Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملی‌پوش و مربی سابق تیم ملی جودوی ایران، با اشاره به تکرار اتهام زنی رییس فدراسیون علیه برخی افراد به عنوان خائنان به جودو بدون بردن اسم و ایجاد شبهه در جودو، گفت: از او می‌خواهم اگر راست می‌گوید ایمیل را منتشر کند تا ما با افراد خائن به جودو برخورد کنیم.

مسعود خسروی نژاد در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، درباره اعتراض شدید محمد خوشبین ملی پوش جودوی ایران از مسئولان فدراسیون جودو به دلیل بی توجهی در پرداخت هزینه‌های عمل جراحی و اینکه مجبور شده برای پرداخت هزینه‌های جراحی پس از مصدومیت در اردوی تیم ملی، گوشواره‌های مادرش را بفروشد، اظهارکرد: در شرایطی که جودوی ایران در دوران تعلیق خود به سر می‌برد و چهره‌های چندان شاخصی در جودو حضور ندارند، چرا باید یک جودوکار ملی‌پوش برای درمان عمل جراحی خود که در اردوی تیم ملی مصدوم شده، طلای مادرش را بفروشد؟ پس مسئولان فدراسیون در این مواقع چه کاره‌اند و چه مسئولیتی دارند؟ در شرایطی که اعزام خارجی در جودو نداریم، پس بودجه میلیاردی فدراسیون در کجا هزینه می‌شود که برای درمان یک ملی‌پوش حاضر به پرداخت هزینه نیستند؟

مربی سابق تیم ملی جودو، با بیان اینکه به دنبال کمک مالی به این جودوکار اندیمشکی هستیم، افزود: چرا رییس فدراسیون به رستگار که جزو فدراسیون جودو نیست و زیرمجموعه فدراسیون کم بینایان است کمک مالی می‌کند و به خاطر او تا کرمانشاه هم می‌رود و خبر آن پخش می‌شود اما با خوشبین که جزو خانواده جودو است، به این شکل برخورد می‌شود؟ جودوکاران ما چند سال است در تحریم به سر می‌برند و این بی توجهی ها باعث دلزدگی جودوکاران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوارم مسئولان ورزش به وضعیت جودوکاران که مشکلات زیادی دارند رسیدگی کنند.

وی در ادامه درباره صحبت های رییس فدراسیون جودو مبنی بر پایان محرومیت جودوی ایران و اینکه رای دادگاه CAS هر چه باشد، نقشی در این موضوع ندارد، گفت: جودوی ایران پس از ۳ سال محرومیت می‌تواند در بازی های کشورهای اسلامی آن هم فقط در بخش انفرادی حاضر شود، چرا که این بازی ها زیر نظر فدراسیون جهانی نیست. طرح مجدد این موضوع که محرومیت جودوی ایران دیگر تمام شده و رای دادگاه حکمیت ورزش هم تاثیری در این موضوع ندارد حرفی بسیار عجیبی است. رییس فدراسیون مرتبه قبل هم گفت دیگر محرومیت جودو تمام شد الان هم این مسئله را تکرار می کند در صورتی که این موضوع قطعی به نظر نمی‌رسد و طرح این مسائل می تواند تاثیر مخرب بر پرونده جودو داشته باشد و به ضرر جودو و ورزش ایران تمام شود.

خسروی نژاد در ادامه به تکرار چندباره اتهام زنی رییس فدراسیون جودو به برخی از مدیران این رشته مبنی بر اینکه به جودو خیانت می کنند، اشاره کرد و گفت: رییس فدراسیون جودو این‌بار نیز بر علیه فرد یا افرادی از جامعه جودو اتهاماتی را بدون سند و مدرک وارد کرد و گفت" قلبم درد گرفت وقتی ایمیل این افراد علیه جودوی ایران به فدراسیون جهانی را دیدم" از او می‌خواهم اگر واقعا راست می گوید، این ایمیل را منتشر کند تا دستگاه های امنیتی به این مسئله ورود کنند و ما هم به عنوان خانواده جودو با آن فرد یا افراد برخورد شدید داشته باشیم. اینکه اتهاماتی را بدون انتشار هیچ سندی دائما تکرار کنیم کاری غیر قانونی است.

ملی‌پوش سابق جودوی ایران افزود: ما عرق ملی داریم و عاشق جودو و کشورمان هستیم. ما آرزو داریم تعلیق ظالمانه جودوی ایران هر چه زودتر تمام شود، جودوکاران وارد مسابقات شوند و باشگاه های جودو راه بیفتند نه اینکه هر روز شاهد کوچ جودوکاران به رشته‌های دیگر به دلیل بی توجهی فدراسیون باشیم، اما تکرار این حرف ها و اتهام زنی ها فقط باعث ایجاد شبهه در جودو و ورزش ایران می شود و او باید این اتهام های سنگین را ثابت کند.

خسروی نژاد تصریح کرد: نباید با خانواده جودو به دور از صداقت حرف بزنیم و  باعث اختلاف در خانواده جودو و ضربه هر چه بیشتر به این رشته شویم. اگر او ایمیلی را که می‌گوید منتشر کند و ما بفهمیم چه کسی است که در داخل علیه جودوی ایران فعالیت می‌کند و به قول او خائن است، به خدا قسم با این فرد در هر رده و جایگاهی که باشد برخورد می‌کنیم و شاکی او می شویم. متاسفانه مظلوم نمایی و طرح ادعاها علیه دیگران باعث شده جودو به جایگاه فعلی برسد.

وی با قدردانی از تلاش مسئولان عالیرتبه ورزش برای حل مشکل جودو، گفت: نباید به خانواده جودو حرف های غیر واقعی زده شود. رییس فدراسیون گفت ۱۰۸ هزار نفر عضو خانواده جودو داریم اما به هیچ وجه این موضوع صحت ندارد. خیلی ها از این رشته رفتند و در حال حاضر باشگاه های جودو در تهران با این جمعیت به تعداد انگشتان دست هم نمی‌رسد. ورزشکاران دفاع شخصی را هم وارد آمار جودو می کنند، در حالی که هیچ ارتباطی به هم ندارند و اعضای جامعه جودو خیلی کمتر از این تعداد است.

ملی پوش سابق جودوی ایران در پایان گفت: رییس فدراسیون از رفع تعلیق جودو و حضور در تمامی مسابقات گفت، ما هم از این اتفاق خیلی خوشحالیم اما با این اوصاف جودوکاران ایران باید ۲ هفته دیگر در مسابقات نوجوانان و جوانان آسیا در تایلند شرکت کنند. بعد از آن مسابقات بزرگسالان آسیا در قزاقستان برگزار می‌شود. بعد از بازی های کشورهای اسلامی رقابت های جهانی کاتا در لهستان و سپس مسابقات جهانی بزرگسالان جودو در ازبکستان برگزار می شود و ما در انتظار حضور نمایندگان جودو در این رویدادها هستیم. با این اوصاف قطعا کار سخت پیش روی فدراسیون قرار دارد که باید تیم های ملی را خیلی زود آماده حضور در این رویدادها کند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مسعود خسروی نژاد ، آرش میراسماعیلی ، تیم ملی جودو ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آرش میراسماعیلی تیم ملی جودو ایران فدراسیون جودو رییس فدراسیون خانواده جودو جودوی ایران خسروی نژاد ملی پوش تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۸۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی جعلی است؟

در حدود دو سال گذشته رسانه‌های فارسی‌زبان ضد‌ایران و حتی غربی، بارها در گفت‌و‌گو با افراد مختلف،گزارش‌هایی درباره نحوه درگذشت نیکا شاکرمی منتشر کرده‌اند؛ گزارش‌هایی که حتی با روایت‌های مخدوش مادر و خاله این نوجوان تناقض‌های جدی داشته است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، سرویس جهانی بی‌بی‌سی روز دوشنبه 29 آوریل (10 اردیبهشت ماه) با تکیه بر اسنادی که به تعبیر این رسانه «بسیار محرمانه» خوانده شده، گزارشی از نحوه درگذشت نیکا شاکرمی منتشر کرد. نیکا شاکرمی نوجوان 16ساله‌ای بود که رسانه‌های فارسی‌زبان ضد‌ایران، در نخستین روزهای ناآرامی‌های سال 1401، از او به عنوان یکی از کشته‌شدگان اعتراضات در تهران نام بردند. مقامات قضایی و امنیتی با استناد به محل درگذشت این فرد و همچنین گزارش پزشک قانونی، ضمن رد اظهارات رسانه‌های ضد‌ایران، «سقوط از ساختمان» را علت مرگ شاکرمی معرفی کردند. با این وجود اما چند تصویر از حضور شاکرمی در اعتراضات و ویژگی‌های شخصیتی مادر و خاله شاکرمی، فضای مناسبی را در اختیار شبکه‌های ضد ایران برای دمیدن بر آتش اعتراضات در ایران با هدف سرنگونی حکومت داده بود.

در طول کمتر از دو سال گذشته رسانه‌های فارسی‌زبان ضد‌ایران و حتی غربی، بارها و بارها در گفت‌و‌گو با افراد مختلف، گزارش‌هایی درباره نحوه درگذشت این نوجوان 16ساله منتشر کرده‌اند؛ گزارش‌هایی که در بسیاری از مواقع، حتی با روایت‌های مخدوش مادر و خاله نیکا شاکرمی‌ نیز تناقض‌های جدی داشته است.

دوشنبه دهم اردیبهشت، سرویس جهانی بی‌بی‌سی، روایت جدیدی از درگذشت نیکا شاکرمی منتشر کرد که با وجود تلاش‌های فراوان، رد این تناقضات در آن بسیار مشهود است. برخلاف دفعات قبل، این بار یک رسانه بین‌المللی و آن هم با استناد به اسنادی که آنها را «بسیار محرمانه» می‌خواند، به ماجرا ورود کرده است. این موضوع به اندازه‌ای عجیب بود که دویچه‌وله فارسی درباره آن نوشته «این اولین‌بار است که یک رسانه بین‌المللی با استناد به سندی محرمانه چنین گزارشی را منتشر می‌کند.»‌ بی‌بی‌سی ادعا کرده این گزارش «بخشی از یک پرونده 322صفحه‌ای» درباره معترضان بوده است. این رسانه هرچند مدعی محرمانه بودن این سند است اما در گزارشش به «تناقض‌های موجود در اسناد»‌ نیز اشاره کرده. به عنوان نمونه، بی‌بی‌سی اذعان داشته در سندی که تحقیقاتش روی آن «متمرکز» شده، «حاوی چند تناقض» بوده است. بی‌بی‌سی نوشته: «به عنوان مثال، نیروی انتظامی «ناجا» که در این گزارش نقل شده، در آن زمان به «فراجا» معروف» بوده است.

در حالت معمو‌لی نه‌تنها یک رسانه بین‌المللی که حتی رسانه‌های محلی نیز حاضر به انتشار سندی با چنین اشتباه فاحشی نخواهند شد. آن‌طور که سرویس جهانی بی‌بی‌سی اذعان داشته، این تنها یکی از تناقضات این سند بوده است اما بی‌بی‌سی برای توجیه انتشار این گزارش، مدعی شده مفاد اسناد را با فردی که بی‌بی‌سی آن را «افسر اطلاعاتی سابق ایران که به آرشیو سپاه پاسداران دسترسی داشته» معرفی کرده، به اشتراک گذاشته و این فرد صحت گزارش را تایید کرده است!

انتشار این گزارش با چنین اسنادی حتی باعث شده برخی رسانه‌های فارسی‌زبان ضد‌ایران که چندان نیز حرفه‌ای نیستند، با محتوای بی‌بی‌سی فاصله خود را حفظ کنند. دویچه‌وله فارسی پس از انتشار بخشی از این گزارش نوشت «به طور مستقل امکان راستی‌آزمایی این گزارش را ندارد.»

چنین خطای فاحشی آن هم از رسانه‌ای به قدمت سرویس جهانی بی‌بی‌سی، از دو حالت خارج نیست؛ یا این پروژه دستپخت سرویس‌های امنیتی غربی است و یا اینکه باید این گزارش پوست موز یک گروه نفوذی باشد که زیر پای بی‌بی‌سی انداخته شده است. نباید فراموش کرد اسفند سال گذشته یک گروه هکری که مدعی هک سامانه‌های مربوط به قوه قضائیه بود، اسنادی را منتشر و ادعا کرد که دو سند آن مکاتبه در طبقه‌بندی «سری» وزارت اطلاعات با دادستان عمومی و انقلاب تهران برای خروج برخی کارمندان دو شبکه معاند تلویزیونی «ایران اینترنشنال» و «بی‌بی‌سی فارسی» از فهرست کارکنان ممنوع‌المعامله این دو شبکه ضد‌ایرانی است. شبکه‌ای که چنین اطلاعات مخدوش و متناقضی را در اختیار بی‌بی‌سی قرار داده، بلافاصله در شبکه‌های اجتماعی دست به کار شد و با استفاده از لشکر سایبری‌اش، به صورت پرحجم سعی در بازنشر گسترده این گزارش کرد.

چرا گزارش اخیر بی‌بی‌سی جعلی است

فارغ از این که خانم نیکا شاهکرمی بر اثر چه حادثه یا اتفاقی فوت کرده، می‌توان با قاطعیت گفت گزارشی که توسط بی‌بی‌سی منتشر شده ، به دلایل مختلف جعلی و فاقد اعتبار است. جعل کننده از اطلاعات بسیار کمی درباره سازمان و سازکار سپاه برخوردار بوده یا تعمد داشته است.

 

تهیه‌کننده یا جعل‌کننده گزارش هدف اولیه‌اش از چنین جعل غیر حرفه‌ای ‌و پر از دروغ و مین گذاری شده‌ای، بی حیثیت کردن بی‌بی‌سی بوده است. بی‌بی‌سی حتی حاضر نشده اسم فرمانده تیپ انتظامی و… را در گوگل سرچ کند تا متوجه مسولیت و رده آن و عنوان سازمانی شود.

منبع: فرهیختگان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷۹ درصد افراد جامعه ما کم تحرک هستند
  • هشدار جدی عربستان به اسرائیل | خطای بزرگ را انجام نده تا ما خائن نشویم!
  • پوست موز زیر پای بی‌بی‌سی
  • چرا گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی جعلی است؟
  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسئولان ایران
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • ویدئویی که یمنی ها از نیروهای زیر زمینی خود منتشر کرده اند
  • قرارداد سرمربی تیم ملی، اولویت فدراسیون شد