Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرضیه حسینی- از آنجا که انباشت مشکلات ساختاری در صنعت خودرو در طول دهه‌های گذشته مانع ایجاد توسعه در این صنعت و تولید خودروی مطلوب و با کیفیت داخلی بوده، گروه خودروسازی سایپا در رویکردهای نوین خود در توسعه این صنعت، متناسب‌سازی و اصلاح‌ساختاری را با هدف افزایش کیفیت و بهره‌وری، کاهش قیمت و افزایش تولید مدنظر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این محموعه صنعتی، با ایجاد تحول در وضعیت نیروی کار، ساختارهای مهندسی و کیفیت تولید را تقویت کرده و در همان حال از حجم نیروهای ستادی کم بازده کاسته است.

دستاوردهای گروه خودروسازی سایپا در سال جاری نشان دهنده موفقیت مدیریت نوین و اصلاح ساختاریِ نیروی کار در این مجموعه است.

وضعیت نیروی کار در خودروسازی‌های کشور

یکی از مواردی که همواره به افزایش هزینه‌های تولید در شرکت‌های خودرورسازی داخلی منجر شده، وضعیت نیروی کار و بهره‌وری پایین آن بوده است. بررسی نسبت تولید به نیروی کار در خودروسازهای داخلی در نسبت با خودرورسازان جهانی و شرکت‌های خصوصی داخلی، نشان دهنده ضرورت اصلاح و متناسب سازی ساختار نیروی کار در خودروسازی‌های کشور است.

تیراژ تولید و تعداد نیروی کار در شرکت های خودروسازی

بر اساس جدول فوق، نیروی کار هر دو شرکت ایران خودرو سایپا در مقایسه با سایر خودروسازان جهانی، تعداد خودوری کمتری تولید می‌کنند؛ این مساله به معنای بهره وری پایین نیروی کار در این دو بنگاه است. بهره وری پایین نیز به نوبه خود به افزایش هزینه تولید و کاهش کیفیت منجر می شود.

اصلاح نیروی کار در خودروسازی سایپا

متناسب سازی نیروی کار در گروه خودروسازی سایپا یکی از مهم ترین مصادیق اصلاح ساختاری بر اساس شیوه مدیریت نوین است که از جانب مدیرعامل این مجموعه به ویژه از آغاز سال جاری مدنظر قرار گرفته، به عنوان مثال، در طول ماه های اخیر بیش از 200 متخصص در واحدهای کیفیت و مهندسی مشغول به کار شده‌اند و از سوی دیگر از بار نیروهای ستادی که ارزش افزوده لازم را نداشته کم شده است.

از آنجا که گروه خودروسازی سایپا به عنوان یک بنگاه اقتصادی می بایست حافظ منافع سهامداران و مشتریان باشد، فربه بودن واحدهای ستادی، ضمن به مخاطره انداختن منافع سهام داران، مانعی جدی در مسیر تولید و افزایش کیفیت محصول ایجاد می کند.

کند شدن چرخش امور در بخش ها و حوزه های مختلف، از دیگر پیامدهای حجیم بودن بخش ستادی در مجموعه‌های صنعتی، خاصه خودروسازی است؛ مدیریت جدید سایپا در این رابطه، با هدف متناسب‌سازی ساختار، ایجاد چابکی در واحدهای ستادی و تقویت واحدهای کیفیت از تعدد و تجمع اداره ها در بخش‌های مختلف کاسته است.

افزایش تولید نتیجه اصلاح ساختاری

دستاوردهای گروه خودروسازی سایپا در سال جاری نشان می‌دهد که اصلاح و متناسب‌سازی ساختار در این گروه صنعتی به شکل افزایش تولید روزانه 1850 دستگاه خودرو، کاهش هزینه‌های سربار، بهره‌وری 100 درصدی، و نرخ عبور مستقیم 98 درصدی به بار نشسته است.

اصلاح ساختار در سایپا وجوه مختلفی را شامل می شود؛ ساختارهای مالی، سهامداری، زنجیره تامین، فروش، خدمات پس از فروش و فرایندهای تولید نیز در همین راستا در حال بازنگری و اصلاح است.

 

تماشاخانه ببینید| نبرد شگفت‌انگیز خفاش و عقربی که سم‌اش انسان را از پا در می‌آورد عید قربان/ مسلمانان ترکیه در جست‌و‌جوی گوشت قربانی/ بسیاری در طول سال قادر به مصرف گوشت نیستند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: گروه خودروسازی سایپا اصلاح ساختاری اصلاح ساختار نیروی کار متناسب سازی بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۹۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند

به گزارش خبرآنلاین، این روزنامه که پیش از این مکررا ادعا می کرد رقابت فراگیر بین احزاب و سلیقه های مختلف وجود دارد، نوشت: ۱۶۵ نامزد آنها تایید صلاحیت شدند که ۴۵ نفرشان در دور اول انتخابات به مجلس راه یافتند.اگر انتخابات مهندسی شده و غیررقابتی بود، چگونه ۱۶۵ نفر اصلاح‌طلب و اعتدالی تایید شدند؟

بار دیگر باید از امتداد داخلی دشمن و مدعیان اصلاحات پرسید؛ اگر انتخابات مهندسی شده و غیر رقابتی بود، چگونه آن ۱۶۵ نفر تایید شدند و این عده به مجلس راه یافتند؟

کیهان که از راه یافته های این جریان به مجلس، علیرغم ایجاد تنگناهای شدید، ناراضی به نظر می رسد، ادامه داد:
در حالی‌که بسیاری از رسانه‌های مدعی اصلاحات مدعی عدم امکان رقابت در انتخابات بودند، در گزارش‌های خود گفتند «نامزدهای میانه‌رو» رأی آورده‌اند. خبر آنلاین گزارشی با عنوان «۴۵ صندلی مجلس دوازدهم؛ سهم لیست صدای ملت از انتخابات» منتشر کرد، سایت انتخاب نیز یکی از منتخبان در تهران را به عنوان میانه‌رو و گزینه مناسب برای تصدی ریاست مجلس معرفی کرد.

۲۳۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903290

دیگر خبرها

  • نیروی جوان کیفیت جمعیت هر کشور را معرفی می‌کند
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • استارت سرد خودروسازی
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • تحول ساختاری در فرایند حمل‌ و نقل کالا در استان یزد