Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم سینمایی «بی‌صدا حلزون» ساخته‌ی بهرنگ دزفولی‌زاده این روزها در حال نمایش است. به همین دلیل با او گفت‌وگویی داشتیم که در ذیل می‌خوانید.

 فیلم سینمایی «بی‌صدا حلزون» ساخته‌ی بهرنگ دزفولی‌زاده این روزها در حال نمایش است. به همین دلیل با او گفت‌وگویی داشتیم که در ذیل می‌خوانید.

به رغم اینکه چند سال است کارگردانی می‌کنید اما هنوز خیلی‌ها شما را به عنوان عکاس سینما می‌شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان یک عکاس مولف چقدر این دو حوزه را به هم نزدیک می‌بینید؟

سال‌هاست که فیلم کوتاه می‌سازم اما «بی‌صدا حلزون» اولین فیلم بلند من بود. از سابقه‌ی عکاسی من در سینما بیش از نیم دهه می‌گذرد. بنابراین من را بیشتر به عنوان عکاس سینما  می‌شناسند تا کارگردان سینما.

نکته‌ای که درباره‌ی «بی‌صدا حلزون» وجود دارد داستان آن است‌. در واقع به سراغ گروه خاصی رفته‌اید که درباره‌ی آن‌ها فیلم ساخته نشده و یا اگر هم شده‌ مربوط به سال‌ها پیش و فیلم‌ «پرنده‌ی کوچک خوشبختی» پوران درخشنده بوده است. این دغدغه‌ی شخصی شما بود یا به عنوان یک فیلمساز اجتماعی سراغ این ماجرا رفته‌اید؟

با وجود اینکه از کودکی هیچ‌گونه معلولیتی نداشتم اما همیشه شرایط به گونه‌ای پیش می‌آمد  که در کنار  اقلیت قرار می‌گرفتم.  انگاری قرار است از بودن در  کنار  اقلیت، برای اکثریت حرفی برای گفتن داشته باشم. چنین نگاهی از دوران کودکی‌ام با من همراه بوده و هست.  متاسفانه افراد معلول که توانایی انجام بخشی از کارها را ندارند مورد حمایت واقع نمی‌شوند و جامعه برایشان کاری نمی‌کند. به همین دلیل من سعی کردم صدای این افراد و فرهنگ‌سازی کوچک باشم‌ که فیلم‌های ساده اما شریف و دغدغه‌مند می‌سازد. علاقه دارم به اینگونه موضوعات در ساخت آثارم فکر کنم چرا که این موضوعات در باورهای ذهنی من نشسته است و بخشی از آن از کودکی من می‌آید. حقیقتا زمانی از این قضیه شاکی بودم که چرا من؟  اما حالا فکر می‌کنم اگر آن اتفاقات را در کودکی پشت سر نمی‌گذاشتم «بی‌صدا حلزون‌» ساخته نمی‌شد.

دو بازیگر کمدی‌کار مثل:(محسن کیایی و مهران احمدی) را در فیلمتان داشتید اما آن‌ها را در یک موقعیت درام‌ قرار دادید. چرا برای این کار سراغ این افراد رفتید و بازیگران دیگری را انتخاب نکردید؟

دوست دارم ریسک کنم اما با طمانینه‌. بازیگرانی را انتخاب کردم که جسور و باهوش بودند. به این دلیل که قبلا به نوعی این کاراکترها را بازی کرده بودند و مخاطب با آن‌ها احساس همذات پنداری پیدا کرده بود. در کل تشکر می‌کنم از بازیگران فیلمم که همراه من بودند و با ممارست فراوان کار را پیش بردند.

هانیه توسلی در «بی‌صدا حلزون» بازی عالی و متفاوتی را از خود ارائه داد و این حس را القا می‌کرد که نقشش بیشتر دیده شود اما چرا این اتفاق رخ نداد؟

فکر می‌کنم بی‌مهری جشنواره فجر، تعصبات و باورهای غلطی که نسبت به فیلم ایجاد شد شرایط را اینگونه کرد. چنین نقشی برای یک زن در سینمای ایران کمتر اتفاق افتاده است‌ و این شاید باعث شده که این نقش از دید خیلی از دوستان که نگاه کلیشه‌ای به زن در سینمای ایران دارند نادیده گرفته شود. همه‌ی تیم ما  شاهد بودیم که هانیه توسلی، محسن کیایی و سایر بازیگران ماه‌ها تمرین کردند تا بتوانند نقششان را به درستی ایفا کنند.‌ تک‌تک بازیگران با خلوص نیت و علاقه سر این کار آمدند تا شاید کمکی به بهتر دیده شدن جامعه‌ی ناشنوایان کنند.

درحال حاضر مشغول چه کارها و فعالیت‌هایی هستید؟

در حال حاضر مشغول پیگیری و برنامه‌ریزی اکران‌های «بی‌صدا حلزون» هستم اما در کنارش بازنویسی فیلمنامه‌ی جدیدم به نام «به هرحال رها» را انجام می‌دهم که در مرحله جذب سرمایه است. این فیلمنامه که توسط خودم و دو نفر دیگر به طور گروهی نوشته شده روایت‌گر سرکشی و عصیان شخصیتی به نام رها است .

خبرنگار: تبسم کشاوز

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سینما بهرنگ دزفولی زاده جشنواره فجر مهران احمدی محسن کیایی پرنده ی کوچک خوشبختی بی صدا حلزون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۵۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراکتور از ذوب‌آهن انتقام گرفت

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم‌های تراکتور و ذوب‌آهن از مرحله یک هشتم جام حذفی عصر جمعه از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه با حضور بیش از ۱۵ هزار تماشاگر در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار شد.

دقیقه ۵ بازی ضربه گوستاوو پس از برخورد با مدافع تیم ذوب آهن از بالای دروازه تیم مهمان به بیرون رفت. دقیقه ۱۴ ضربه محکم هاشم نژاد توسط دروازه بان تیم ذوب آهن مهار شد. دقیقه ۲۰ بازی تیم محمد نادری پس از برخورد با مدافع ذوب آهن به کرنر رفت که کمک داور اعلام آفساید کرد. اواخر نیمه نخست برخی از هواداران نور فلش گوشی شأن را روشن کردند. دقایق پایانی بازی بازیکنان تراکتور فشار زیادی روی دروازه تیم ذوب آهن ایجاد کردند که با مصدومیت بازیکن تیم مهمان از فشارها کاسته شد. دقیقه ۵۲ گل دوم تراکتور آفساید اعلام شد. تیم تراکتور برای جبران شکست بازی قبلی در مصاف با ذوب آهن با انگیزه‌ای مضاعف وارد میدان شد و در نیمه نخست چندین موقعیت خوب بدست آورد ولی نتوانست به گل دست بیابد و این نیمه با نتیجه بدون گل به پایان رسید. با شروع نیمه دوم تراکوری ها دقیقه اول این نیمه با ضربه سر مهدی هاشم نژاد به گل نخست دست یافت. دقیقه ۶۱ بازیکن تعویضی ذوب آهن با نفوذ به محوطه جریمه تراکتور گل تساوی را به ثمر رساند. موقعیت تک به تک رحمان جعفری با دروازه ذوب آهن که شوت این بازیکن را پارسا جعفری مهار کرد. دقیقه ۸۰ ضربه محکم آلوز با اختلاف اندک از کنار دروازه به بیرون رفت. بازی با نتیجه یک بر یک خاتمه یافت و به وقت‌های اضافه کشیده شد. در وقت‌های اضافه هم هر ۲ تیم نتوانستند دروازه یکدیگر را باز کنند و نتیجه این دیدار به ضربات پنالتی رسید. تیم فوتبال تراکتور با ترکیب حسین پور حمیدی، مهدی شیری (سجاد آشوری)، عارف آقاسی، شجاع خلیل‌زاده، محمد نادری، صفا هادی، سید مهدی حسینی، ریکاردو آلوز، گوستاوو واگنین (امیرحسین حسین زاده)، مهدی هاشم‌نژاد (مهدی عبدی) و رحمان جعفری (امیرارسلان مطهری) به مصاف ذوب آهن رفت. همچنین تیم ذوب آهن با ترکیب پارسا جعفری، امیرحسین رنگرز، سید محمد قریشی، محمد جواد محمدی (امید لطیفی)، کمال کامیابی نیا (مجید علی یاری)، محسن آذرباد، گریگول چابر ادزه، فریبرز گرامی، علی مصلح، مهرداد رضایی (سید پویا مختاری) و محمد حسین اسلامی وارد میدان شد. تیم داوری این بازی را امیر سامان سلطانی، امیر محمد داود زاده، وحید سیفی، حامد سیری و اکبر بخشی زاده به عنوان ناظر داوری بر عهده داشتند. در طول بازی شجاع خلیل زاده از تیم تراکتور و محمد قریشی و پویا مختاری از ذوب آهن کارت زرد دریافت کردند. از حواشی بازی می‌توان به روشن شدن چراغ نورافکن‌ها از ساعت ۱۸ اشاره کرد. ورود جیمی جامپ به داخل زمین که با حمایت دروازه بان تراکتور به سکو برگشت. ورود آمبولانس به کنار زمین ورزشگاه و مداوای تماشاگر مصدوم کد خبر 6089320

دیگر خبرها

  • انتخاب معلم دزفولی به عنوان معلم نمونه کشوری
  • پرمخاطب مثل «گیل‌دخت»
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • کاپیتان تیم ملی فوتسال: تمرکز، فقط تمرکز!
  • نقی‌زاده: در جام شگفتی‌ها تیم‌های بزرگی را حذف کردیم
  • تراکتور از ذوب‌آهن انتقام گرفت
  • گل نقی زاده به پرسپولیس در دقیقه 120+2 (آلومینیوم اراک 4-4 پرسپولیس)
  • استاندارد پرورش حلزون هنوز تدوین نشده
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • پشت پرده افزایش خودکشی رزیدنت‌ها در ایران