Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، یاسر پیر علی اظهار کرد: دومین کنفرانس ملی آخرین دستاوردهای مهندسی داده، دانش و محاسبات نرم ۱۶ شهریور ماه امسال ب میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: چالش‌ها، دستاوردها، کابردها و فرصت‌های آتی، مهندسی دانش و نقش آن در صنایع مختلف، روش‌ها و محاسبات نرم در آمار، محاسبات نرم افزار و کاربردهای آن در علوم و صنایع گوناگون، سیستم‌های هوشمند، شبکه‌های عصبی و یادگیری ماشین و سیستم‌های اطلاعاتی و مهندسی نرم افزار محورهای این کنفرانس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دانشگاه شهرکرد افزود: با توجه به گسترش روز افزون طرح و توسعه در بخش‌های مختلف خدمات، صنعت، کشاورزی و همچنین رشد قابل توجه تحقیقات در زمینه‌های مختلف علمی در سال‌های اخیر، استفاده از علوم داده و نیاز محققان به کاربرد آن‌ها بیش از پیش محسوس است از این روی، در چند سال اخیر تمرکز بسیاری از تحقیقات در حوزه کامپیوتر در این حوزه بوده و به نظر می‌رسد که در سال‌های آتی نیز ادامه داشته باشد.

پیرعلی ادامه داد: علوم داده و مهندسی دانش از مباحثی هستند که در رشد و تعالی کسب و کارهای متنوع نقش به سزایی دارند و به نوعی آینده نگری در بسیاری از کسب و کارها و برنامه‌های استراتژیک در این حوزه‌ها، متکی بر دستاوردهای این حوزه‌های پیشرو می‌باشد.

وی مطرح کرد: در کنار این مباحث استفاده از تکنیک‌ها و الگوریتم‌های محاسباتی در تحلیل داده‌ها و استفاده از آنها در کسب و کارهای نوین و استارت آپ های فناورانه در سال‌های اخیر رشد بسیار زیادی داشته است.

سرپرست دانشگاه شهرکرد گفت: امروزه کمتر استارت آپ و کسب و کارهای نوآورانه‌ای را می‌توان تعریف کرد که در آن‌ها نقش محاسبات نرم در کنار فرآیندها و تکنولوژی‌های نرم افزاری پررنگ نباشد از این روی، تقریباً در همه حوزه‌های فنی، اقتصادی، مالی، پزشکی و کشاورزی استفاده از این تکنولوژی‌ها به شدت مورد توجه محققان و متخصصان می‌باشد.

پیرعلی اعلام کرد: این موارد نشان دهنده تنوع مناسب تحقیقات در حوزه‌های علوم داده و محاسبات نرم می‌باشد که این امر فرصت مناسبی را فراهم می‌کند تا با مشارکت متخصصان در دانشگاه، زمینه مناسبی برای گردهمایی محققان در این حوزه‌ها فراهم شود.

وی تصریح کرد: تجربه برگزاری اولین دوره کنفرانس ملی آخرین دستاوردهای مهندسی داده و دانش و محاسبات نرم در سال ۱۴۰۰ در دانشگاه شهرکرد و استقبال محققان و متخصصان از این کنفرانس موجب شد، دومین دوره این کنفرانس نیز به مدت یک روز در ۱۶ شهریور سال جاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شود.

سرپرست دانشگاه شهرکرد عنوان کرد: محققان و پژوهشگران علاقمند می‌توانند تا ۱۵ مرداد ماه امسال می‌توانند مقالات خود را به دبیرخانه این کنفرانس ارسال کنند.

کد خبر 5535520

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه شهرکرد کنفرانس آینده پژوهی عید سعید قربان بوشهر بیست و هفتمین سفر استانی دولت کرمانشاه ویروس کرونا دعای عرفه نماز عید قربان آمار کرونا سنندج خطبه های نماز جمعه خراسان رضوی اردبیل حجاب و عفاف مشهد دانشگاه شهرکرد محاسبات نرم حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۰۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان گفت: دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در ایران بی‌نظیر بوده است و هیچ فردی نمی‌تواند دستاوردهای آن را نادیده بگیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد فرامرزی امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز استاد و معلم اظهار کرد: بدون تردید آموزش باکیفیت رکن اصلی تمام دانشگاه‌ها است و مهمترین محصول و تولید این آموزش باکیفیت، فارغ‌التحصیلانی کارآفرین و اشتغال‌آفرین است و اساتید دانشگاه در خط مقدم این نقش‌آفرینی قرار دارند.

وی با اشاره به دهه سرآمدی آموزش افزود: دانشگاه اصفهان بنا بر مأموریت تعریف شده، شعار اختصاصی خود در خصوص این دهه را مبنی بر «آموزش الهام‌بخش، نیاز محور و اشتغال‌پذیر» اعلام کرد و توسط وزارت علوم، امروز تحت عنوان روز سرآمدی و آمایش آموزش عالی نام‌گذاری شده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در ایران بی‌نظیر بوده است و هیچ فردی نمی‌تواند دستاوردهای آن را نادیده بگیرد، اما نقاط ضعفی وجود دارد که باید رفع و نقاط قوت تقویت شود، از ابتدای سال ۱۴۰۰ برنامه‌ای تحت عنوان تحول آموزش عالی مدون و عملیاتی شدن آن مبتنی بر نیازهای جامعه آغاز شد.

فرامرزی با اشاره به فرایند انتخاب سرامدان آموزشی ادامه داد: سرآمدان آموزشی بر اساس شیوه نامه ۱۴۰۱ در سطح دانشگاه و سطح کشوری انتخاب می‌شوند و معیارهای متعددی برای انتخاب آنها مد نظر قرار می‌گیرد، در این خصوص پرونده نفرات برتر در کمیته انتخاب سرآمدان بررسی و ۲۴ نفر برگزیده شدند.

وی با اشاره به برنامه های انجام شده در هفته سرآمدی گفت: با همکاری دانشکده‌ها به صورت فعال، در سطح دانشگاه اصفهان حدود ۱۷ برنامه و مراسم ویژه به مناسبت روز معلم، ۱۲ کارگاه تخصصی با محوریت شعار این دوره، ۱۳ مورد نشست تخصصی در دانشکده‌ها و برگزاری ۳۰ عنوان سخنرانی اساتید برگزار شده است که جای خدا قوت دارد.

کد خبر 749475

دیگر خبرها

  • تعلیم و تربیت مقوله‌ای مهم در محاسبات نظامی کشور است
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • 10 خبر خوشی که به مذاق دشمنان خوش نیامد | از آخرین دستاوردهای کشور بیشتر بدانید
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا