Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیومرث طالبی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از هفته گذشته که مجوز تزریق نوبت یادآور و چهارم واکسن کرونا از سوی معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر شد مردم اصفهان مشارکت و استقبال خوبی در این زمینه داشتند و مراجعه به مراکز منتخب برای تزریق واکسن افزایش چشمگیری یافت.

وی با بیان اینکه در یک هفته گذشته بیشتر مراجعه کنندگان به مراکز منتخب اصفهان برای تزریق نوبت چهارم اقدام کردند، اظهار داشت: با توجه به استقبال مردم، تعداد مراکز جامع سلامت منتخب برای واکسیناسیون در کلانشهر اصفهان افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبی با اشاره به اینکه واکسیناسیون کرونا در همه پایگاه های بهداشت و سلامت در سطح استان با ۲ واکسن سینوفارم و پاستوکووک انجام می شود، خاطرنشان کرد: در مراکز جامع سلامت منتخب سبد کامل واکسن های کرونا یعنی سینوفارم، برکت، پاستوکووک، آسترازنکا، کووپارس رازی، اسپایکوژن وجود دارد.

وی با بیان اینکه در زمان حاضر ۱۱ مرکز منتخب واکسیناسیون در شهرستان اصفهان در نوبت صبح و عصر از ساعت هشت تا ۱۲ و ۳۰ دقیقه و از ۱۷ تا ۲۰ و ۳۰ دقیقه فعال است، اضافه کرد: افزایش تعداد مراکز منتخب با هدف جلوگیری از ازدحام جمعیت و ارائه خدمات بهتر به مردم در جهت واکسیناسیون عمومی جامعه انجام شد و در صورتی‌که میزان مراجعه مردم باز هم افزایش یافت ممکن است درباره فعال شدن مجدد مراکز تجمیعی تصمیم گیری شود.

طالبی مراکز منتخب فعال در شهرستان اصفهان را ابن سینا، شهید نواب صفوی، زینبیه، حضرت علی(ع)، خوراسگان یک (بنکدار)، امیر حمزه، کوجان، ملک شهر یک، سپاهان‌شهر، مهربد بهارستان و ملاهادی سبزواری اعلام کرد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: همچنان با روند صعودی آمار ابتلا به کرونا در استان مواجه هستیم و میزان نتایج مثبت آزمایش های کرونا به حدود ۴۰ درصد رسیده است.

پژمان عقدک با بیان اینکه زیر سویه غالب در موارد شناسایی شده Ba۵ اُمیکرون است، افزود: در پیک ششم کرونا زیر سویه غالب امیکرون Ba۱ و Ba۲ بود اما اکنون تغییر کرده است.

وی با اشاره به اینکه علائم این ویروس همان علامت های تنفسی و گوارشی مانند عطسه، سرفه، آبریزش بینی، سردرد، بدن درد، دل درد، دل پیچه و تهوع است، تاکید کرد: مهمترین اقدامات برای پیشگیری از کرونا تزریق دُز یادآور واکسن کرونا، استفاده از ماسک در فضاهای بسته و جداسازی افراد علامت دار از افراد سالم است.

به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ۲۰۹ بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند و ۲۸ بیمار بدحال کرونایی در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند.

مجوز تزریق دز یادآور و چهارم واکسن کرونا در ۱۳ تیر امسال از سوی معاونت بهداشتی وزارت بهداشت صادر شد.

برچسب‌ها اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واکسن کرونا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واکسن کرونا مراکز منتخب واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۷۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال