Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@07:52:58 GMT

دلایل تاخیر در تخریب متروپل آبادان

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۲۹۳۰

دلایل تاخیر در تخریب متروپل آبادان

معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد اروند گفت: برخی ساکنان اطراف ساختمان متروپل حاضر به تخلیه ساختمان های خود نیستند و این عدم تمکین آنها باعث تاخیر در عملیات تخریب ساختمان متروپل شده است.

محمد دلفی دوشنبه در برنامه بازتاب شبکه آبادان افزود: برخی از همسایگان ساختمان متروپل تاکنون محل سکونت خود را تخلیه نکرده‌اند و با توجه به خطر برای آن‌ها امکان اجرای عملیات تخریب وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خواستار ورود جدی‌تر دستگاه قضا برای رسیدگی به این موضوع شد و گفت: مالک ساختمان متروپل محل اسکان همسایگان این ساختمان را تامین خواهد کرد ضمن اینکه اسکان برخی همسایگان متروپل تاکنون انجام شده و برخی نیز در بلاتکلیفی بسر می برند که باید دادستان در این زمینه ورود کند.

 معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد اروند افزود: سینما آزادی یکی از محل‌هایی است که مسئولان آن حاضر به تخلیه نیستند.

دلفی از اداره مخابرات به عنوان یکی دیگر از معارضین یاد کرد و گفت: وجود تابلوهای مخابراتی در محل علت مخالفت مخابرات با آغاز روند تخریب ساختمان متروپل است.

معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند نیز در این برنامه گفت: شفاف سازی قرارگاه خاتم الانبیا در خصوص روند تخریب ساختمان متروپل و تصمیم گیری درباره ادامه همکاری با این قرارگاه به عنوان پیمانکار وابسته به نظر شورای تامین استان است.

فالح صفایی افزود: قرارداد با قرارگاه خاتم برای تخریب ساختمان متروپل هجدهم خرداد منعقد شد ،طبق قرارداد تمام مراحل مطالعات و اجرا بر عهده قرار گاه خاتم است، قسط اول پرداخت هزینه از سوی سازمان منطقه آزاد اروند به عنوان پیمانکار پرداخت شده است.

صفایی با تاکید بر لزوم شفاف سازی تصمیم‌های اخذ شده در خصوص روند تخریب متروپل توسط قرارگاه خاتم، افزود: از سوی قرارگاه خاتم شفافیت مورد نظر مشاهده نمی‌شود این قرارگاه حتی اگر چند خانه تخلیه نشده وجود داشته باشد باید روش تخریب خود را اعلام کرده تا درباره مسایل حاشیه‌ای همفکری و تصمیم گیری شود.

معاون عمران سازمان منطقه آزاد اروند اظهار داشت: جلسه شورای تامین استان هفته آینده برگزار و موضوع متروپل نیز در این جلسه بررسی خواهد شد که در صورت تصمیم شورای تامین حتی احتمال اعمال ماده ۴۶ درباره قرارگاه خاتم وجود دارد.

سرپرست مخابرات آبادان نیز در این برنامه از جابه جایی کافوهای مخابراتی مجاور ساختمان متروپل آبادان برای آغاز تخریب باقی مانده این سازه ناایمن خبر داد و گفت: ۲ جعبه تقسیم مخابرات با کافو شانل یکی فیبرنوری و دیگری مسی جنب ساختمان متروپل قرار دارند که تخریب نمای ساختمان می‌تواند به تخریب آن‌ها منجر شود.

عادل میاحیان افزود: در پی تخریب ضلع شرقی متروپل بخشی از کابل‌های مخابراتی که تامین کننده مناطقی همچون خیابان دبستان بود آسیب دید و پس از پایان آوار برداری ترمیم شد اما آسیب مجدد به این جعبه‌های تقسیم تمام خدمات مخابراتی خیابان امیری را مختل می‌کند و با توجه به احتمال ادامه دار بودن عملیات این اختلال می‌تواند چند ماه به طول انجامد.

به گزارش ایرنا، بخشی از ساختمان دوقلوی متروپل آبادان ساعت ۱۲ و ۴۰ دقیقه روز دوشنبه دوم خرداد ریزش کرد.

در این حادثه ۴۳ نفر جان باختند و ۳۷ نفر نیز مصدوم شدند./ایرنا

 

منبع: فردا

کلیدواژه: تخریب متروپل آبادان سازمان منطقه آزاد اروند تخریب ساختمان متروپل قرارگاه خاتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۲۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی عبداللهی صبح پنجشنبه در پنجاه و هشتمین جلسه قرارگاه اجتماعی استان البرز که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، ضمن اخذ گزارش از شهرداری فردیس در خصوص ۶ محله هدف عنوان کرد: در مجموع ۹ محله در فردیس و مشکین دشت مورد هدف این قرارگاه قرار دارند.

وی افزود: از این رو انتظار می‌رود شهرداران مربوطه در خصوص برنامه‌های ویژه برای سال ۱۴۰۳، طرح ارائه دهند. شهرداری‌ها باید رضایتمندی مردم را ارتقا دهند چراکه در مراجعات مردمی، بیشترین گله‌مندی از مدیریت شهری است، از این رو با توانمندسازی محله‌های هدف، می‌توان اعتماد و رضایت آنها را جلب کرد.

عبداللهی مطرح کرد: شهرداران و مدیران دستگاه‌ها به ویژه در بخش خدمات روی محله‌ها متمرکز شوند و با همپوشانی نسبت به حل موانع اقدام کنند. شهرداران طی هماهنگی با شرکت برق، روشنایی محله‌های بی دفاع شهری را تأمین کنند چراکه از این طریق علاوه بر تأمین روشنایی، امنیت محله‌ها نیز ارتقا می‌یابد.

استاندار البرز پس از استماع گزارش شهردار چهارباغ در خصوص اقدامات انجام شده در چهار محله هدف بیان کرد: چهارباغ هفت محله شامل چهار محله در بافت شهری و سه روستا مورد توجه این قرارگاه دارد. باید طی تعامل با مدیران خانه محله‌ها، نیازمندی‌ها بر اساس اولویت‌های مردم احصا و در جهت اجرای برنامه‌ها اقدام شود.

وی در خصوص پنج محله هدف شهرداری نظرآباد گفت: پروژه‌های بزرگ تعریف شده می‌توانند تأثیر بسزایی در ارتقای رضایتمندی و رفاه مردم داشته باشد، از این رو ضرورت دارد اجرای آنها تسریع شود. احداث و راه اندازی فرهنگسرا و ایجاد کتابخانه و برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری در محله‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

عبداللهی پس از گزارش شهردار طالقان در خصوص دو محله هدف افزود: شهرداری طالقان باید تعامل بیشتری با این محله‌ها داشته باشد و در ارتباط سازنده با مدیران خانه محله‌ها نسبت به حل مشکلات اقدام کند.

استاندار البرز با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت ماه از تمامی مردم و مسؤولان خواست تا بار دیگر با حضور پرشور خود، دشمنان را از تحقق اهداف و برنامه‌های شوم برای این مرز و بوم ناامید کنند.

کد خبر 6088365

دیگر خبرها

  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • شهرداری کلنگ به دست؛ این بار نوبت یکی از قدیمی‌ترین بناهای هنری تهران است
  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • کلنگ بی‌قرار شهرداری؛ بیخ گوش سنگلج
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • تخلفی که در «سنگلج» رخ داده است
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد