Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت هواپیمایی آنا هلدینگ ژاپن روز دوشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد سفارش خرید ۲۰ فروند جت بوئینگ مکس ۷۳۷ را نهایی کرده است که شامل گزینه هایی برای خرید ۱۰ فروند دیگر از نوع هواپیماهای باریک پیکر می شود.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از خبرگزاری رویترز، این شرکت تاکید کرد که به منظور توسعه تجارت باری، دو فروند از ۲۰ فروند هواپیمای مسافربری ۹- ۷۷۷ خود را به مدل باری ۷۷۷-۸F تغییر می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه این شرکت آمده است هواپیماهای مکس ۷۳۷ قرار است جایگزین جت های قدیمی تر ۸۰۰-۷۳۷ شود و از سال مالی(آوریل ۲۰۲۵) تحویل داده می شود.

شرکت مزبور به ارزش مالی قرارداد منعقد شده ای اشاره ای نکرد. طبق تازه ترین فهرست قیمت های بوئینگ که در وب سایت این شرکت موجود است، سفارش خرید ۲۰ فروند هواپیمای مکس ۸- ۷۳۷ مبلغ ۲.۴ میلیارد دلار ارزش گذاری می شود، اما خطوط هوایی معمولا تخفیف های قابل توجهی در سفارشات دریافت می کنند.

شرکت آنا سفارش اولیه غیرالزام آور خود برای این هواپیماها را دو ماه قبل از زمین گیر شدن مکس ۷۳۷ در سطح جهانی پس از دومین حادثه مرگبار آن داده بود.

این شرکت هواپیمایی ژاپنی یادآور شد که ۴۶ شرکت هواپیمایی در سراسر جهان پرواز با بوئینگ مکس ۷۳۷ را از زمانی که آمریکا در نوامبر ۲۰۲۰ دستور زمین گیری را لغو و این مدل به آرامی شروع به فعالیت کرد، از سرگرفتند.

یک فروند هواپیمای بوئینگ مدل ۷۳۷ مکس در مورخ ۲۹ اکتبر۲۰۱۸ (هفتم آبان ۱۳۹۷) متعلق به شرکت "لاین ایر" در یک پرواز داخلی در اندونزی  دچار سانحه شد و تمامی ۱۸۹ سرنشین آن جان باختند.

حدود پنج ماه بعد ازاین حادثه در ۱۰ مارس ۲۰۱۹ (برابر با ۱۹ اسفند ۱۳۹۷)، یک فروند هواپیمای دیگر شرکت بوئینگ از همین مدل در  پرواز شماره ۳۰۲ خطوط هوایی اتیوپی که از  فرودگاه بین‌المللی "بوول" اتیوپی عازم  فرودگاه بین‌المللی "جومو کنیاتا" واقع در نایروبی، کشور کنیا بود، دچار سانحه مشابهی شده و تمامی ۱۵۷ نفر سرنشین آن کشته شدند.

پس ازاین دوحادثه تمامی هواپیما های بوئینگ مدل ۷۳۷مکس در سراسر جهان تا رفع اشکال نهایی، زمین گیر شدند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: توکیو ، بوئینگ ، ژاپن

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: توکیو بوئینگ ژاپن فروند هواپیمای ۲۰ فروند مکس ۷۳۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۰۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، آمریکا یک ناوگان از هواپیماهای آخرالزمانی در اختیار خواهد داشت که طبق گزارش ها نشانه ای از آمادگی این کشور برای جنگ جهانی سوم است.

نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای توسعه هواپیماهایی امضا کرده که جایگزین بویینگ های قدیمی می شوند که برای حفاظت از رییس جمهور طی حملات هسته ای استفاده می شد.

این بودجه به شرکت سیرا نوادا تخصیص یافته که جانشین هواپیمای E-۴B Nightwatch می شود که دارای یک پست فرماندهی متحرک و قادر به مقاومت در برابر انفجارهای هسته ای و تاثیرات الکترومغناطیسی است. طبق پیش بینی ها این پروژه «مرکز عملیات هوابرد بقا»(Survival Airborne Operations Center) نام گرفته و تا ۲۰۳۶ میلادی تکمیل می شود.

در این میان نیروهای هوایی آمریکا ناوگانی متشکل از ۴ هواپیمایE-۴B در اختیار دارد که حداقل یکی از آنها همیشه در وضعیت آماده باش است. اما این هواپیماهای بویینگ قدیمی شده و برخی قطعات آنها نیز منسوخ شده اند.

شرکت سیرا نوادا در همین زمینه اعلام کرده مشغول ساخت یک مرکز کنترل هوابرد برای آینده است. در بیانیه شرکت آمده است: چنین مرکزی در حقیقت یک هواپیمای بسیار مخصوص است که فرماندهی، کنترل و ارتباطات حیاتی طی رویدادهای اضطراری در سطح ملی را برای رییس جمهور ، وزیر دفاع و رییس ستاد مشترک آمریکا فراهم می کند.

البته هنوز جزییاتی از طراحی هواپیما منتشر نشده اما احتمالا مشابه E-۴B Nightwatch خواهد بود.

هواپیماهای آخرالزمانی فعلی دارای سیستم ارتباطات ماهواره ای پیشرفته، حفاظ های گرمایشی و هسته ای ، سیستم کنترل آکوستیک، سیستم تهویه هوای پیشرفته برای خنک نگه داشتن قطعات الکتریکی هستند.

همچنین این هواپیماها قادر به سوختگیری در هوا هستند و می توانند به مدت ۳۵.۴ ساعت در هوا و در حالت عملیاتی بمانند. موتورهای چنین هواپیمایی که قادر به حمل ۸۰۰ هزار پوند هستند، ۵۲۵۰۰ پوند پیشرانش دارند. هر هواپیمای E-۴B حدود ۲۳۱ فوت طول و پهنای بال آنها ۱۹۵ فوت است. ساخت هریک از این هواپیماها ۲۲۳ میلیون دلار هزینه دارد.

کد خبر 6092725 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • ظهور خودروهای پرنده در آسمان چین/ ثبت سفارش در سال جاری!
  • هدف آمریکا از خرید ۸۱ فروند جنگنده روسی از قزاقستان چیست؟
  • اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور
  • ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور اضافه شد
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • نقص فنی در پرواز هواپیمای مشهد-تهران
  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها