Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، منصور قهرمانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خطرات شنا در ‏دریاچه سدها، کانال‌های آبیاری و سایر تاسیسات آبی به مراتب بیش‌تر از دریاهای مواج است و با توجه به فرارسیدن فصل گرما، ‏از همه هموطنان درخواست داریم که هشدارها را جدی گرفته و از شنا در این اماکن خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه ساله با آغاز فصل گرما، شاهد حضور همشهریان، گردشگران و مسافران در حاشیه رودخانه‌ها، دریاچه سدها و کانال‌های آبیاری و زهکشی به‌منظور شنا و گذران اوقات فراغت، بدون توجه به هشدارهای این شرکت در خصوص عدم شنا در مناطق ممنوعه هستیم که این امر می‌تواند باعث وقوع حوادث دلخراشی برای این افراد شود.

خطرات شنا در در دریاچه سدها و کانال‌های آبیاری

مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه‌ای اردبیل با تاکید بر این‌که بر خلاف باور عموم مردم، شنا در دریاچه سدها، کانال‌های آبیاری و سایر تاسیسات و سازه‌های آبی، بسیار خطرناک و مرگ‌آفرین است، تصریح کرد: سطح آب سدها اغلب آرام است و مانند دریا امواج بزرگ در آن‌ها دیده نمی‌شود، اما جریان‌های زیرسطحی و مکش آب در سطح زیرین دریاچه سدها، فشار بسیار بالاتری نسبت به آب دریا دارد که این امر تنفس را دچار مشکل کرده و فشار زیادی به بدن شناگر وارد می‌کند به‌طوری‌که حتی بهترین شناگران نیز در این آب‌ها غرق شده‌اند.

قهرمانی گفت: کانال آبیاری و زهکشی مغان با توجه به روند افزایشی دما در منطقه جزو مناطقی است که شاهد حضور بیش‌تر هموطنان هستیم و متاسفانه همه ساله چندین گزارش غرق‌شدگی در این منطقه داریم و بنابراین به هموطنان عزیز اکیدا توصیه می‌گردد از شنا کردن در این مناطق خودداری کنند.

انتهای پیام/۳۷۲۷/

منبع: فارس

کلیدواژه: شنا کردن منصور قهرمانی غرق شدن خطر غرق شدن شنا شرکت آب منطقه ای اردبیل کانال های آبیاری کانال های آبی دریاچه سدها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۹۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، امین اسدی، مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تا کنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اسدی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دما ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلاء در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته، همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

اسدی در پایان عنوان کرد: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هر گونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

کد خبر 6097347

دیگر خبرها

  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • دریاچه زریبار مریوان سرریز شد (فیلم)
  • زیر آب رفتن بوستان‌های ساحلی دزفول با پر شدن سد دز (فیلم)
  • مردم از تردد و توقف در حریم رودخانه‌ها خودداری کنند
  • لحظه اتصال ۵ رود به دریاچه ارومیه (فیلم)
  • هشدار فرماندار اهواز به مردم درپی رهاسازی آب سد دز
  • قطعی برق در شادگان خوزستان؛ مردم از مصرف بی‌رویه خودداری کنند
  • ◄ آشنایی با آبراه غیرطبیعی پاناما + فیلم
  • وضعیت دریاچه زریبار پس از بارش‌های اخیر (فیلم)
  • انتقاد امام جمعه اردبیل از وزارت نیرو در مدیریت سدها