Web Analytics Made Easy - Statcounter

رامین میرعسگری، رئیس اداره هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به جمع‌آوری سگ‌های ولگرد در سطح استان اظهار داشت: ۱۵ نفر نیرو در سطح شهر اصفهان در هر منطقه‌ای زنده‌گیری سگ‌های ولگرد را انجام می‌دهند و به پناهگاهی که شهرداری سمت باغ رضوان ایجاد کرده است، منتقل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سگ‌ها در این پناهگاه انگل‌زدایی و شست‌وشو می شوند و واکسن هاری به آن‌ها تزریق و بعد عقیم‌سازی می‌شوند، افزود: سگ‌ها ۲۰ روز نگهداری و بعد از آن مدت رهاسازی می‌شوند.

میرعسگری با تأکید بر اینکه بزرگ‌ترین مشکل شهرداری تغذیه سگ‌ها در محیط شهری است، گفت: شهروندانی که حامی حیوانات هستند این کار را انجام می‌دهند و وقتی سگ‌ها را زنده‌گیری و از محیط شهری به پناهگاه می‌خواهیم منتقل کنیم به شدت با عوامل شهرداری برخورد می‌کنند و اجازه این کار را نمی دهند.

 

رئیس اداره هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان با تأکید بر اینکه اگر غذا دادن به سگ‌ها در محیط شهری کاهش پیدا کند صد درصد تعداد سگ‌ها در محیط کم می‌شود، بیان کرد: بعد از هر مرحله غذا دادن جمعیت بیشتری از سگ‌ها دفعه بعد مراجعه می‌کنند و به هیچ وجه از آن مکان بیرون نمی‌روند.

وی با بیان اینکه در پناهگاه حیوانات شهرداری اصفهان به سگ‌ها غذا می‌دهد، عنوان کرد: حامیان حیوانات اگر می‌خواهند غذا و کمک دهند به این پناهگاه پشت باغ رضوان مراجعه کنند و در سطح شهر این اقدام را انجام ندهند.

میرعسگری تصریح کرد: افزایش سگ‌های ولگرد وضعیت خطرناکی را در سطح شهر اصفهان به وجود آورده است، تعداد سگ‌ها به شدت در حال زیاد شدن است و از محیط‌ها و شهرهای اطراف به سمت مکان‌هایی در اصفهان می‌آیند که به آن‌ها غذا داده می‌شود.

رئیس اداره هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان با بیان اینکه غذا دادن به سگ‌ها توسط حامیان حیوانات و افزایش جمعیت سگ‌ها دردسر بزرگی برای شهرداری اصفهان و شهروندان ایجاد کرده است، اضافه کرد: حمایتی که حامیان حیوانات انجام می‌دهند به صورت یکپارچه نیست و هر کسی مسیر خود را طی می‌کند و اگر یکپارچه شوند و به شهرداری کمک کنند وضعیت خیلی بهتر می‌شود.

 

وی با تأکید بر اینکه حتی حامیان هم یک مسیر را انتخاب نکردند و هر کدام مسیر خود را طی می‌کنند، افزود: آن‌ها می‌توانند با شهرداری و دفتر امور اجتماعی استانداری هماهنگ شوند، دفتر امور اجتماعی استانداری اصفهان به مسأله سگ‌های ولگرد ورود پیدا کرده و جلسات مشترک متعددی در این باره با شهرداری برگزار شده است.

میرعسگری با بیان اینکه تغذیه سگ‌ها و عدم هماهنگی حامیان حیوانات با شهرداری و استانداری مشکل را دوچندان کرده است، ادامه داد: شهرداری در حال حاضر سگی که در خانه بوده و مزاحم همسایه‌ها است را با حکم نیروی انتظامی جمع آوری می‌کند.

رئیس اداره هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در روز ۶ تا ۷ قلاده سگ از سطح شهر جمع‌آوری می‌کنیم، خاطرنشان کرد: اگر در مناطقی از شهر تعداد سگ‌های ولگرد زیاد است، شهروندان با تلفن ۱۳۷ تماس بگیرند تا نیروهای شهرداری برای جمع‌آوری به محل اعزام ‌شوند.

 

افزایش جمعیت سگ‌ها تهدیدی بالقوه برای شهروندان است

به گزارش فارس، معضل حضور سگ‌های ولگرد در سطح شهرها و مناطق روستایی روز به روز بزرگتر شده و جمعیت میلیونی سگ‌های ولگرد به تهدیدی بالقوه برای شهروندان تبدیل شده است.

از سوی دیگر سگ‌های ولگرد، حیات وحش کشورمان را نیز تهدید می‌کنند و بر اساس اعلام سازمان محیط زیست گزارشاتی از تلف شدن یوزپلنگ، پلنگ، کاراکال، سیاه‌گوش، گربه پالاس، گربه شنی، گربه جنگلی و گربه وحشی توسط سگ‌ها وجود دارد.

بسیاری از اساتید و کارشناسان محیط زیست کشور ما یکی از دلایل ازدیاد گله‌های سگ‌های ولگرد را غذارسانی به سگ‌ها و دست بردن در چرخه طبیعت آن‌ها می‌دانند؛ این کارشناسان معتقد هستند که غذارسانی سبب می‌شود سگ‌ها قوای لازم را کسب کنند و به‌ سمت تولیدمثل و ازدیاد نسل بیشتر بروند.

در پایان باید گفت جمعیت سگ‌های ولگرد در مناطق مختلف کشورمان در پناه اقدامات افراد مدعی حمایت از حقوق سگ‌ها به‌صورتی وحشتناک در حال افزایش است و هر روز شاهد انتشار اخباری از دریده شدن کودکان و حتی بزرگ‌سالان توسط این سگ‌ها هستیم، روندی که در حال تبدیل شدن به یک فاجعه است.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ح/

منبع: فارس

کلیدواژه: سگ های ولگرد حامیان حیوانات پناهگاه سگ سگ های ولگرد حامیان حیوانات سطح شهر جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۷۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز

ایسنا/فارس رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز از امحا مجدد کشت محصولات کشاورزی با آب‌های نامتعارف خبر داد.

مسعود زارعی امروز، ۱۶ اردیبهشت‌ماه در حاشیه یکصد و شصتمین جلسه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز از پیگیری فنی و کارشناسی موضوع استفاده از آب‌های نامتعارف در کشت محصولات کشاورزی خبر داد و گفت: در شهری مثل شیراز و در سالی که شیراز به عنوان پایتخت زیست محیطی آسیا معرفی شده است، آبیاری ۱۳۸۰ هکتار کشت با آب‌های نامتعارف خبر خوشایندی نیست.

وی افزود: در سال گذشته با اقدامات کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا، هم‌افزایی دستگاه‌هایی چون محیط زیست، بهداشت، جهاد کشاورزی و همکاری شهرداری‌های منطقه ۶ و ۷، استانداری و فرمانداری و احکامی که توسط مقام قضایی صادر شد، حدود یک هزار هکتار از کشت‌هایی که با آب‌های نامتعارف انجام گرفته بود، امحا شد.

زارعی یادآور شد: به طور قطع صرف گزارش دادن‌ها یا بازدید کردن‌ها مشکلات را رفع نکرده و مانع ورود فاضلاب به کانال‌های کشاورزی یا مانع استفاده از فاضلاب در تولید محصولات کشاورزی نمی‌شود و باید اقدامات را به ویژه وقتی پای سلامت مردم در میان است به فوریت انجام داد تا تولید چنین محصولی به بازار نرسیده متوقف شود.

وی ضمن اشاره به این موضوع که این‌گونه فعالیت‌ها برخورد با معلول است، بیان کرد: اصولا مدیران و مسئولان مرتبط باید موضوع را کنترل کنند و اجازه این کشت‌های نامتعارف داده نشود.

زارعی ادامه داد: متاسفانه در یکسال اخیر برخوردها با کشاورزان متخلف بازدارنده نبوده است، لذا سلامت شهروندان خط قرمز ما است و با توجه به برخی مواد غذایی تولید شده با جدیت این مسئله را دنبال خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز از امحاء مجدد کشت‌های نامتعارف خبر داد و گفت: به جهت اهمیت سلامت مردم و با توجه به اینکه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری دو عنوان سلامت و حفظ محیط زیست را به عهده دارد، در این جلسه کمیسیون با دعوت از همه مسئولان مرتبط با حوزه سلامت عمومی و زیست محیطی این موضوع ویژه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و با تمرکز کل جلسه بر این موضوع تصمیماتی خوبی اتخاذ شد.

وی با اشاره به هم‌افزایی دستگاه‌های مربوطه در حل این معضل بیان کرد: شرکت آبفا باید مسئولیت آب‌های آلوده رها شده در سطح شهر را برعهده بگیرد و دنبال کند چرا که راه حل اصلی بر این است که آب‌های آلوده نداشته باشیم.

زارعی از انتقال فاضلاب شهری به جنوب شرق شیراز خبر داد و گفت: متاسفانه در این مکان تصفیه‌خانه‌هایی که ظرفیت لازم شبکه‌های ایجاد شده را داشته باشند، وجود ندارد.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز افزود: از این تصفیه‌خانه‌ها بخشی پساب و بخشی فاضلاب خام بیرون می‌آید که نهایتا یکی شده و بخشی از آن در مسیر کانال‌های کشاورزی و بخش دیگر به دریاچه نمک وارد می‌شود.

زارعی بیان کرد: شرکت آبفا باید در این خصوص ورود جدی کرده و با احداث تصفیه‌خانه‌های لازم پساب موجود را تصفیه و قابل استفاده کند.

وی یادآور شد: با فرض احداث تصفیه‌خانه پساب‌های تصفیه شده دارای گرید A تا C هستند و این مساله باید توسط جهاد کشاورزی مشخص شود که کدام فاضلاب قابل استفاده برای کشاورزی است.

زارعی در پایان با ابراز تاسف از اینکه کشت محصولات با فاضلاب انسانی وارد زنجیره غذایی مردم می‌شود که این خود تهدید و خطر بزرگی برای سلامتی شهروندان محسوب می‌شود، افزود: در این جلسه مقرر شد، علاوه بر امحاء محصولات کشت شده، با تشکیل کارگروه ویژه و ارائه راهکارهای کوتاه و بلند مدت، مسیر دسترسی به فاضلاب به صورت دائم قطع شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • تلاش ۲۴ ساعته سازمان خدمات موتوری اصفهان در حوادث شهری
  • شهرداری اصفهان نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد اقدام کند
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان