Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@07:42:30 GMT

دور جدید غربالگری کرونا در چین برای مهار سریع شیوع

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۳۲۶۱

دور جدید غربالگری کرونا در چین برای مهار سریع شیوع

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، چندین شهر چین در حال اتخاذ محدودیت‌های جدید کرونایی هستند؛ از توقف کسب‌وکار گرفته تا قرنطینه شهر.  از آنجایی که چین به سیاست کرونای صفر خود مبنی بر مهار سریع همه‌گیری‌ها پایبند است، محدودیت‌های سختگیرانه توسط دولت‌های محلی اعمال می‌شود. البته هنوز تعداد مبتلایان کم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت مرکزی گفته که محدودیت‌ها باید تا حد امکان هدفمند باشد تا آسیب‌های وارده به اقتصاد کاهش یابد. به گفته مقامات بهداشتی، BA.5 که باعث شیوع دوباره بیماری در بسیاری از کشورها شده، نشانه هایی از توانایی بیشتری برای فرار از واکنش های آنتی بادی ناشی از واکسن نسبت به سایر زیرشاخه های امیکرون نشان داده است.

کشف یکی از این عفونت ها در شانگهای می تواند فشاری را برای محدود کردن سریع شیوع نوپای و جلوگیری از اقدامات مخرب بیشتر مشابه قرنطینه در آوریل و مه که اقتصاد و بازارهای جهانی را متلاطم کرد، افزایش دهد.

شانگهای، پرجمعیت ترین شهر چین با 25 میلیون جمعیت، به مردم در چندین منطقه گفته که در دور دیگری از غربالگری دسته جمعی از سه شنبه تا پنجشنبه، مشابه هفته گذشته، دو بار آزمایش شوند. ساکنان آن در حال حاضر هر چند روز یک بار آزمایش می دهند تا دسترسی ایمن به مکان های مختلف و حمل و نقل عمومی را تضمین کنند.

تعداد روزانه ابتلا در شانگهای از 5 ژوئیه افزایش یافته است. کمیسیون ملی بهداشت چین روز دوشنبه در 10 ژوئیه 352 عفونت جدید کرونا را گزارش کرد که 46 مورد از این موارد علامت دار و 306 مورد بدون علامت بودند.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: امیکرون آزمایش تشخیصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۳۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد