصه صادرات یکی از اولویت‌هاى مسئولان استان بوشهر در بنادر از جمله بندر دیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بندر دیرکه با بنادر قطر فاصله اندکی دارد به‌عنوان مهمترین بندر در کشور برای صادرات به این کشور تعیین و معرفی شده که توسعه زیرساخت‌های بندری مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

شهرستان دیر با تبدیل شدن به دروازه مراودات تجاری کشورهای ایران و قطر دریچه امید جهت ارتقا زیرساخت‌های شهرستان دیر را برای مردم این شهرستان باز کرده است.

مسابقات جام جهانی فوتبال 2022 قطر این روزها به سبب همسایگی با بندر دیر فرصت‌های مطلوبی را برای این بندر به وجود آورده است؛ فرصت‌هایی که اگر زیر‌ساخت‌های موردنیاز آن در شهرستان دیر مهیا شود، بستر پیشرفت چشمگیر این شهرستان را در حوزه اشتغال، اقتصاد و گردشگری به دنبال خواهد داشت.

در روزهای اخیر در راستای هماهنگی‌های لازم برای حضور گردشگران در روز‌های مسابقات جام جهانی قطر، نشست هماهنگی بازی‌های جام جهانی قطر با حضور وزیران امور خارجه و ورزش و جوانان، رئیس کمیته ملی المپیک و استاندار بوشهر برگزار شد.

عبدالله محمد الخنجی رئیس سازمان توسعه و مدیریت بنادر قطر در سفر خود به ایران اظهار داشت: بنادر دیر و بوشهر دروازه اصلی تجارت بین قطر و ایران هستند و از آنجا که 99 درصد مراودات تجاری این دو کشور از طریق بندر دیر و بوشهر انجام می‌شود، این بنادر برای ما اهمیت بالایی دارند.

فرماندار دیر نیز در گفت‌وگو با تسنیم بیان کرد: شهرستان دیر به سبب داشتن کمترین فاصله با کشور قطر، بیشترین صادرات را با این کشور دارد و به همین سبب قطری‌ها امتیازات ویژه‌ای برای افزایش بهره‌وری دوجانبه ایران و قطر از این بندر در نظر گرفته‌اند.

یونس باربرز با تاکید بر اینکه شهرستان دیر، دروازه ارتباط با کشور قطر است افزود: یکی از نیازهای زیرساختی بندر دیر، احداث سالن اجتماعات در این بندر برای میزبانی مراسم و برگزاری همایش‌ها است.

وی با اشاره به دو بند از قرارداد ایران و قطر که مرتبط با شهرستان دیر است بیان کرد: با توجه به افزایش چشمگیر سطح زیرساختی اداره بنادر و دریانوردی و نصب یک دستگاه ایکس ری، کشور قطر موظف شده است تا یک دستگاه ایکس ری دیگر در این بندر مستقر و زمینه سفر لنج‌های تجاری و باری به قطر و واردات یک‌چهارم محموله‌های صادر شده را تسهیل کند.

باربرز با اشاره به خواهرخواندگی‌ بندر دیر و بندر الرویس قطر تصریح کرد: قطر به سبب تقویت زیرساخت‌های تجاری خود با ایران اجرا پروژه تونل 160 مایلی را آغاز کرده که برای اتمام آن زمان یک‌ساله پیش‌بینی شده است.

سوخت یارانه‌ای کشتی مسافری بوشهر به قطر تأمین می‌شوداسکله مسافری بندر بوشهر در آستانه جم جهانی فوتبال قطر راه‌اندازی می‌شودراه‌اندازی مرکز تجاری ایران در قطر/ فروش 5700 بلیت به ایرانی‌ها برای 3 مسابقه تیم ملی در جام جهانی

فرماندار دیر ادامه داد: با مراودات تجاری که شهرستان دیر با کشور قطر به‌صورت جدی دنبال می‌کند امید بر رفع موانع زیرساختی این شهرستان و ایجاد بهره‌وری برای کشور داریم.

وی از راه‌اندازی دستگاه ایکس‌ری در پایانه اسکله بندر دیر برای تسریع در صادرات به قطر خبر داد و گفت: در این راستا، ساخت 4 اسکله با اعتبار 140 میلیارد تومان در بندر دیر در حال اجرا است.

به گزارش تسنیم، مردم شهرستان دیر از دیرباز از طریق دریا در قالب صیادی، لنجداری و معاملات تجاری امرار معاش کرده و از ظرفیت دریا برای برآوردن نیازهای روزانه خود استفاده می‌کنند اما زیرساخت‌های این شهرستان با وجود ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری مختلف، نابسامان است اما امید است با تقویت ارتباط تجاری قطر و ایران، رونق حوزه اقتصادی این شهرستان بیش از پیش شاهد باشیم.

انتهای پیام/190/ن

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دستگاه ایکس ری شهرستان دیر جام جهانی بندر دیر کشور قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۷۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران

در برنامه صف اول آقای علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت حاضر شد و به سوالاتی پاسخ داد.

علی آبادی گفت: امروز اجلاس آفریقا را داشتیم و فردا بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های کشور برای معرفی به بیش از ۲ هزار بازرگان و تاجر بین المللی برگزار خواهد شد و می‌تواند تبعات خوبی داشته باشد. اجلاس آفریقا با تعداد زیادی از مقامات ارشد سیاسی آفریقا به خوبی برگزار شد که می‌تواند تاثیرات خوبی در رفاه و اقتصاد کشور داشته باشد.

او افزود: آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای بازرگانان و تجار ما است. از جمله مهمترین این فرصت توسعه نیافتگی کامل آفریقا است. البته آفریقایی‌ها به صورت جامع برنامه‌هایی را برای توسعه پیگیری می‌کنند و در این برنامه فرصت‌های برای تجار ما وجود دارد. برای تحقق جهش تولید باید دروازه صادرات باز شود. خیلی از کالا‌هایی که تولید می‌کنیم به جهت اینکه بازار صادراتی ندارد، مجبور هستیم تولید را محدود کنیم. به عنوان مثال در لوازم خانگی رشد خوبی در کیفیت و کمیت داشتیم، اما همچنان در تهدید کالا‌های قاچاق هستیم.

وزیر صمت ادامه داد: از جمله چالش‌هایی که در آفریقا داریم، نبود زیرساخت است که البته این موضوع با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در توسعه زیرساخت حوزه‌های انرژی و حمل و نقل داریم یک فرصت محسوب می‌شود. نرخ رشد اقتصادی در آفریقا از متوسط جهانی بیشتر است و این به معنای فرصت است و ما باید از آن استفاده کنیم. تلاش می‌کنیم تا پایان امسال در تمام یا حداقل بخشی از کشور‌های آفریقایی که محوریت دارند، نمایشگاه‌های دائمی برای کالا‌های ایرانی را فراهم کنیم و همچنین به آفریقایی‌ها فرصت دهیم که در کشور ما پایگاه معرفی خود را داشته باشند. تراز تجاری ما با آفریقا کاملا مثبت است و رویکرد ما این است که واردات خود را نیز از آفریقا افزایش دهیم. تا پایان امسال تعداد رایزن‌های بازرگانی ما در آفریقا به ۱۲ مورد میرسد و تعداد مراکز بازرگانی به ۱۵ مرکز خواهد رسید.

او در خصوص چالش‌های توسعه تجارت با آفریقا گفت: مهمترین چالش‌ها رقبا هستند که تلاش می‌کنند پس از حضور ما در آفریقا با ابزار‌های مختلفی مانند تحریم جلوی این موضوع را بگیرند. برنامه وزارت صمت این است که میزان تجارت ایران اعم از صادرات و واردات نسبت به شرایط فعلی دو برابر شود.

علی آبادی افزود: باید ظرفیت‌های مالی و اقتصادی خود را به نفع صادرات بسیج کنیم و هر مانعی که در مسیر صادرات است را برداریم. ما به شرکت‌هایی اولویت می دهیم که صادرات محور و دانش بنیان هستند. شرکت‌هایی که حداقل ارزبری و بیشترین میزان ارزآوری را دارند. مشارکت مردم زمانی رخ می‌دهد که بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم.

او افزود: در حال تعریف پروژه‌هایی هستیم که بر اساس آنها بتوانیم صندوق‌های پروژه را تاسیس کنیم که مردم با سرمایه‌های خرد خود در پروژه‌های ملی مشارکت کنند. به زودی اطلاعیه‌ها در این باره منتشر خواهد شد. اگر بتوانیم این هدف را محقق کنیم، بخش مشارکت مردم در شعار سال را به معنای واقعی و الگوی تازه محقق کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور