Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-30@07:27:02 GMT

ایجاد شغل با سرمایه گذاری صندوق کارآفرینی امید

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۵۷۷۸۸

ایجاد شغل با سرمایه گذاری صندوق کارآفرینی امید

از محل سرمایه گذاری صندوق کارآفرینی امید در طرح‌های اشتغال، ۶۵ هزار شغل در سال گذشته ایجاد شده است. موضوع اشتغال و دغدغه بیکاری یکی از عمده مشکلات کشور به شمار می‌رود. بر این اساس حمایت مالی از طرح‌های خرد و کوچک زودبازده و اشتغال محور نقش موثری در افزایش میزان اشتغال و جذب فرصت‌های شغلی برای کارجویان و راه اندازی کسب و کار‌های پایدار ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



صندوق کارآفرینی امید در راستای رسالت خود برای حمایت از ایجاد اشتغال، بخش اعظم منابع خود را در حمایت از کسب و کار‌های روستایی، زنان سرپرست خانوار، مشاغل خانگی و کسب و کار‌های خرد و متوسط بازار محور اختصاص داده و تسهیلات پرداختی را به سمت ایجاد اشتغال پایدار هدایت کرده است.

نقش این صندوق، توسعه کارآفرینی در جامعه، توانمندسازی اقتصادی، رفع بیکاری، ایجاد اشتغال پایدار محلی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و حمایت مالی از طرح‌های اشتغالزا است.

در این راستا، نعمت الله رضایی - مدیرعامل صندوق کارآفرینی - امید از پرداخت ۵۰۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت از طرح‌های اشتغال خبر داده و می‌گوید: با سرمایه گذاری صندوق کارآفرینی امید در سال گذشته، نزدیک به ۶۵ هزار شغل ایجاد شده است.

به گفته وی مبلغ ۸۰ میلیون تومان سرانه سرمایه‌گذاری برای ایجاد طرح‌ها در نظر گرفته شده است.

رضایی می‌افزاید: طرح‌های خردی هم وجود داشت که به عنوان طرح‌های معیشت محور حداقل با ۲۰ میلیون تا ۳۰ میلیون تومان اعتبار اجرا شد و طرح‌هایی هم از مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان به بالا نیاز به تامین اعتبار داشت.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به نرخ تورم می‌گوید: در بحث سرمایه گذاری برای ایجاد یک اشتغال خصوصاً اشتغال پایدار باید نرخ تورم را هم مد نظر قرار داد و متوسط هزینه‌ای که برای این موضوع در صندوق تجربه کردیم از حدود ۱۰۰ میلیون تومان تا ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار مورد نیاز را شامل می‌شد.

به گفته وی نرخ تورم در ماه‌های اخیر با افزایش مواجه شده است و باید منتظر ماند و دید که دولت چه برنامه‌ای برای حمایت از مشاغل خانگی یا فعالیت‌های اقتصادی زود بازده خواهد داشت.

یکی از ارکان موثر برای شروع یک کسب وکار موفق، تأمین سرمایه مالی مورد نیاز آن است و بسیاری از کارجویان علیرغم آمادگی برای خود اشتغالی و ایجاد کسب و کار مستقل، فاقد تمکن مالی یا سرمایه لازم هستند بر این اساس حمایت مالی و پرداخت تسهیلات لازم از سوی موسسات مالی و صندوق‌هایی نظیر صندوق کارآفرینی امید می‌تواند ضمن بهبود فضای کسب و کار به توانمندسازی افراد جویای کار و توسعه اشتغال پایدار منجر شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شعل تورم بیکاری صندوق کارآفرینی کسب و کار صندوق کارآفرینی امید اشتغال پایدار سرمایه گذاری میلیون تومان کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۷۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان

ایسنا/کردستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، گفت: ۲۲۹ هزار و ۵۲۳ نفر از مردم کردستان به صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تامین اجتماعی واریز می‌کنند.

 فرزاد پیشکاری، امروز شنبه 8 اردیبهشت در نشست هم اندیشی با شرکای اجتماعی که به مناسبت هفته کار و کارگر و با حضور مدیران کل تامین اجتماعی و مدیریت درمان برگزار شد، با تبریک فرا رسیدن هفته کار و کارگر، از شرکای اجتماعی وزارت کار به عنوان گنجینه‌هایی از دانش و مهارت نام برد و خواستار همراهی و همکاری همه تشکلات کارگری و کارفرمایی، انجمن‌های صنفی،‌ کانون بازنشستگان و تمامی شرکای اجتماعی با اداره کل کار استان برای تحقق اهداف شعار سال مد نظر مقام معظم رهبری «جهش تولید با مشارکت مردم» شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: تمامی ظرفیت‌های اداره کل، ادارات زیر مجموعه وزارت کار در کردستان و سایر ارگان‌ها و ادارات استان برای رفع مشکلات کارگران بکار گرفته و شبانه‌روزی در جهت محقق کردن اهداف و سیاست‌های وزارت کار، تلاش خواهیم کرد.

پیشکاری طراوت، زیبایی و عمران و آبادانی در کشور را مرهون تلاش کارگران دانست و با بیان اینکه ایمنی، حفاظت و بهداشت کارگران از مهم‌ترین رسالت‌های وزارت کار است، اظهار کرد: وزارت کار با تمام توان از حق و حقوق کارگران صیانت خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه در استان کردستان بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی وجود دارد، گفت: در طول سال بیش از ۱۲ هزار پرونده در هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف برای احقاق حق کارگران بررسی می شود و ۲۳ بازرس کار در طول سال بیش از ۱۹ هزار بازرسی از واحدهای صنعتی، کارخانجات، ابنیه و... برای صیانت از کارگران و ایمنی و بهداشت محیط انجام می دهند تا کارگران که گنجینه و سرمایه‌های کشور هستند دچار مشکل نشوند.

پیشکاری با بیان اینکه ۲۲۹ هزار و ۵۲۳ نفر از مردم کردستان به صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تامین اجتماعی واریز می‌کنند، افزود: با احتساب اینکه هر خانوار ۳ نفر باشند، نزدیک به ۷۰۰ هزار نفر در استان کردستان مخاطب مستقیم وزارت کار در کردستان هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با بیان اینکه تحریم‌های گسترده مشکلاتی را در بخش اقتصادی برای جامعه ایجاد کرده است، ادامه داد: جامعه کارگری با اقتدار در مقابل این تحریم‌ها ایستادگی کرده و این مشکلات با توان و تفکر کارگران کشور که ستون فقرات و مولدین اقتصادی در کشوربوده، حل خواهد شد.

پیشکاری با بیان اینکه برای حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال‌های جدید با تمام توان از کارفرمایان حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد، عنوان کرد: دولت سیزدهم در بحث سیاست‌های تشویقی بازار کار از جمله طرح کارورزی، یارانه دستمزد و مشوق‌های بیمه‌ای و همچنین پرداخت تسهیلات کم بهره، مسیر مناسبی برای کارفرمایان و حمایت از کارگران و اشتغال آنان فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه باید بخش خصوصی، سرمایه گزاران و متفکران و فعالان حوزه‌های سرمایه‌گزاری در ایجاد اشتغال پایدار کمک حال دولت باشند، آموزش، مهارت‌آموزی و توانمندسازی جوانان در ایجاد بسترهای اشتغال را ضروری خواند و خاطرنشان کرد: خانواده‌ها، نظام آموزشی و رسانه‌های جمعی می‌بایست انتظار و تفکر پشت میزنشینی را از فرزندان این سرزمین دور کرده و با آموزش صحیح، ایجاد انگیزه و مهارت‌آموزی در رشته‌های مورد علاقه، زمینه‌های ایجاد اشتغال پایدار در کشور را فراهم کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان