Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-در دیدار حسین اوجاقی، مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران با صادق ستاری فرد، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، بر استفاده از فضای مدارس به منظور حضور بانوان درعرصه ورزش صبحگاهی تأکید و بدین ترتیب باب جدیدی از تعاملات گشوده شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، در ابتدای دیدار اوجاقی با معاون وزیر که در دفتر معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش به انجام رسید، حسین اوجاقی گزارشی مختصر از رویدادهای ورزشی تعریف شده توسط سازمان متبوع خود برای شهروندان تهرانی، امکانات و پتانسیل های موجود در این راستا ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برگزاری رقابت های قهرمان شهر در نخستین تابستان قرن در 2 بخش بانوان و آقایان در 8 رشته تیمی و انفرادی،  برپایی 700 ایستگاه تندرستی ویژه بانوان و 400 ایستگاه برای آقایان؛ ساماندهی فرهنگی این ایستگاه ها و جذب گروه های خودجوش مردمی موجود در بوستان ها به منظور پیشگیری از بروز برخی ناهنجاری های اجتماعی، در اختیار داشتن 211 مکان ورزشی شامل استخر، مجموعه ورزشی ویژه بانوان، زورخانه، زمین چمن، سالن تیراندازی، مجموعه سوارکاری، سالن های توپی و چندمنظوره با نگاه عدالت محور، بخشی از مواردی بود که اوجاقی در اظهارات خود بدان اشاره کرد.
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در ادامه گفت: ما با رویکردی خانواده محور، توجه به ورزش بانوان را در اولویت برنامه ها قرار داده ایم زیرا بانوان ستون های خانواده هستند و در نهایت هر سرمایه گذاری فرهنگی روی این قشر، کل جامعه را متأثر از خود می کند. ما نیز در راستای رسالت خود، در صدد توسعه ورزش شهروندی و دستیابی به پیامدهای نیکوی آن یعنی "تحکیم بنیان خانواده" و "حال خوب مردم" هستیم .
وی در بخش دیگری از اظهارات خود به لزوم تشکیل مثلثی اشاره کرد که یک ضلع آن را سازمان ورزش شهرداری تهران و دو ضلع دیگرش را فدراسیون های ورزشی و آموزش و پرورش می سازند تا استعدادیابی به شیوه ای صحیح و سیستماتیک انجام شده و ضمن گسترش ورزش همگانی، پشتوانه سازی محکمی نیز برای ورزش قهرمانی به وجود بیاید.
درهای مدارس به روی ورزش شهروندی گشوده می شود
در ادامه این نشست، صادق ستاری فرد معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان این که" مدرسه، کانون تربیتی است" تصریح کرد: مدارس نباید در تابستان تعطیل باشند. همکاری با ورزش شهرداری در تمام ایام سال؛ در طول سال تحصیلی و ایام غیر آموزشی را در دستور کار می گذاریم تا این فضاها در اختیار شهروندان قرار بگیرند.
 ستاری فرد با بیان این که"ورزش ابزار برابر ساز اجتماعی است" تصریح کرد: به جرئت می توان اذعان داشت که در نظام حکمرانی و در راستای برابر سازی ورزش و اجرای مرّ صریح قانون اساسی کشورمان مبنی بر رایگان بودن ورزش برای همه، 2 دستگاه اجرایی یعنی شهرداری تهران و آموزش و پرورش بسیار خوب عمل کردند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: رویکردها و عملکردهای هر دو نهاد، نشان می دهد که فصل مشترک های زیادی وجود دارد که با تکیه بر آن ها می توان به نفع مردم و توسعه سلامت و ورزش در جامعه حرکت کرد و از آن جا که تهران، همواره الگو بوده است، تعاملات و اقدامات سازنده پیش رو، می تواند سرمشق خوبی برای سایر کلانشهرهای کشورمان نیز باشد.
وی با اشاره به لزوم اجرای برنامه تحولی در گام دوم انقلاب برای همه دستگاه ها، تصریح کرد: ما در آموزش و پرورش ظرفیت بسیار خوبی در بُعد نیروی انسانی داریم و شهرداری نیز زیرساخت های خوبی در اختیار دارد که ترکیب این دو با هم، می تواند نتایج درخشانی را رقم بزند.
ستاری فرد ادامه داد: ما با داشتن 33 هزار مربی ورزشی، 6 برابر وزارت ورزش و جوانان، نیروی متخصص در اختیار داریم که می توانند در حوزه استعدادیابی به کمک ورزش قهرمانی بیایند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش بار دیگر تأکید کرد: ما آماده ایم محوطه مدارس را در اختیار شهرداری قرار دهیم تا ضمن مناسب سازی، ایمن سازی و بهینه سازی در خدمت ورزش دانش آموزی و دیگر اقشار جامعه باشند.
وی همچنین انجام کارهای مشترک با سازمان ورزش شهرداری تهران را بخشی از یک استراتژی برشمرد که سلامت، ساختن هنجارها، نشاط، پویایی و کارآمدی از مهم ترین اهداف آن است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدارس معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش سازمان ورزش شهرداری تهران ستاری فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۱۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد و کاری که خیرین در حوزه تعلیم و تربیت انجام می‌دهند از جهات مختلف ارزشمند است.

آیت‌الله مصطفی محامی شامگاه جمعه در همایش استانی خیرین مدرسه یار ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیرین در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن کریم بیان داشته: "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" زنده کردن یک انسان همانند حیات بخشیدن به کل جامعه و زنده کردن همه انسان‌هاست و در مقابل آن عنوان می‌کند:" مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا" اگر یک نفر را از بین ببرد مانند این است که همه مردم را از بین ببرد.

امام جمعه زاهدان افزود: در تفسیر این آیه شریفه، بزرگان نظرات مختلفی را عنوان کرده‌اند از اینکه یک تشبیه برای بیان عظمت کار بوده و یا با این تعبیر که یک فرد می‌تواند مبدا تولید نسل باشد و لذا احیای یک نفر احیای یک نسل است.

آیت‌الله محامی بیان کرد: در ادبیات قرآنی حیات منحصر به این حیات مادی نیست بلکه عقل، اندیشه و علم اوست و بر این اساس دستگاه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دستگاه احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد لذا کاری که شما در آموزش و پرورش انجام می‌دهید از جهات مختلف ضریب می‌خورد.

وی ادامه داد: بر اساس همین نگاه انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده است به خصوص که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی است و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیروهای با استعداد است که متاسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه‌ است.

 امام جمعه زاهدان تصریح کرد: خیرین باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.

 نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این احیا دارای فرایندی است که بخشی در تامین امکانات و سخت‌ افزار و بخشی در تهیه نرم افزار از جمله برنامه، معلم و اساتید است و این دو مجموعه باید با هم هماهنگ و در یک راستا حرکت کنند.

وی عنوان کرد: مهم‌تر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آن‌هاست و در این جهت نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در جهت آموزش نیروها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

آیت‌الله محامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانه‌روزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.

وی عنوان کرد: دل کودکان مانند یک کاغذ سفید است و موقعیت شکل گیری شخصیت عقلانی، علمی، فرهنگی، اخلاقی و... در همین دوران کودکی است و اگر در این ایام کار به خوبی صورت گیرد این دانش آموز در آینده پا به هر عرصه‌ای که بگذارد راه درست را خواهد رفت و در غیر این صورت چندان فرد موثری نخواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • ۱۶ طرح حجاب و عفاف در مدارس در حال اجراست
  • معاون رئیس جمهور: پرورش در مدارس مورد کم توجهی قرار گرفته است
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است