Web Analytics Made Easy - Statcounter

برج میلاد امروز سه شنبه ۲۱ تیرماه در حاشیه یازدهمین جشنوار مد و لباس فجر میزبان اولین همایش بین‌المللی پژوهش‌های راهبردی پوشاک ایرانی و سبک پوشش ایرانی_اسلامی در کنار کارگاه‌های تخصصی است.

به گزارش ایران اکونومیست، یازدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر شنبه (۱۸ تیرماه) با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید مجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی و جمعی از نمایندگان و مسئولان طی آیینی در برج میلاد آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این آیین از سامانه شیما (شناسه یکپارچه مد و لباس ایران) رونمایی شد.

در طول برگزاری این رویداد، از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای فراکسیون‌های فرهنگی، اجتماعی، صنایع، اعضای هنر صنعت پوشاک و اهالی سبک پوشش و مد کشور و عموم علاقه‌مندان دعوت شده است تا با حضور در این جشنواره از آخرین دستاوردها، آثار و پیشرفت‌های هنر صنعت پوشاک و سبک پوشش ایرانی اسلامی بازدید کنند.

با توجه به اینکه در سال‌های گذشته، برج میلاد به عنوان یکی از مراکز برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری درنظر گرفته شده بود، تقسیم‌بندی حضور در این جشنواره بدین صورت است که طبقه منهای دو، متشکل از سالن‌های سعدی، بوستان و... محل کارگاه‌های تخصصی، نشست‌های آموزشی، پاویون تشریفات، ستاد خبری و اجرایی و محل برگزاری بخش‌های سه گانه جشنواره در طبقه دوم برج میلاد (معروف به سالن همتا) پذیرای بازدیدکنندگان بخش رقابتی و غیررقابتی و گالری جشنواره است.

از روز شنبه ۱۸ تیرماه کارگاه های تخصصی این جشنواره در حال برگزاری است و امروز سه شنبه ۲۱ تیرماه «اولین همایش بین المللی پژوهش های راهبردی پوشاک ایرانی و سبک پوشش ایرانی_اسلامی» 

در دو بخش از ساعت ۱۱ تا ۱۳ و از ساعت ۱۵ تا ۱۸ در سالن سعدی این برج برگزار می شود.

در کنار این همایش دیگر سالن های برج میلاد نیز به ترتیب میزبان کارگاه های تخصصی با حضور اساتید این حوزه از استان های مختلف کشور است که در زیر مرور می شوند.

سالن رودکی

کارگاه تخصصی «طراحی لباس کودکان- ویژه کودکان ٥ تا ١٢ سال (شاهنامه خوان نوجوان یسنا بهنام نیا) به استادی فاطمه نجاری ساعت ۱۰ تا ۱۳

کارگاه تخصصی «لباس و کودک در اقوام ایرانی» به استادی آفتاب قنبری از استان بوشهر ساعت ۱۵ تا ۱۸ 

سالن ویژه

کارگاه تخصصی «پوشاک و حوزه میراث فرهنگی» به استادی افسانه احسانی از ساعت ۱۰ تا ۱۳

کارگاه تخصصی «وضعیت شناسی تجارت مد و لباس در چرخه اقتصاد خلاق دنیا» به استادی حجت اله مراد خانی ساعت ۱۵ تا ۱۸

سالن ۱

کارگاه تخصصی «پوشاک و زیورآلات قشقایی» به استادی پروانه امیریان از استان فارس ساعت ۱۰ تا ۱۲

کارگاه تخصصی «سوزن دوزی کرمان (پته دوزی)» به استادی فرحناز هاشمی نژاد ساعت ۱۶ تا ۱۸

سالن ۲

کارگاه تخصصی «آموزش لچک بانوان قوم بختیاری» به استادی کبری یوسفی از استان خوزستان ساعت ۱۰ تا ۱۲

کارگاه تخصصی «سوزن دوزی بلوچ» به استادی زهرا حسین بر از استان سیستان و بلوچستان ساعت ۱۶ تا ۱۸

سالن ۳

کارگاه تخصصی «گفتمان زیست عفیفانه در تاریخ پوشش اسلامی» به استادی سیران رحیم زاده از استان آذربایجان غربی ساعت ۱۱ تا ۱۳

کارگاه تخصصی «بازآفرینی نقش مایه های سنتی چادر شب بافی و کاربرد آن» به استادی ریحانه طالبی از استان گیلان ساعت ۱۶ تا ۱۸

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: شورای فرهنگ عمومی ، محمد مهدی اسماعیلی ، مد و لباس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شورای فرهنگ عمومی محمد مهدی اسماعیلی مد و لباس کارگاه های تخصصی کارگاه تخصصی ساعت ۱۰ برج میلاد مد و لباس سبک پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۷۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غلامحسین امیرخانی به پرسش‌های خوشنویسی پاسخ می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نگارخانه ترانه باران، فرهنگسرای نیاوران میزبان بیش از ۲۰۰ اثر از هنرمندان هنرهای قرآنی است که در نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» شرکت کرده‌اند. این نمایشگاه در راستای رویکرد پژوهشی، میزبان پنل ها و نشست های تخصصی با حضور اساتید، دانشجویان و هنرجویان خواهد بود.

در این راستا جلسه پرسش و پاسخ پیرامون مباحث تخصصی در خط نستعلیق، دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۶ الی ۱۸ با حضور غلامحسین امیرخانی ساعت ۱۶ الی ۱۸ در فرهنگسرای نیاوران برگزار خواهد شد.

نمایشگاه «روایت باران» توسط نگارخانه «ترانه باران» به عنوان نگارخانه تخصصی هنرهای ایرانی- اسلامی و با همکاری صندوق اعتباری هنر در فرهنگسرای نیاوران و با هدف توسعه و ترویج فرهنگ و هنر ایرانی و اسلامی با محوریت قرآنی و همچنین رشد و توسعه اقتصاد هنرهای ایرانی و اسلامی و حمایت از هنرمندان فعال در عرصه آثار قرآنی برگزار شده است.

نمایشگاه «روایت باران» تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ دایر است و علاقه مندان می‌توانند همه روزه از ساعت ۱۰ تا ۱۹ و روزهای تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۱۹ از این نمایشگاه دیدن کنند.

روز شنبه ۱۵ اردیبهشت نمایشگاه «روایت باران» و مجموعه گالری های فرهنگسرای نیاوران به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) تعطیل است.

کد خبر 6093798

دیگر خبرها

  • ارائه ۴۱۰ هزار ساعت خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • غلامحسین امیرخانی به پرسش‌هایتان درباره نستعلیق پاسخ می‌دهد
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • غلامحسین امیرخانی در مقابل خبرنگاران می‌نشیند
  • غلامحسین امیرخانی به پرسش‌های خوشنویسی پاسخ می‌دهد
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود