Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل سازمان ملل، طی اظهاراتی خواستار پایان دادن به وابستگی جهانی به سوخت‌های فسیلی و به جای آن افزایش استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، طی اظهاراتی خواستار پایان دادن به وابستگی جهانی به سوخت‌های فسیلی و به جای آن افزایش استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوترش تأکید کرد که تعهدات فعلی کشورها درباره آب و هوا یک "خودکشی دسته جمعی" است و پایان دادن به اعتیاد جهانی به سوخت های فسیلی اولویت اصلی است.

بر اساس یک بیانیه مطبوعاتی که در وب سایت سازمان ملل منتشر شد، وی همچنین خواستار "انقلاب انرژی های تجدیدپذیر" شده است.

بازگشت اروپا به دوران استفاده از زغال سنگ برای جایگزینی گاز روسیهبرنامه روسیه برای تصاحب 25 درصد بازار جهانی زغال سنگ

دبیرکل سازمان ملل توضیح داد: این به معنای عدم وجود نیروگاه زغال‌سنگ جدید یا توسعه اکتشاف نفت و گاز است.

این اظهارات در حالی مطرح می شود که جهان با یک بحران انرژی دست و پنجه نرم می کند که بخشی از آن ناشی از تحریم‌های غرب علیه روسیه، یک تامین کننده بزرگ انرژی، می‌باشد.

لهستان طی روزهای اخیر اعلام کرد که مبارزه با تغییرات آب و هوایی باید جای خود را به هدف فوری مبارزه با مسکو بدهد و به اتحادیه اروپا پیشنهاد کرد که محدودیت‌های ناشی از قوانین انتشار گازهای گلخانه ای را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

ماه گذشته آلمان، اتریش و هلند اعلام کردند که در بحبوحه کاهش عرضه نفت و گاز روسیه، برای عبور از زمستان پیش رو باید مجدداً به تولید انرژی از زغال سنگ روی بیاورند.

پس از اعمال تحریم‌های بین المللی علیه نفت خام روسیه، حتی اقتصادهای پیشرو نیز در تلاش هستند تا نفت بیشتری را به دست آورند.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدان آن موسوم به ائتلاف اوپک پلاس تصمیم گرفتند تولید نفت خام خود را در ماه های ژوئیه و اوت افزایش دهند تا مشکل کمبود عرضه را کاهش دهند.

گزارش ها حاکی از آن است که ایالات متحده و اتحادیه اروپا در حال بررسی لغو تحریم ها علیه ایران و ونزوئلا هستند تا به نفت خام آنها اجازه ورود به بازارها را بدهند.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انرژی های تجدید پذیر انرژی های تجدید پذیر جهانی به سوخت های فسیلی سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۵۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند

دبیرکل اوپک در مقاله‌ای نوشت به جای سخن گفتن از پایان عصر نفت و پافشاری بر آن باید بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تمرکز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هیثم الغیص به‌تازگی در مقاله‌ای برای نشریه «میس» نوشت: پایان عصر نفت موضوعی غیرقابل تحقق است، زیرا سرعت رشد تقاضای انرژی به‌گونه‌ای پیش می‌رود که انرژی‌های جایگزین‌ در مقیاسی نیستند که بخواهند جای نفت را در سبد مصرف انرژی جهان بگیرند از این رو باید به جای کاهش مصرف نفت، تمرکز را بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید سوخت‌های فسیلی گذاشت.

وی افزود: روند نگران‌کننده‌ای درباره روایت‌های موجود درباره مصرف نفت وجود دارد که در آنها از عبارت‌هایی مانند پایان عصر نفت استفاده می‌کنند و این موضوع می‌تواند به هرج و مرج در حوزه انرژی دامن بزند.

الغیص در مقاله‌ای که نشریه میس در شبکه اجتماعی ایکس (X) به اشتراک گذاشت، نوشت: اگر در نتیجه کاهش سرمایه‌گذاری‌ها عرضه کاهش یابد، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان افزایش یابد، همان‌طور که امروز شاهد چنین روندی هستیم، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

وی ادامه داد: واقعیت این است که پایان عصر نفت محقق‌شدنی نیست.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر این باور است که مصرف نفت در دهه‌های آینده همچنان رو به افزایش خواهد بود، در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند تقاضا برای نفت تا سال ۲۰۳۰ میلادی به اوج خود می‌رسد.

الغیص در مقاله‌ای برای «میس» نوشت: صنعت نفت در فناوری‌هایی مانند استفاده از جذب کربن و ذخیره‌سازی، هیدروژن پاک و جذب مستقیم هوا سرمایه‌گذاری می‌کند، بنابراین این شرایط نشان از این دارد که امکان کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید نفت مورد نیاز جهان فراهم است.

وی در این مقاله آورده است: جهان در دو دهه اخیر بیش از ۹.۵ تریلیون دلار در زمینه دوره گذار به انرژی کم‌کربن سرمایه‌گذاری کرده است، با این حال انرژی‌های بادی و خورشیدی هنوز هم تنها کمتر از ۴ درصد از انرژی مورد نیاز جهان را تأمین می‌کنند و خودروهای برقی ضریب نفوذ جهانی بین ۲ و ۳ درصد دارند،

به گفته الغیص، واقعیت این است که بسیاری از انرژی‌های جایگزین‌ها نمی‌توانند جایگزین نفت در مقیاس لازم شوند، یا در بسیاری از مناطق مقرون به‌صرفه نیستند.

دیگر خبرها

  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • ترکیه خواستار تشکیل پرونده دیوان کیفری بین‌المللی علیه اسرائیل شد
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • مدودف خواستار مصادره دارایی‌های شهروندان کشور‌های غیردوست شد
  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین در سه منطقه/ اعزام خلبانان اوکراینی به فرانسه برای آموزش جنگنده اف-۱۶
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز