Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-سرپرست معاونت فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور از حضور کاروان‌های شادی در استان‌ها تا برگزاری کارگاه‌های بصیرت افزایی دردهه امامت و ولایت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا، ناطقی ضمن گرامیداشت دهه امامت و ولایت، گفت: فعالیت‌های متنوعی در چند محور اصلی با حضور و مشارکت بچه‌های مسجد طراحی شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به برپایی سفره اطعام، اعطای هدایا به مناسبت عید غدیر در مساجد، استمرار طرح نذر گوشت قربانی و توزیع میان نیازمندان اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین برگزاری سلسله جلسات غدیرشناسی و پاسخ‌گویی به سوالات و شبهات نسل جوان، خطبه‌خوانی غدیر در مساجد منتخب توسط ائمه جماعت مساجد، برگزاری مسابقات کتابخوانی از جمله مسابقه ملی کتابخوانی «پیام غدیر» با مشارکت ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور، برگزاری پویش «امیر کلام؛ پویش نهج البلاغه خوانی»، معرفی کتاب‌های مرتبط با ولایت امیرالمومنین (ع)، را از دیگر فعالیت‌هایی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اعلام کرد.
ناطقی گفت: تکریم از خانواده شهدا و سادات، فضاسازی و آذین بندی مساجد، اجرای خیابانی گروه‌های سرود و کاروان‌های شادی، توزیع بسته‌های فرهنگی و معیشتی بین نیازمندان محله، برپایی ایستگاه‌های صلواتی، مراسم بازسازی واقعه غدیر، برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری در ایام دهه امامت و ولایت، همایش پیاده روی خانوادگی، بخش دیگری از فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده به مناسبت این ایام مبارک را شامل می‌شود.
وی در ادامه تصریح کرد: همچنین حمایت از تولیدات هنری_رسانه‌ای با موضوع غدیر، تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی با موضوع غدیر، برپایی ایستگاه‌های نقاشی، اکران فیلم و اجرای نمایش در مساجد، بخش دیگری از فعالیت‌هایی است که به مناسبت عید امامت و ولایت طراحی و اجرا می‌شود.
ناطقی در ادامه به مجموعه برنامه‌های مشترک در سطح ستاد‌های استانی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد به مناسبت دهه امامت و ولایت اشاره کرد و گفت: طرح اطعام عید غدیر، طرح بزرگ «قدر غدیر» متشکل از اجرای نمایش و فیلم غدیر، تکریم خانواده شهدا، جشن‌های خانگی و خیابانی، تولید و نشر محتوای رسانه‌ای، مسابقه مجازی با محوریت غدیر، تهیه و توزیع بسته غذایی برای نیازمندان و برپایی ایستگاه‌های صلواتی سیار، از جمله فعالیت‌های مشترک در سطح کانون‌های مساجد استان‌های کشور در این ایام محسوب می‌شود.
وی گفت: همچنین برپایی کارگاه آموزشی «علی، ولی الله» ویژه برادران و خواهران بالای 15 با سرفصل‌های فضائل اهل بیت (ع) در قرآن، آشنایی با مبانی امامت، سفر استثنایی، خطبه غدیر و پاسخ به شبهات، از جمله دیگر فعالیت‌های مشترکی است که در سطح کانون‌های مساجد سراسر کشور برگزار می‌شود.
سرپرست معاونت فرهنگی ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور افزود: برگزاری و قرائت زیارت امین الله در شب عید غدیر، زیارت جامعه کبیره در شب میلاد امام هادی (ع) و شرح و تفسیر این زیارتنامه در مساجد، برگزاری مراسم خطبه‏‌خوانی غدیر و خطبه عقد اخوت در مساجد با مشارکت و همکاری کانو‏ن‏‌های فرهنگی هنری مساجد، برگزاری نشست‏‌های بصیرتی تبیین جایگاه غدیر، ولایت؛ تبلیغ آداب و سنن عید غدیر در سطح مساجد و فضای مجازی، بخش دیگری از فعالیت‌های مشترک در کانون‌های مساجد استان‌ها به مناسبت عید سعید غدیر به شمار می‌رود.
ناطقی ادامه داد: انتشار و توزیع ویژه‌‏نامه غدیر به همراه اجرای مسابقات فرهنگی (کتاب‏خوانی، نقاشی، خوشنویسی) با موضوع آیات و روایات ولایت و واقعه غدیر در فضای مجازی، اطلاع‌‏رسانی و تبلیغات پیامکی، آذین‌‏بندی مساجد و محله‌‏های اطراف مساجد با همکاری کسبه محل و مشارکت‏‌های مردمی با محوریت کانون، پایگاه بسیج و ارکان مسجد، برپایی نمایشگاه عکس و پوستر غدیرشناسی توسط کانون‏‌های مساجد نیز بخش دیگری از ویژه برنامه‌های بچه‌های مسجد در استان‌ها به مناسبت دهه امامت و ولایت و عید بزرگ غدیر را شامل می‌شود.
وی در پایان برپایی جشن عید غدیر در مساجد، راه‌‏اندازی کاروان شادی در سطح شهر توسط کانون‏‌های مساجد، اجرای سرود در میادین اصلی شهر توسط گروه‌‏های سرود کانون‏‌های مساجد با محوریت غدیر، تولید نماهنگ و سرود با موضوع غدیر و ولایت توسط کانون‌‏های مساجد، برگزاری جشنواره‌های شعر، نقالان غدیر، مسابقات ورزشی را از دیگر فعالیت‌های بچه‌های مسجد در سراسر کشور به مناسبت عید امامت و ولایت اعلام کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دهه امامت دهه امامت و ولایت کانون های مساجد مناسبت عید بخش دیگری مساجد کشور عید غدیر استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۷۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجتبی اشجری ظهر سه شنبه در دومین نشست ستاد بزرگداشت دهه کرامت استان گیلان با حضور آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به نامگذاری یازدهم ماه ذیقعده، سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) تا ولادت امام رضا (ع) به عنوان «دهه کرامت» اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های متعدد مردمی به منظور بزرگداشت باشکوه دهه کرامت در بازه زمانی ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت سال جاری در سراسر استان گیلان انجام شده است.

وی با بیان اینکه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تولیت تشکیل ستاد بزرگداشت دهه کرامت را بر عهده دارد، اظهار کرد: این نهاد با همکاری ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان به عنوان دبیر اجرایی و همچنین سایر اعضای ستاد از ظرفیت‌های فرهنگی و مذهبی استان به منظور بزرگداشت پرشور دهه کرامت بهره خواهد گرفت.

حجت الاسلام اشجری بر اهمیت ایجاد شور و نشاط و امید در جامعه تاکید کرد و افزود: دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی با محوریت اهل بیت (ع) است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان به ضرورت تبیین زندگی و سیره اهل بیت (ع) اشاره کرد و گفت: مناسبت‌های دهه کرامت فرصت مغتنمی برای انتقال مفاهیم اسلامی به جوانان و نوجوانان و ایجاد پیوند ناگسستنی دل‌های نسل جوان با اهل بیت (ع) است.

وی با اشاره به ضرورت تبیین هنرمندانه آموزه‌های دینی و اسلامی، تصریح کرد: شایسته است در اعیاد دینی و جشن‌ها نیز همچون ایام سوگواری حضور موثر و اقدامات گسترده‌ای داشته باشیم تا فضای شادی و نشاط در جامعه برجسته گردد.

حجت الاسلام اشجری با بیان اینکه سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) به عنوان «روز دختر» نامگذاری شده است، گفت: این روز فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌ها و برنامه‌ها با محوریت بانوان و دختران و همچنین تقدیر و تجلیل از دختران نخبه و نمونه در عرصه‌های مختلف و دختران معزز شهدای والا مقام است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان با بیان اینکه مساجد و بقاع متبرکه از بهترین مکان‌ها برای برگزاری جشن‌های مردمی دهه کرامت است، اظهار کرد: از ظرفیت حداکثری کانون‌های فرهنگی مساجد، پایگاه‌های مقاومت، حلقات صالحین و… برای بزرگداشت دهه کرامت بهره‌برداری می‌شود.

وی با اشاره به حضور خادمین رضوی در سراسر استان گیلان به مناسبت ولادت امام رضا (ع)، تصریح کرد: برگزاری جشن‌های متعدد در همه شهرها و روستاها، راه‌اندازی کاروان‌های شادی و پخش صلوات خاصه امام رضا (ع) از بلندگوهای مساجد، ادارات و پارک‌ها، قرائت زیارت امین الله در مساجد، توزیع بسته‌های معیشتی، مسابقات فرهنگی و هنری و نیز آذین‌بندی و چراغانی میادین، بلوارها و معابر عمومی برخی از برنامه‌های ستاد بزرگداشت دهه کرامت است.

حجت الاسلام اشجری با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها، صدا و سیما و فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، بیان کرد: برنامه‌های ویژه‌ای پیش از خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه ۲۱ و ۲۸ اردیبهشت با دعوت از سخنرانان و ستایشگران به منظور بزرگداشت دهه کرامت در سراسر استان گیلان برگزار خواهد شد.

کد خبر 6093264

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • تصویب تشکیل بنیاد شیخ انصاری در دزفول
  • مساجد به عنوان محور همه برنامه‌ها قرار داده شود
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • میزبانی ویژه‌برنامه «یه اردوی خاص» از معلمان
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی