Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، بسیاری از مجتمع‌های مسکونی که در چند سال اخیر در تهران ساخته می‌شود، یا فضای سبز ندارند یا اگر دارند بسیار محدود و کم رمق است. نمونه آن مجتمع‌های بزرگی است که در جنوب و غرب تهران توسط نهادهای دولتی یا شبه دولتی ساخته می‌شوند؛ فضاهای مسکونی که اصلا برای درختکاری یا ایجاد فضای سبز در آنها فکری نشده  و همین آنجا را کدر و خاکستری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتمع‌هایی با واحدهای فراوان و فشرده در کنار هم. 

علی محمد مختاری در این باره به همشهری آنلاین گفت: معمولا فرهنگ‌سازی و افزایش آگاهی شهروندان در زمینه اهمیت گیاهان، فضای سبز و جلب مشارکت از مهمترین اقداماتی است که در این چند دهه به طور مستمر انجام شده است چرا که نقش شهروندان در کاهش خسارت‌های ناشی از تخریب منابع طبیعی و همچنین ارتقاء فرهنگ زیست محیطی چشمگیر و مهم است. به همین منظور برنامه‌هایی در راستای این اهداف به صورت مستمر در حال انجام و پیگیری است.

مختاری در ادامه به ساخت باغچه در مجتمع‌های چند واحدی و بزرگ در تهران اشاره کرد و افزود:‌ با توجه به افزایش روزمره جمعیت و لزوم توسعه ساخت و سازهای اداری و مسکونی در شهر تهران، براساس ضوابط طرح تفصیلی و به منظور حفظ و صیانت از فضاهای سبز موجود در املاک و همچنین توسعه در ملک‌های در حال ساخت و ساز، مالکان موظف به احداث باغچه به منظور تأمین فضای سبز خصوصی هستند.

او افزود: همچنین متراژ باغچه‌ها و گونه‌های گیاهی برای کاشت در منازل مسکونی با توجه به شرایط اکولوژیکی، فیزیولوژیکی و همچنین شاخصه‌های عملکردی توسط کارشناسان متخصص به مالکان پیشنهاد می‌شوند.

مدیر عامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران با بیان اینکه در تابستان تهدید آفت‌ها برای درختان بیشتر می‌شود، توضیح داد: یکی از معیارهای انتخاب گونه‌های گیاهی در فضای سبز شهری، مقاومت آنها در برابر انواع آفات و بیماری‌هاست. ضمن این نیز تیم‌های متخصص و متشکل از کارشناسان گیاه‌پزشکی به روش بهره گیری از مدیریت تلفیقی ( IPM) و از طریق به کارگیری مجموعه‌ای از روش‌های قانونی، زراعی، فیزیکی، مکانیکی، اکولوژیکی، بیولوژیکی، ژنتیکی و نهایتاً استفاده از سموم گیاهی کم خطر با همکاری و هماهنگی سایر مراجع تخصصی برای کنترل عوامل خسارت‌زا آفت و بیماری‌ها در شهر تهران انجام می‌شود.

مختاری گفت: کنترل عوامل خسارت‌زا گسترده شامل آفات و بیماری‌های عمومی مانند شته‌ها، کنه‌ها، پوسیدگی‌های ریشه و طوقه است و آفات و بیماری‌های اختصاصی هم شامل پسیل زیتون، سوسک برگخوار نارون و سفیدک سطحی رز است که به طور عمده در فصول رشد فعالیت دارند که ما آنها را کنترل می‌کنیم و اگر مردم نیز در این زمینه با مشکلی مواجه شدند، می‌توانند با مراجعه به مراکز تخصصی ما مشاوره رایگان دریافت کنند. 

کد خبر 686662

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بیماری ها فضای سبز مجتمع ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۷۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی شایعه تغییر مدیریت در سرخابی‌ها توسط مالکان جدید

استقلال و پرسپولیس بعد از فرآیندی پرماجرا سرانجام از مالکیت وزارت ورزش‌وجوانان خارج شدند و مالکیت استقلال به کنسرسیوم نفتی خلیج فارس (شامل شرکت پتروشیمی پارس، شرکت پتروشیمی بوعلی‌سینا، شرکت پتروشیمی بندر امام خمینی، شرکت پتروشیمی شهید تندگویان و شرکت پتروشیمی خلیج فارس) رسید و در نقطه مقابل هم مالکیت پرسپولیس در اختیار کنسرسیوم بانکی (شامل بانک‌های شهر، ملت، تجارت، رفاه کارگران، صادرات و اقتصاد نوین) قرار گرفت.

رضا درویش نزدیک به 2.5 سال است که در نقش مدیرعامل پرسپولیس مشغول به فعالیت است و علی خطیر هم به یک‌سالگی دوران حضورش در استقلال در نقش سرپرست مدیرعاملی و مدیرعامل استقلال نزدیک می‌شود. بعد از تغییر مالکیت انجام شده، با توجه به پایان دوران دخالت وزارت ورزش‌وجوانان در عزل‌ونصب افراد در هیات‌مدیره 2 تیم پرطرفدار پایتخت، گمانه‌زنی‌ها به اوج خود رسید اما با این وجود پیگیری‌های بیشتر نشان می‌دهد که فعلاً خبری از تغییر و تحولات مدیریتی نخواهد بود.

خطیر، گزینه اصلی مدیرعاملی استقلال در دوران جدید!

مسئولان هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس که مالک 85 درصد از سهام باشگاه استقلال هستند، قرار است فردا (شنبه) اولین جلسه رسمی خود بعد از دریافت مالکیت آبی‌پوشان را با مدیران فعلی باشگاه برگزار کنند. در این جلسه قرار است گزارشی درباره آخرین وضعیت مالی و زیرساختی آبی‌ها ارائه شود و با توجه به اظهارات اخیر مدیر روابط عمومی هلدینگ خلیج‌فارس، آن‌ها عجله‌ای برای تغییراتی مدیریتی ندارند و آنچه مسلم است اینکه تا پایان فصل جاری، علی خطیر در نقش مدیرعامل استقلال فعالیت خود را دنبال می‌کند.

خطیر به همراه علی آقا‌محمدی، فرشید سمیعی و مهدی افضلی، تشکیل‌دهنده ساختار مدیریتی باشگاه استقلال هستند که گفته می‌شود در زمینه انتقال مالکیت استقلال به هلدینگ خلیج‌فارس، خطیر و آقامحمدی نقش پررنگی ایفا کرده‌اند و همین مسئله باعث شده تا احتمال ادامه همکاری با آن‌ها وجود داشته باشد. در روزهای اخیر زمزمه‌هایی درباره احتمال مدیرعاملی چهره‌هایی مانند مصطفی آجورلو و سعید آذری مطرح شده اما پیگیری‌های بیشتر نشان می‌دهد که این شایعات صحت نداشته و علی خطیر خود شخصاً یکی از گزینه‌های موردنظر مسئولان هلدینگ خلیج‌فارس برای تداوم حضور در نقش مدیرعامل است و این احتمال مطرح است که آبی‌ها تحت مدیریت خطیر به استقبال فصل آینده بروند؛ هر چند که گزینه‌هایی مانند احمد شهریاری، عضو سابق هیات‌مدیره استقلال و مدیرعامل پیشین صبای قم هم به عنوان گزینه احتمالی مدیرعاملی استقلال به میان آمده است.

درویش به استقبال 3 سالگی مدیریتش می‌رود!

رضا درویش در دوران مدیریت خود در باشگاه پرسپولیس، رابطه نزدیکی با مدیران بانک شهر داشت و تسهیلات ارائه شده از سوی این بانک در طول 2.5 سال اخیر، گره‌گشای بسیاری از مشکلات مالی سرخ‌پوشان پایتخت بود. جالب آنکه عمده سهام سرخ‌پوشان در اختیار بانک شهر قرار گرفته و براساس توافقات انجام شده، اختیار انتخاب اکثریت اعضای هیات‌مدیره هم با مسئولان این بانک است و بعد از برگزاری آیین واگذاری سهام سرخابی‌ها به بخش خصوصی، محمدمهدی احمدی، مدیرعامل بانک شهر توضیح داد که درویش قطعاً تا پایان فصل جاری مدیرعامل پرسپولیس باقی می‌ماند.

درویش که در دوره فعالیت حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش‌وجوانان در نقش مدیرعامل جدید پرسپولیس انتخاب شد، به نظر می‌رسد که گزینه اصلی کنسرسیوم بانکی مالک بر باشگاه پرسپولیس برای مدیرعاملی سرخ‌پوشان در فصل آینده است و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، احتمال تداوم دوره مدیرعاملی رضا درویش برای سال سوم هم وجود دارد. البته که شنیده می‌شود ساختار هیات‌مدیره سرخ‌پوشان دستخوش تغییرات جدی‌ای خواهد شد و احتمالاً چهره‌های اقتصادی جدیدی وارد ساختار مدیریتی سرخ‌پوشان می‌شوند.

  منبع:فوتبال 360

دیگر خبرها

  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • اولین جلسه هیات مدیره استقلال با مالکان جدید
  • استقبال گسترده زائران و مجاوران رضوی از جشنواره لاله‌های مشهد
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • تولید بیش از ۲۶۰ هزار تن آسفالت در مجتمع تولیدی صفه اصفهان
  • آغاز ساخت بوستان دادا و کاکا در بندرعباس
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در حال ساخت است / احداث ۵۳ شهرک جدید استانی
  • بررسی شایعه تغییر مدیریت در سرخابی‌ها توسط مالکان جدید
  • ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟