Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه عربی ۲۱، سازمان عفو بین الملل در ارتباط با سرکوب مخالفان در عربستان و تشدید تدابیر سختگیرانه علیه آنها بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه از مقامات سعودی به ویژه سلمان بن عبدالعزیز پادشاه سعودی خواسته شده دستور ممنوع السفری فعالان سیاسی و حامیان حقوق بشر عربستانی، لغو شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه با اشاره به ایام عید قربان و جشن و شادی جامعه در این روزها، آمده است: مقامات سعودی با جلوگیری از سفر فعالان عربستانی، جمع شدن بسیاری خانواده‌ها در کنار یکدیگر را مانع شده اند.

در بیانیه سازمان عفو بین الملل با اشاره به تحولات نمایشی در راستای بهبود وجهه عربستان سعودی در جهان طی سه سال اخیر، آمده است: پشت پرده این تحولات در اقداماتی موازی، سرکوب شدید و مستمر فعالان سیاسی، حامیان حقوق بشر، اصحاب رسانه و علمای دینی در این کشور ادامه دارد و این فشارها تنها به دلیل اعلام رأی و نظر از سوی این افراد انجام می‌پذیرد.

در بیانیه سازمان عفو بین الملل به این مساله اشاره شده است که در شرایط کنونی دستکم ۳۵ فعال مرد و زن عربستانی تنها به دلیل اعلام نظر خود و در برخی موارد یک توئیت درباره لزوم انجام اصلاحات سیاسی، به حبس‌های طولانی مدت محکوم شده و در زندان بسر می‌برند.

کد خبر 5535508 محمدعلی تخت رونده

منبع: مهر

کلیدواژه: عربستان سعودی سازمان عفو بین الملل ریاض رژیم صهیونیستی ایالات متحده امریکا اوکراین روسیه فلسطین عراق جنگ اوکراین انگلیس عربستان سعودی جو بایدن بوریس جانسون سریلانکا ترکیه ایران عفو بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۹۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سراج معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی شد

به گزارش خبرگزاری آنا، قاضی سراج پیش از این معاون سیاسی رئیس قوه قضاییه بود و مسئولیت‌های مختلف قضایی از جمله دادستان نظامی تهران، مشاور ریاست قوه قضاییه، ریاست سازمان بازرسی کل کشور، عضو معاون دیوان عالی، معاون سیاسی- امنیتی دادستان کل کشور، معاون دادگستری و سرپرست محاکم کیفری و دادسرای جنایی تهران در کارنامه وی به چشم می‌خورد.

گفتنی است، پیش از این کاظم غریب‌آبادی، از سال 1400 به عنوان معاون امور بین‌الملل و حقوق بشر قوه قضائیه فعالیت می‌کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عادی‌سازی روابط سعودی-اسرائیل، تحت الشعاع طرح ترامپ
  • عادی‌سازی روابط سعودی-اسرائیل، تحت الشعاع طرح ترامپ برای غزه
  • مصر پیشنهاد اسرائیل برای تشکیل دولت فلسطین در عربستان سعودی را محکوم کرد
  • ناصر سراج معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر شد + سوابق
  • توهم فانتزی قریب الوقوع بودن عادی‌سازی روابط ریاض و تلاویو و واقعیتی به نام آرمان فلسطین
  • سراج معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی شد
  • طرح ترامپ برای غزه عادی سازی عربستان و اسرائیل را پیچیده می‌کند
  • ۲۳ درخواست فعالان اقتصادی لرستان از رئیس سازمان بازرسی
  • واکنش دورسون به ماجرای جنجالی با مالکوم
  • تداوم وضعیت بحرانی در نوار غزه/ ممنوعیت فعالیت آنروا خلاف قوانین بین‌المللی است