Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس این زیرسویه جدید به نام BA.2.75 ممکن است بتواند به سرعت منتشر شود و از ایمنی ناشی از واکسن‌ها و عفونت‌های پیشین می‌گریزد. هنوز روشن نیست که آیا این زیرسویه جدید باعث بیماری وخیم‌تری نسبت به سایر زیرسویه‌های اُمیکرون از جمله زیرسویه BA.5 که اکنون در جهان غالب شده است، می‌شود یا نه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان می‌گویند هنوز خیلی زود است که درباره پیامدهای این زیرسویه جدید نتیجه‌گیری کرد، اما به نظر می‌رسد که به خصوص در هند میزان سرایت این زیرسویه در حال افزایش تصاعدی باشد، اما هنوز معلوم نیست که آیا در رقابت با BA.5 پیروز خواهد شد یا نه.

البته همین نکته که این زیرسویه جدید در بسیاری از نقاط جهان حتی در کشورهایی که میزان پایش ویروس در آنها پایین‌تر است، شناسایی شده است، نشانه‌ای اولیه از انتشار آن است.

این آخرین شکل جهش‌یافته ویروس کرونا در چندین ایالت دوردست در هند شناسایی شده است و به نظر می‌رسد که سریع‌تر از سویه‌های دیگر در حال انتشار باشد. این زیرسویه جدید همچنین در حدود ۱۰ کشور دیگر از جمله استرالیا، آلمان، بریتانیا، کانادا و آمریکا هم شناسایی شده است.

شمار جهش‌های بسیار این زیرسویه نگران‌کننده است

یک عامل نگران‌کننده کارشناسان شمار زیاد جهش‌هایی است که این زیرسویه جدید را از زیرسویه‌های قبلی آُمیکرون جدا می‌کند.و برخی از این جهش‌ها در محل‌هایی در ویروس هستند که با پروتئین شاخکی (spike)

مرتبط هستند و می‌توانند امکان اتصال کارآمدتر ویروس به سلول‌ها را فراهم کنند.

یک نگرانی دیگراین است که این تغییر ژٰنتیکی باعث شود که ویروس آسانتر از آنتی‌بادی‌های ایجادشده به علت عفونت‌های قبلی یا واکسیناسیون بگریزد.

اما کارشناسان می‌گویند واکسن‌ها و دوزهای یادآور آنها هنوز بهترین دفاع در برابر کووید-۱۹ هستند. از طرف دیگر در کشورهایی مانند آمریکا واکسن‌هایی در دست تولید است که سویه‌های اخیرتر اُمیکرون را هدف قرار می‌دهند.

ممکن است چندین هفته طول بکشد تا معلوم سود که این آخرین سویه جهش‌یافته اُمیکرون چه اثری بر مسیر پاندمی می‌گذارد.

باید به زندگی با خطر کرونا عادت کنیم

دکتر گاگنادیپ کانگ که در کالج پزشکی کریستین در شهر ولور درهند ویروس‌ها را مطالعه می‌کند، می‌گوید نگرانی‌های فزاینده درباره این زیرسویه ضروت تلاش‌های مداومتر برای ردیابی و پیگیری ویروس‌ها را مطرح می‌کنتد که اطلاعات ژنتیکی با اطلاعات دنیای واقعی درباره افرادی که بیماری می‌شوند و شدت بیماری آنها ترکیب می‌کنند.

کارشناسان می‌گویند ظهور BA.2.75 یادآور دیگری در این باره است که کروناویروس به طور مداوم در حال تحول و انتشار یافتن است.

کارشناسان می‌گویند گرچه همه می‌خواهند همه به زندگی پیش از پاندمی بازگردند، هنوز باید مراقب بود و پذیرفت که در حال حاضر ناچاریم با میزان بالاتری از خطر نسبت به آنچه قبلا به آن عادت داشتیم، زندگی کنیم.

کد خبر 689777 برچسب‌ها اميكرون كروناويروس هند

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اميكرون كروناويروس هند کارشناسان می گویند زیرسویه جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۲۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت

حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران در مراسم تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت گفت: در جوامع چالش‌هایی پیش می‌آید که با ایثار و از جان گذشتگی می‌توان آن را پشت سر گذاشت. 

حمید صاحب افزود: ارائه خدمت بدون ایثار و گذشت میسر نبود و جان بر کفان سلامت خدماتی را ارائه کردند که بی بدیل بود و مردم و خاطره جمعی آنان هرگز این ایثار را فراموش نمی‌کنند. 

وی ادامه داد: به این ایثار افتخار می‌کنیم. هویت ما همین ایثار و از خود گذشتگی‌ها است. ما همه هویت و شخصیت خود را از این ایثار می‌گیریم. در این راستا در شهرداری و وزارت بهداشت این پیمان را می‌بندیم که مسیر شهدای سلامت را دنبال کنیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم گفت: در دوران کرونا که بسیاری به دنبال حفظ خود از این بیماری منحوس بودند، کادر درمان با ایثار خود به دیگران امید به زندگی دادند. 

علیرضا اولیایی‌منش با اشاره به اینکه مقصد همه‌ما باید عاقبت به خیری باشد، شهدای مدافع سلامت را نمونه بارز این عاقبت به خیری دانست و افزود: حضور ایثارگرانه کادر درمان با منش پهلوانانه سبب شد این بار پهلوانانی را بشناسیم که در قطعه ۵۰ بهشت زهرا (س) در کنار هم آرمیده‌اند تا یادمان بماند که چه ایام و روزگاری را پشت سر گذاشته‌ایم. 

وی با اشاره به اینکه کادر درمان بر اساس قولی که برای دفاع و حراست از سلامتی مردم داده بودند تا آخرین لحظه در جبهه سلامت خدمت کردند و گوهر جان خود را در این راه هدیه کردند، افزود: شهدای مدافع سلامت با صداقت در جبهه سلامت خدمت کردند. این نعمت بزرگی است که شهدای ما عاقبت به خیر شدند. در زمانه سخت مانند دوره کرونا  تشخیص‌ها سخت می‌شود و امتحان‌های الهی عیار مردانگی و پهلوانی را نشان می‌دهد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه ایثار کادر درمان در دوره کرونا بی نظیر بود، ادامه داد: در دوره‌ای که روزانه ۷۰۰ فوتی داشتیم برخی شهدای مدافع سلامت حاضر نبودند از بیمارستان خارج شوند و حتی به دیدار خانواده خود نرفتند. اما بدون اینکه خانواده و عزیزان خود را ببینند به شهادت رسیدند که چنین ایثاری بی نظیر است.

اولیایی‌منش با قدردانی از شهرداری تهران در حوزه سلامت در برپایی مراسم بزرگداشت مدافعان سلامت اظهار داشت: آنطور که باید و شاید از شهدای مدافع سلامت تجلیل نشده است. امیدواریم افتخار خادمی خانواده شهدای سلامت را داشته باشیم.

اخگرپور شهردار منطقه ۱۹ نیز گفت: شهدای مدافع سلامت بودند که نزدیکتر از هر برادر و خواهری در دوران کرونا در کنار بیمار بودند و در راستای سلامت جامعه تلاش کردند. ما باید این شهدا را تکریم و یاد آنان را پاس بداریم.

در این مراسم با اهدای لوح از خانواده شهدای مدافع سلامت تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نگرانی از گاف‌های بی‌پایان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!