Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مطالعه جدید نشان می دهد یک داروی آزمایشی که برای مبارزه با سرطان استفاده می شود ممکن است خطر مرگ و میر بیماران کووید۱۹ را تا حدود ۵۵ درصد کاهش دهد.

 به گفته محققان، دارو «سابیزابولین» در کمک به بیماران شدیداً مبتلا به کووید ۱۹، بیشتر از داروهای مجاز قبلی مؤثر است.

دکتر «ایلان شوارتز»، متخصص بیماری‌های عفونی، گفت: «به نظر می‌رسد نتیجه فوق العاده چشمگیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما تعداد کمی درمان برای بیماران مبتلا به بیماری شدید داریم که مرگ و میر را کاهش می‌دهد، و از درمان دیگری که می‌تواند مرگ و میر را بیشتر کاهش دهد، بسیار استقبال می‌شود.»

با این حال، حجم نمونه مطالعه نسبتاً کوچک بود و تنها ۱۳۴ بیمار این دارو را دریافت کردند.

این دارو که به صورت قرص مصرف می‌شود، مانع ساخت اتصال های مولکولی می‌شود که برای انتقال مواد از ناحیه‌ای از سلول به ناحیه دیگر است. سابیزابولین در ابتدا توسط محققان دانشگاه تنسی برای مبارزه با سرطان از طریق قطع این نوع دسترسی بین سلول‌های تومور و جلوگیری از رشد سریع، ساخته شد.

اما به نظر می‌رسد این دارو در بیماران مبتلا به کووید با کاهش التهاب ریه عمل می‌کند.

این کارآزمایی شامل بیمارانی بود که برای درمان کووید و دریافت اکسیژن یا تهویه مکانیکی در بیمارستان بستری شده بودند. آنها عوامل خطر دیگری مانند چاقی یا فشار خون بالا داشتند که در خطر بالای مرگ ناشی از این بیماری نقش داشت. به همین دلیل، آنها مجاز به درمان با داروهای دیگر مانند استروئیدهایی نظیر دگزامتازون بودند که گفته می‌شود خطر مرگ ناشی از کووید را تا یک سوم کاهش می‌دهد.

اما از ۱۳۴ داوطلبی که دارو مصرف کردند و ۷۰ داوطلبی که دارونما دریافت کردند، میزان مرگ و میر دو گروه پس از ۶۰ روز به شدت متفاوت بود. بیش از ۴۵ درصد از گروه دارونما در مقایسه با حدود ۲۰ درصد از کسانی که سابیزابولین مصرف می‌کردند جان خود را از دست دادند معادل کاهش ۵۵ درصدی در خطر کلی مرگ.

به گفته کارشناسان، مشخص شده است که چند داروی ضد ویروسی مانع از بستری شدن بیماران کووید در بیمارستان می‌شود، اما معمولاً در مورد کووید متوسط تا شدید خوب عمل نمی‌کنند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۹۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان

به گزارش جام جم آنلاین،حمیدرضا بدیعی گفت: علاقمندان می‌توانند چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه تا ۱۳ با مراجعه به مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر به نشانی فرهنگ شهر، روبروی استخر کوثر، در طرح «اهدای خون؛ اهدای زندگی» که با همکاری سازمان انتقال خون اجرا می‌شود، مشارکت کنند.

او خطر خونریزی مغزی، خونریزی از بینی، دهان و لثه را از جمله مشکلاتی برشمرد که بیماران مبتلا به سرطان را در صورت دریافت نکردن پلاکت خون تهدید می‌کند.

مدیر بیمارستان آنکولوژی امیر، اضافه کرد: پلاکت‌ها در کنترل خونریزی و انعقاد طبیعی خون نقش حیاتی و اساسی دارند و در بیماران مبتلا به سرطان که تحت شیمی درمانی و پیوند مغز استخوان قرار می‌گیرند، بسیار ضروری است.

دیگر خبرها

  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور