Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@19:59:31 GMT

راه نجات اقتصاد کشور حمایت از تولیدات داخلی است 

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۴۴۷۷

راه نجات اقتصاد کشور حمایت از تولیدات داخلی است 

به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار رستمعلی رفیعی آتانی دوشنبه شب در مراسم افتتاح نمایشگاه کالای ایرانی در جمع خبرنگاران افزود: حمایت از تولیدات داخلی موجب رونق بازار، فعال شدن هر چه بیشتر چرخ صنعت، خودکفایی هر چه بیشتر کشور، ایجاد انگیزه  در تولیدکنندگان و صنعتگران در ارائه کالا و خدمات بهتر خواهد شد.
وی اظهار داشت : این نمایشگاه فرصت مناسبی برای به نمایش گذاشتن تولیدات داخلی ، تقویت و معرفی توانمندی های تولیدات داخلی در راستای تحقق شعار رونق تولید است و در یک نگاه کلی از تنوع خوبی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
سردار رفیعی آتانی تصریح کرد: تولیدکنندگان داخلی باید تلاش کنند تا با تولید باکیفیت اعتماد مردم را جلب و موجب استمرار خرید انها از تولیدات داخلی فراهم شود. 
این مسوول تاکید کرد: در عرصه های مختلف ثابت شده که هرگاه تولیدات ما کیفی و با پشتوانه دانش و تحقیق باشد مورد استقبال مردم هم قرار می گیرد و فکر و توان و تلاش ایرانی می تواند کارهای بزرگی انجام دهد.
وی اضافه کرد: مردم پس از خرید محصولات ایرانی احساس رضایت کنند و تشویق و مجاب شوند تا بار دیگر کالای ایرانی را وارد خانه های خود کرده و از خریدشان پشیمان نشوند.
سردار رفیعی اتانی با بیان اینکه  تولیدکنندگان باید نسبت به کیفی سازی محصول خود تلاش کنند، 
 ادامه داد: مقام معظم رهبری همواره تاکید به حمایت از کالای ایرانی دارند اما در بحث خودرو سازی انتقاد کردند و  خواستار اصلاح کیفیت تولیدات شدند. 
وی یادآور شد: الزاما نباید همه کالاها تولیدات داخلی باشد بلکه ما از کالاهای  با کیفیت کشورهای دیگر نیز مردم را محروم نخواهیم کرد، تولیدکنندگان نیز توجه داشته باشند تا کالای با کیفیت تولید کنند یا از توجه مردم محروم خواهید شد. 
سردار رفیعی آتانی افزود: در حال حاضر مهم‌ترین مانع تولیدات داخلی برخی از قوانین دست و پا گیر تز گذاشته است که باید اصلاح شود که گاها این قوانین در گذشته بوده و باید بررسی تا مشکلات تولیدکنندگان را بتوانیم مرتفع کنیم. 
وی تاکید کرد : حل مشکلات با پشت میز نشستن حل نخواهد شد بلکه باید مشکلات با حضور میدانی احصا و در جهت رفع انها تلاش کرد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی استان قزوین در این مراسم گفت: نمایشگاه کالای ایرانی، خانه ایرانی با رویکرد خرید کالای ایرانی، تقویت و معرفی توانمندی‌های تولیدات داخلی  از امروز به مدت پنج روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی قزوین دایر است.
احمد خورگامی افزود: تولید و عرضه کنندگانی از استان‌های تهران، قزوین، زنجان، همدان، البرز، گیلان، قم و آذربایجان شرقی در این نمایشگاه حضور دارند.
وی اظهار داشت : لوازم خانگی، تجهیزات آشپزخانه، صنایع چوبی، لوستر، دکوراسیون داخلی، فرش ماشینی و دستباف از جمله زمینه فعالیت مشارکت کنندگان این نمایشگاه است.
وی یاد اور شد : نمایشگاه کالای ایرانی، خانه ایرانی در مدت برگزاری از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی استان قزوین پذیرای حضور بازدیدکنندگان است.

برچسب‌ها اشتغال زایی کالای ایرانی استان قزوین سپاه صاحب الامر قزوین افتتاح نمایشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشتغال زایی کالای ایرانی استان قزوین اشتغال زایی کالای ایرانی استان قزوین سپاه صاحب الامر قزوین افتتاح نمایشگاه تولیدات داخلی کالای ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۴۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات فناورانه امضاء شد. 

با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد.

همچنین از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند.

علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، انجام خواهد شد.

حمایت از پروژه های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکت‌های بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکت‌ها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام  می‌شود.

همچنین حمایت از پروژه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • یک کشته در حادثه برخورد چند دستگاه خودرو در استان قزوین 
  • میوه های فرهنگ و موشک را در اقتصاد بچینید
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • نقش کارگران در تولید بی‌بدیل است
  • نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد