Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اهمیت پیوست فرهنگی در ساخت و سازهای شهری گفت: توسعه فضاهای فرهنگی با محوریت مساجد در بافت‌های فرسوده منجر به کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

به گزارش ایمنا و به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در پنجاه و ششمین جلسه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار که در سالن جلسات وزارت راه و شهرسازی برگزار شد، اظهار کرد: پیوست فرهنگی برای ساخت و سازهای جدید نباید به ساخت اماکن فرهنگی منحصر باشد بلکه ساخت و سازها باید مطابق با هویت ایرانی اسلامی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در اصل ساخت و سازهای جدید باید ملاحظات معماری ایرانی اسلامی مورد توجه قرار گیرد زیرا متأسفانه تجربیات قبلی نشان‌دهنده این مساله است که نوع ساخت و سازها آسیب زا بوده است و باید در طرح ملی بازآفرینی شهری پایدار به این موضوع توجه شود.

رئیس شورای هنر ادامه داد: در حوزه بازآفرینی شهری بافت‌های قدیمی، فرسوده و تاریخی باید نگاه خاصی به مهندسی فرهنگی این مناطق شود و از ابتدای اجرای این طرح ملی باید پیوست فرهنگی به طور جامع مورد ارزیابی و توجه کارشناسان قرار گیرد.

اسماعیلی در ادامه به اهمیت اجرای دقیق مهندسی فرهنگی در طرح ملی بازآفرینی شهری پایدار اشاره کرد و گفت: تجربه ثابت کرده با توسعه و تجهیز فضاهای فرهنگی با محوریت مساجد در بافت‌های فرسوده، قدیمی و همچنین شهرک‌های جدید، شاهد کاهش چشمگیر آسیب‌های اجتماعی این مناطق خواهیم بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: وزارت فرهنگ در دولت مردمی، شعار فعالیت‌هایش را مسجد محوری قرار داده است زیرا معتقدیم مساجد باید کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و هنری باشد، هرچقدر فعالیت‌های فرهنگی و هنری کشور از خاستگاه بومی و دینی فاصله بگیرد، مدیریت امور فرهنگی دشوار می‌شود، به طوری که اگر برنامه‌های فرهنگی و هنری را از مساجد دور کنیم در مسیر دستیابی به اهداف متعالی حوزه فرهنگ به موانع برمی‌خوریم.

وزیر فرهنگ تاکید کرد: بر همین اساس در راستای اجرای نهضت ملی مسکن باید به احداث مساجد و شعار «مسجد محوری» توجه ویژه شود تا بتوان با هم افزایی ظرفیت نهادهای مختلف، مهندسی فرهنگی را در این نهضت مورد اهتمام قرار داد.

اسماعیلی با اشاره بر پررنگ‌تر شدن نگاه فرهنگی در راستای اجرای نهضت ملی مسکن اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی، مسئولیت بزرگ و خطیری را برای عملیاتی شدن «نهضت ملی مسکن» آغاز کرده است که وزیر محترم راه و شهرسازی به همراه همکارانشان از هیچ کوششی برای به سرانجام رساندن این نهضت ملی دریغ نخواهند کرد. همچنین دبیرخانه این نهضت از همان ابتدای ساخت و سازها، پیوست فرهنگی را لحاظ خواهد کرد و در این راستا می‌توان از ظرفیت عظیم شورای فرهنگ عمومی کشور بهره برد.

کد خبر 587495

منبع: ایمنا

کلیدواژه: محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وزیر فرهنگ اسماعیلی وزیر فرهنگ بازآفرینی شهری مسجد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بازآفرینی شهری پیوست فرهنگی نهضت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۴۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی

به گزارش خبرگزاری مهر، «محمد دوستار» رییس دانشگاه گیلان با «حجت‌الاسلام والمسلمین» اسماعیل صادقی نیارکی رییس کل دادگستری استان گیلان دیدار کرد.

حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی رییس کل دادگستری استان گیلان با تبریک روز معلم و تقدیر از جایگاه و شان رفیع معلم و استاد و اهمیت علم آموزی اظهار کرد: امنیت و آرامش دانشجو باید مورد توجه دانشگاه قرار گرفته و حتی الامکان از دسته بندی و گروه بندی در دانشگاه ها اجتناب شود.

وی ضمن ارج نهادن به مقام دانشجو و اهمیت علم آموزی افزود: در اسلام نیز تاکیدات زیادی به تحصیل و فراگیری علم و دانش صورت گرفته و اولین دانشگاه جهان اسلام که شامل علوم معاصر و علوم دینی بود توسط امام جعفر صادق (علیه السلام) تاسیس شده است.

رییس شورای قضایی استان ضمن اعلام آمادگی دادگستری گیلان در راستای حل مشکلات قضایی دانشگاه افزود: دادگستری این توانایی را دارد که در کنار پژوهش های حقوقی زمینه استفاده از ظرفیت همکاران قضایی با حضور در بین دانشجویان را فراهم نماید و انتظار می رود دانشگاه نیز با تولید مقالات علمی مناسب و تحلیل های کارشناسی در راستای کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه موثر باشد.

گفتنی است، در پایان این جلسه تفاهم نامه ای نیز در راستای افزایش همکاری های علمی و پژوهشی به امضای طرفین در آمد.

کد خبر 6093239

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود
  • رتبه اول قم از لحاظ سرعت ساخت در نهضت ملی مسکن
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • اتفاقی که ممکن است در بازار مسکن بیفتد ؛ پیش‌بینی جدید قیمت مسکن در 1403
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • خلیج فارس تا ابدخلیج فارس خواهد بود/یکی ازمهم‌ترین حوزه‌های تمدنی
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان