Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ها با نظارت همگانی همراه نیست و ابزاری هم برای این کار وجود ندارد اما در روش تامین مالی از بازار سرمایه شفافیت می‌تواند ابزاری برای نظارت بر روند تامین مالی باشد.

«عارف علی قلی‌پور» در گفتگو با ایران اکونومیست درباره مزیت‌های تامین مالی استارتاپ‌ها از بازار سرمایه و تاثیر آن بر شفافیت این روش بر اراده تسهیلات از سوی بانک‌ها و نهادهای مالی دیگر اظهار کرد: اصولا شفافیت به عنوان ساختار بازار سرمایه تلقی می‌شود اما باید پرسید این شفافیت دارای بازدارندگی است یا نه؟ چراکه در برخی محل‌ها بازدارنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حتی اگر قوانین و مقررات منجر به ایجاد بازدارندگی در برخی از مواقع نشود، شفافیت این فضا را ایجاد می‌کند که ذینفعان متعددی درباره حوادث رخ داده اطلاعات داشته باشند.

علی قلی‌پور ادامه داد: زمانی که بانک‌ها اقدام به پرداخت تسهیلات می‌کنند؛ هیچ‌گونه ابزار نظارت عمومی ‌برای آن وجود ندارد اما شفافیت بازار سرمایه کمک می‌کند تا یک نظارت عمومی ‌و همگانی در طرح‌های تامین مالی رخ دهد.

علی قلی‌پور با تاکید بر اینکه بسیاری از این ابزارهای بازار سرمایه باعث می‌شود تا افراد گزینه‌های متعددی را برای سرمایه‌گذاری نسبت به بیرون از این محیط داشته باشند، گفت: وقتی فردی وارد فضای IPO، مشارکت با مردم در طرح‌های تامین مالی جمعی یا صندوق‌های خصوصی می‌شود؛ امکان مذاکره با افراد متعددی برای او فراهم می‌شود و این نهادسازی و ابزارسازی در بازار سرمایه زمینه ساز وجود مزیت‌ها برای کسب و کارها می‌شود.

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: بازار سرمایه قدرتی ایجاد می‌کند تا فردی که به دنبال ایجاد یک برند اجتماعی یا یک نام تجاری محبوب در بین مردم است خیلی بلندتر و رساتر بتواند این کار را انجام دهد و با جذب سرمایه‌هایی که از این طریق اتفاق می‌افتد؛ شناخت نسبت به این کسب و کار بیشتر شود.

وی گفت: در حقیقت در کنار اینکه بازار سرمایه فضایی برای تامین مالی استارتاپ‌ها و دانش‌بنیان‌ها فراهم می‌کند، محفلی هم برای معرفی شرکت‌ها خواهد بود.

علی قلی‌پور با بیان اینکه تامین مالی بازار سرمایه؛ یک تامین مالی پایدار و بلندمدت است و فقط برای یکبار تامین مالی نمی‌کند، افزود: شخصی که برای یکبار در بازار سرمایه اقدام به تامین مالی می کند در مراحل بعدی تامین مالی هم می‌تواند از این ابزار بهره بگیرد.

این کارشناس بازار سرمایه اضافه کرد: مزیت این روش نسبت به بانک این است که بسیاری از بانک‌ها در قالب تسهیلات فضای جریان نقد مداوم خروجی برای کسب و کار دارد؛ درحالیکه استارتاپ‌ها نمی‌توانند جریان نقد خروجی مداوم و منظم داشته باشند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ابزارهای بازار سرمایه در حوزه استارتاپ‌ها این فضا را ایجاد می‌کند که براساس جریان نقد، خود اقدام به توزیع سرمایه و منافع جمع‌آوری شده کنند که این امر اثرگذار برروی انتخاب بازار سرمایه با شبکه بانکی خواهد بود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: بازار سهام ، فرابورس ، بورس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازار سهام فرابورس بورس بازار سرمایه استارتاپ ها علی قلی پور تامین مالی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۰۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند

بر اساس تفاهم صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات، صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در حاشیه نمایشگاه بین المللی توانمندی‌های صادراتی ایران، تفاهم نامه‌ همکاری با هدف توسعه صادرات در حوزه صنایع پیشرفته؛ میان صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد.

از مهم‌ترین محورهای این تفاهم‌نامه همکاری مشارکت در زمینه شناسایی و تعریف مدل‌های جدید حمایتی و ابزارهای نوین تامین مالی و فراهم نمودن ساز و کارهای اجرایی با محوریت توسعه صادرا است.

از دیگر محورهای مهم این تفاهم نامه می توان به تامین مالی فعالیت های صادراتی و تضامین و  تمرکز بر سیاست گذاری حمایتی در حوزه شرکت‌های دانش بنیان و بنگاه‌های فعال در صنایع پیشرفته است.

 انتقال دانش فنی و تبادل اطلاعات و تجارب مشترک در تدوین گزارشات تخصصی و ارزیابی ریسک از سایر موارد تفاهم است.

این تفاهم نامه به امضای محسن نادری منش رییس هیات مدیره و مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و سید امیر برهانی نایینی رئیس هیات مدیره و مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران رسید.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه