Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@15:24:19 GMT

واکنش فرزند شهید فخری‌زاده به سخنان محمدجواد ظریف

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۷۳۴۸

واکنش فرزند شهید فخری‌زاده به سخنان محمدجواد ظریف

‍‍‍‍‍‍

فرزند شهید فخری‌زاده در واکنش به صحبت‌های ظریف که گفته بود فخری‌زاده یکی از بی‌مبالات‌ترین آدم‌ها در حوزه امنیت است، گفت: در روز حادثه ۱۲ محافظ و سه ماشین اسکورت همراهش بودند. این بی‌مبالاتی است؟ - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، حامد فخری‌زاده فرزند شهید فخری‌زاده در واکنش به سخنان اخیر منتشر شده از سوی محمدجواد ظریف وزیر سابق امور خارجه کشورمان در مورد ترور پدرش در برنامه تلویزیونی جهان‌آرا گفت: آقای ظریف از این جمله استفاده نکردند که شهید بی‌مبالاتی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چیزی که من خواندم این بود که گفتند ایشان جزو بی‌مبالات‌ترین افراد در حوزه امنیت بود. در جملات بعدی این را به کل طول زندگی هم تسری دادند. سپس ایشان را با خودشان مقایسه کردند و گفتند من وقتی محافظ‌هایم می‌گویند این کار را بکن، من می‌گویم چشم. ولی فخری‌زاده هیچ وقت گوش نمی‌داد.

وی ادامه داد: جریان زندگی سخت امنیتی نه فقط برای شهید بلکه برای کل خانواده قریب به بیست سال طول کشید. در این بیست سال من به جرات می‌گویم، چون حتی ما فرزندان با گوشت، پوست و استخوان حس کردیم. ما چندین بار مورد یک سری اتفاقات قرار گرفتیم. خانواده ما و فرزندان امنیت نداشتند؛ چه برسد به شهید. بیست سالی که یک روزش برای خیلی از آقایان قابل تحمل نیست.

فرزند شهید فخری‌زاده عنوان کرد: باید این سوال را مطرح کرد که این بی‌مبالاتی کجا اتفاق افتاد؟ شهید فخری‌زاده در خیابانی ترور شد که بیش از 15 سال هر هفته تردد داشت.  شاید خودش زمان تردد را جابجا می‌کرد، ولی بیش از 15 سال تردد داشت و آنجا تنها جایی بود که برای آرامش می‌رفت.

وی همچنین بیان داشت: در روز حادثه 12 محافظ و سه ماشین اسکورت همراهش بودند. این بی‌مبالاتی است؟ مگر شهید بدون اینکه به کسی خبر بدهد، از درب خانه بیرون آمده و بدون محافظ در صف نانوایی ایستاده و ترور شده است یا اینکه کاملاً همه چیز هماهنگ شده بود و مسیر حرکت، توقفی که می‌کردند و... را می‌دانستند؟ اینگونه نبوده است که از خیابان رد شود و فرمان را کج کند و برود.

 

 

محمدجواد ظریف در ویدیویی که اخیراً در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، می‌گوید: شهید فخری زاده یکی از بی‌مبالات‌ترین آدم‌ها در حوزه امنیت است، یعنی به هیچ شکل، گوش به حرف  نمی‌داد، الان محافظان من اینجا نشستند، از پایین به من می‌گویند بیا توی این اتاق، می گویم چشم! می‌گویند نیا، می گویم چشم، اما شهید فخری زاده گوش نمی‌کرد یعنی اسرائیل هر وقت می‌خواست می‌توانستند ایشان را بزند.

او در ادامه گفته است: یعنی اسرائیل فخری زاده را زد، که برجام را نابود کند، همزمان داد که  توییت بزنند جواب کشتن فخری زاده توسط برجام است. حالا ما هم یک مصوبه مجلس تصویب کردیم، که امروز اگر ایران به توافق برسد باید از آن مصوبه برود پایین. زیرا امکان اجرای آن مصوبه قطع برجام است.کِی اسرائیلی‌ها ایشان را ترور کردند؟ بعد از انتخاب بایدن به عنوان رئیس جهمور. بعد ما که قانون مبارزه راهبردی و همان تحریم راهبردی را نمی‌دانم چه چرتی است اسمش، تصویب کردیم در واقع در پاسخ به کشتن فخری زاده توسط اسرائیل ضد برجام بود.  آن کسی که این مصوبه را دنبال کرد، آن بدبخت خیال می‌کرد، ظریف می‌خواهد کاندید ریاست جمهوری بشود و می‌خواست خودش کاندید ریاست جمهوری  شود، نمی‌دانست نه خودش میشود نه ظریف قصد کاندید شدن داشت.

گفتنی است؛ محسن فخری‌زاده دانشمند هسته‌ای و رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع هفتم آذر ماه 1399 به‌دست عوامل تروریست در اطراف تهران ترور شد و به شهادت رسید.

این ترور در شهر آبسرد رخ داد و تروریست‌ها پیش از تیراندازی به‌سمت خودروی فخری‌زاده، اقدام به انفجار خودروی دیگری کردند. وزارت دفاع همان روز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «در جریان درگیری تیم حفاظت ایشان با تروریست‌ها آقای محسن فخری‌زاده به‌شدت مجروح شد و بیمارستان منتقل گردید. متأسفانه تلاش تیم پزشکی برای احیای ایشان موفق نبود و دقایقی قبل این مدیر خدوم و دانشمند پس از سال‌ها تلاش و مجاهدت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.»

در این  اقدام تروریستی، ابتدا یک دستگاه خودروی نیسان در میدان خلیج فارس آبسرد در حین عبور خودروی دانشمند هسته‌ای کشورمان خود را منفجر می‌کند و سپس عامل بعدی اقدام به تیراندازی رگباری کرده است که در پی آن یکی از محافظان شهید فخری‌زاده 4 تیر خورده است و آقای محسن فخری‌زاده نیز در پی انفجار و اصابت تیر، پس از انتقال با بالگرد به بیمارستان شهید شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ظریف شهید فخری زاده ظریف شهید فخری زاده فرزند شهید فخری زاده بی مبالاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۷۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر پاک شهید جاویدالاثر ایلامی بعد از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد

فولادی اظهار کرد: پیکر پاک شهید "محمدشفیع فیضی‌زاده" از شهدای جاویدالاثر استان ایلام پس از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد.

وی افزود: پیکر مطهر این شهید گرانقدر در مناطق عملیاتی زرباطیه عراق در آن سوی مرز مهران تفحص شده است.

فولادی یادآور شد: این شهید سال ۱۳۶۲ و در عملیات والفجر سه به درج رفیع شهادت نائل آمد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام ادامه داد: پیکر این شهید در پی تفحص‌های انجام گرفته در منطقه کشف و برای تعیین هویت به معراج شهدای تهران انتقال یافت.

وی تاکید کرد: "دی. ان. ای" و آزمایش‌های ژنتیکی و هویتی بستگان نزدیک همه شهدای گمنام استان ایلام استخراج و ذخیره سازی شده است.

فولادی یادآور شد: مراسم تشییع پیکر این شهید گرانقدر متعاقبا از طریق‌ رسانه‌ها اعلام می شود.

پیکر پاک و مطهر شهید والامقام "محمدشفیع فیضی زاده" از شهدای ایلام بعد از ۴۱ سال غربت و دوری تفحص شد.

این شهید دوران هشت سال دفاع مقدس، سال ۱۳۲۷ در روستای "چشمه پهن" بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد.

پیش از این ایلام دارای ۶۹ شهید جاویدالاثر بود.

شهیدان مرادحاصلی، زرگوش، محمدیان، چناری و غیوری زاده نیز از شهدای گمنامی بودند که پیکر پاک آنان تفحص و شناسایی شد.

سال ۱۴۰۰ هویت ۲ تن از شهدای گمنام مدفون در استان ایلام شامل شهید "سیدابوالفضل حسنی" ساکن استان تهران و مدفون در شهرستان بدره و شهید "قاسم شاه ولدی" از استان مرکزی و مدفون در دانشگاه آزاد ایلام نیز شناسایی شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • بازگشت پدر به خانه
  • لحظه اعلام خبر شناسایی شهید «فیضی زاده» به خانواده اش
  • پیکر پاک شهید جاویدالاثر ایلامی بعد از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد
  • برنامه ریزی برای برگزاری یادواره ملی شهدای ترور خراسان رضوی
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر
  • خانوادهٔ شهید «نسیم افغانی» شناسایی شد
  • ظریف، همچون بند زدن برگ گل! | چینی‌بندزن! یه دل شکسته رو هم بند می‌زنی؟
  • کار بزرگ شهید شفیع زاده در توپخانه سپاه
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • آسمانی شدن پدر شهید در تالش