Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@21:21:14 GMT

هر ایرانی روزانه سه کیلو پلاستیک مصرف می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۵۹۱۴۶

هر ایرانی روزانه سه کیلو پلاستیک مصرف می‌کند

ایسنا/مرکزی سرپرست محیط‌زیست استان مرکزی گفت: هر ایرانی روزانه سه کیلو پلاستیک مصرف می‌کند.

سید مهدی مصطفوی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی بدون پلاستیک اظهار کرد: امروزه مصرف  پلاستیک‌ها، به بلای جان محیط زیست تبدیل شده و تأثیراتی جبران‌ناپذیر بر سلامت انسان‌ها، حیات وحش و کره خاکی به جا می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گرچه گسترش تولید و استفاده از پلاستیک به بهبود کیفیت زندگی ما کمک کرده، اما عوارض این موضوع نیز گریبان‌گیر محیط زیست شده است و مسئله‌ای که این روزها به دغدغه اصلی بسیاری از حامیان محیط زیست و حتی مردم عادی تبدیل شده است، آلودگی ناشی از پلاستیک‌های یکبار مصرف است که برای سلامتی انسان، جانوران و به‌طور کلی کیفیت محیط‌ زیست خطرات زیادی را به همراه دارد.

مصطفوی بیان کرد: طبق برآوردها تجزیه پلاستیک بیش از ۴۵۰ سال زمان می‌برد و در این مدت فقط توسط عوامل طبیعی به ذرات ریز موسوم به میکروپلاستیک (پلاستیک‌هایی با قطر کمتر از ۵ میلی متر) تبدیل می‌شوند که باعث ایجاد آلودگی های زیست محیطی، موجب تلف شدن حیوانات و در نهایت ضربه به زنجیره غذایی انسان می‌شود.

وی گفت: همه ساله حدود ۵۰۰ میلیارد کیسه پلاستیکی در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد که تقریبا تمام آن راهی دفن‌گاه‌های زباله می‌شود و آلودگی پلاستیکی را به طور قابل‌توجهی تشدید و تأثیراتی جبران‌ناپذیر بر سلامت انسان‌ها، حیات وحش و کره خاکی به جا می‌گذارد.

مصطفوی با بیان اینکه هر ایرانی روزانه به ‌طور میانگین سه کیسه پلاستیکی مصرف می‌کند که متوسط عمر استفاده از هر کیسه تنها ١٢ دقیقه است، در حالی‌که برای حذف هر کدام از این کیسه‌ها از طبیعت صدها سال زمان نیاز است، تاکید کرد: می‌توان از طریق جایگزینی کیسه‌های پارچه ای برای همین مدت زمان کوتاه، بسیاری از تبعات منفی آلودگی پلاستیکی را به حداقل رساند.

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: روز جهانی بدون پلاستیک با هدف پایان دادن به استفاده از کیسه‌های پلاستیکی یک‌بار مصرف در سراسر جهان معرفی شده است، در این روز، مردم سراسر دنیا به حفظ محیط زیست دعوت می‌شوند و از آن‌ها خواسته می‌شود مصرف کیسه‌های پلاستیکی یک‌بار مصرف را به صفر برسانند و در نهایت، دنیایی دوستدار محیط زیست و سلامت خود ایجاد کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی محیط زیست پلاستيك محیط زیست کیسه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۹۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری

آفتاب‌‌نیوز :

با پیشرفت فناوری در این روز‌ها، دستگاه‌ها و تجهیزات مکانیزه برای نظافت و بهبود کیفیت فرآیند تمیزکاری در فروشگاه‌ها و مراکز تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند که یکی از آن‌ها، جاروبرقی مرکزی است. به همین علت در اینجا قصد داریم شما را بیشتر با دستگاه‌های نظافت اداری و تجهیزات مورد نیاز آن آشنا کنیم.

اهمیت نظافت محیط‌های تجاری

محیط‌های تجاری نقش بسزایی در حفظ سلامت و ایمنی، رضایت مشتریان و افزایش بهره‌وری کارکنان دارند. این مکان‌ها هر روز میزبان صد‌ها یا حتی هزاران مشتری هستند که در تعامل با کالا‌ها و تجهیزات مختلف، در خطر انتقال میکروب‌ها و ویروس‌ها قرار دارند.

بنابراین، نظافت منظم و صحیح این مکان‌ها برای حفظ سلامت و ایمنی آن‌ها امری حیاتی است. همچنین، نظافت مناسب محیط‌های تجاری می‌تواند به کاهش خطر انتقال بیماری‌های عفونی و ویروسی کمک کند، به‌ویژه در شرایط شیوع بیماری‌های همه‌گیر مانند COVID-۱۹.

تجهیزات مورد نیاز برای نظافت

عموما نظافت در محیط‌های تجاری به ۲ روش دستی و مکانیزه انجام می‌شود. بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری و کارآمد‌ترین شیوه این است که از تجهیزات صنعتی مانند اسکرابر و جاروبرقی مرکزی استفاده شود. تجهیزات دستی مانند تی شور، دستمال تمیز و مواد ضدعفونی که در نظافت محیط تجاری نیز به‌کار برده می‌شوند نیز می‌توانند کاربردی باشند.

هدف اصلی از نظافت محیط‌های تجاری، بهینه‌سازی و زیبایی محیط کار، افزایش کارایی کارمندان، افزایش انگیزه آن‌ها، بهبود بهره‌وری و جلب توجه مشتریان و بازدید‌کنندگان است.

نظافت محیط تجاری به روش دستی

تمیز کردن فضا‌های تجاری و اداری شامل پاک کردن شیشه‌ها، لوازم الکترونیکی، صندلی‌ها و سرویس‌ها می‌شود که اغلب با استفاده از مواد شوینده صورت می‌گیرد. اما برخی از قسمت‌های تجاری یا اداری نمی‌توانند با روش دستی تمیز شوند.

اداره‌ها یا محیط‌های تجاری نیازمند نظافت روزانه و منظم هستند و به‌کارگیری روش‌های سنتی، احتمالا به کیفیت نظافت و همچنین ایمنی افراد آسیب می‌رساند. بنابراین، بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری، مخصوصا کفپوش‌ها، مربوط به تجهیزات مکانیزه و صنعتی می‌شود.

نظافت محیط تجاری با اسکرابر صنعتی

از‌جمله تجهیزات نظافتی پرکاربرد در محیط‌های تجاری، می‌توان به اسکرابر یا زمین شوی‌های صنعتی اشاره کرد. استفاده از دستگاه کفشوی برای شستشوی روزانه، بهترین روش برای نظافت کفپوش‌های راه‌رو‌ها و سالن‌ها است.

با توجه به فعالیت‌های پر رفت‌وآمد در این مکان‌ها، معمولا زمان کافی برای خشک شدن سطوح فراهم نیست. به همین دلیل، سیستم خشک‌کن این اسکرابر‌ها فورا پس‌از شستشو، سطوح را خشک می‌کند تا از لغزندگی و آسیب به افراد جلوگیری شود.

نظافت محیط تجاری با جاروبرقی صنعتی

اهمیت نظافت محیط‌های تجاری

یکی دیگر از وسایل نظافتی کاربردی در محیط‌های تجاری، جاروبرقی صنعتی است. این وسیله علاوه‌بر جمع‌آوری آلودگی‌های مختلف، برای تمیز کردن سطوح، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از جاروبرقی‌های صنعتی با هدف هفته‌ای یکبار نظافت استفاده می‌کنند. به همین دلیل می‌توان گفت که بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری برای جلوگیری از پخش شدن آلودگی و گرد‌و‌غبار، همین جاروبرقی‌های صنعتی هستند.

سوییپر صنعتی

برای پاکسازی مناطق تجاری، به‌کاربردن یک سوییپر صنعتی بسیار موثر است. این دستگاه با مکانیزم خود، تمام آلاینده‌ها را جمع‌آوری و در مخزن خود نگهداری می‌کند. این ابزار‌ها به‌صورت دستی یا خودکار قابل استفاده هستند.

برای نظافت مناطق آلوده در ساختمان‌های تجاری، این ابزار بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری است، زیرا می‌تواند فضا‌های بسیار بزرگ را نیز پاک‌سازی کند.

معایب نظافت سنتی مراکز تجاری

روش سنتی نظافت مراکز اداری با استفاده از سطل و تی، مشکلات بسیاری دارد. اولین مشکل این است که بسیار زمان‌بر بوده و برای نظافت یک محیط اداری بزرگ، کاربرد زیادی ندارد. همچنین، نیاز به تعداد زیادی نیروی انسانی برای انجام این روش وجود دارد که باعث افزایش هزینه‌ها می‌شود.

استفاده زیاد از آب و مواد شوینده نیز از دیگر معایب این روش شناخته شده که هزینه‌ها و آلودگی محیط را بالا می‌برد. همچنین این شیوه، تمیزی کاملی ایجاد نمی‌کند و برخی از آلودگی‌ها ممکن است باقی بمانند. نهایتا، این راه‌کار احتمالا باعث لغزندگی سطح زمین و آسیب به افراد نیر خواهد شد.

خرید تجهیزات نظافت صنعتی

خرید تجهیزات نظافت صنعتی

برای انتخاب بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری، باید به عوامل مختلفی توجه کنید. قبل‌از خرید جاروبرقی هتلی و تجهیزات نظافت صنعتی باید مواردی را مشخص کنید. برای مثال، میزان آلودگی محیط، فراوانی نیاز به نظافت، اندازه سطح مورد نظافت و نیاز به تجهیزات مکانیزه عوامل مهمی محسوب می‌شوند.

باید توجه داشت که آیا محیط مورد نظافت باز یا بسته و میزان آلودگی آن چگونه است. انتخاب نادرست باعث نارضایتی افراد در نتایج می‌شود و همچنین زمان و هزینه بیشتری را به‌همراه خواهد داشت.

شرکت کسری، به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده تجهیزات نظافت مکانیزه صنعتی، انواع دستگاه‌های نظافت مانند جاروبرقی مرکزی، جاروبرقی صنعتی و جاروبرقی هتلی را به شما ارائه می‌دهد. این شرکت می‌تواند نیاز‌های شما برای نظافت انواع محیط‌ها را برطرف کند. با مشاوره و راهنمایی از کارشناسان شرکت کسری، می‌توانید دستگاه مناسب برای نظافت محیط تجاری خود را انتخاب کنید.

شرکت کسری با استفاده از نرم‌افزار‌های مهندسی و فناوری‌های پیشرفته در طراحی قطعات و دستگاه‌های جاروبرقی، به‌وسیله دانش فنی و تجربه درزمینه ساخت قالب‌های اختصاصی برای قطعات جاروبرقی، امکان تولید محصولات متنوع و باکیفیت بالا را فراهم می‌کند.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) قانون کاهش تولید کیسه‌های پلاستیکی
  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • (تصاویر) معجزه معماری در اسلو؛ آپارتمان‌های سازگار با محیط زیست!
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • نیاز مرغ روزانه کشور کمتر از ۷ هزار تن است
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند