Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس در جریان بررسی گزارش کمیسیون کشاورزی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه عملکرد مدیریت امور ماهیان خاویاری وابسته به شرکت مادرتخصصی خدمات کشاورزی، با این طرح تحقیق و تفحص موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، ذبیح الله اعظمی ساردوئی سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس در نشست علنی امروز (سه‌شنبه 21 تیر) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه عملکرد مدیریت امور ماهیان خاویاری وابسته به شرکت مادرتخصصی خدمات کشاورزی، با این طرح تحقیق و تفحص با 140 رأی موافق، 32 رأی مخالف و 10 رأی ممتنع از مجموع 209 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعظمی متن گزارش کمیسیون کشاورزی محورهای طرح تحقیق و تفحص را به شرح زیر قرائت کرد:

1- ابهام در مدیریت امور ماهیان خاویاری استان گلستان.

۲- چرا میزان تولید ماهیان خاویاری در استان گلستان طی سی سال اخیر از ۳۰ تن در سال به ۳۰ کیلوگرم رسیده است.

 ۳- ابهام در نحوه فروش اموال واملاک.

4- ابهام در مبالغ پرداختی به شرکتهای تعاونی باز خرید شده .

۵- ابهام در جذب نیروهای جدید.

۶- تعلل و تاخیر در پرداخت پول صیادان خاویاری .

۷- ابهام در نحوه تحویل و فروش ماهیان خاویاری.

شایان ذکر است متقاضیان اصلی اجرای این طرح عبدالجلال ایری  نماینده مردم کردکوی، ترکمن، بندرگز، گمیشان در مجلس و تعدادی دیگر از نمایندگان هستند.

اعظمی در ادامه یادآور شد: هم اکنون هر کیلو خاویار 22 میلیون تومان است ضمن اینکه در گذشته تولیدات این بخش 1800 تن بوده اما الان تولیدات این بخش ناچیز است و بهانه‌های این شرکت قابل قبول نیست چرا که کشورهای همسایه به نحو مطلوب از این محصول برداشت می‌کنند، همچنین تعداد کارگران این حوزه از 5 هزار نفر به کمتر از 100 نفر کاهش یافته که به معنای بیکاری و نشان‌دهنده ضعف مدیریت در این بخش است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماهیان خاویاری کمیسیون کشاورزی تحقیق و تفحص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۷۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط‌عمومی بانک دی؛ علیرضا قیطاسی، سرپرست بانک، در نشست بررسی عملکرد معاونت حقوقی و وصول مطالبات، که با حضور معاون، روسای ادارات و کارکنان این معاونت برگزار شد، عملکرد مناسب بانک دی در وصول مطالبات غیرجاری را نشان‌دهنده پیاده‌سازی درست ساختارها در بخش حقوقی، تقویت بدنه کارشناسی و مدیریتی این حوزه و همت جهادی کارکنان در تحقق اهداف دانست.

سرپرست بانک دی در این نشست ضمن قدردانی از عملکرد همکاران معاونت حقوقی و وصول مطالبات گفت: حوزه حقوقی بانک یکی از فعال‌ترین حوزه‌ها در سال گذشته بود که نتیجه فعالیت‌های همکاران این معاونت در شاخص‌های عملیاتی بانک مشهود است.

قیطاسی ضمن قدردانی از حمایت‌های همه جانبه دکتر قاضی‌زاده هاشمی، معاون رییس جمهور و رئیس بنیادشهید و امور ایثارگران و مدیران بنیاد شهید در سطوح مختلف، از بانک دی گفت: با حمایت‌های این عزیزان و برنامه‌ریزی و اهتمام جدی مدیران بانک، در سال گذشته علاوه بر رشد مناسب منابع در نظام بانکی، در واگذاری املاک مازاد، به‌ویژه املاک بزرگ مقیاس و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی و وصول مطالبات غیرجاری عملکرد مناسبی رقم خورد.

سرپرست بانک دی در پایان تأکید کرد: در پیگیری و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی باید از تمام ظرفیت‌های موجود و پتانسیل رؤسای شعب و مشاوران حقوقی استفاده کرد.

در ابتدای این نشست اسماعیل عباسی، معاون حقوقی و وصول مطالبات بانک، ضمن قدردانی از حمایت‌های مدیریت ارشد بانک از اقدامات حوزه حقوقی به ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت پرداخت و تصریح کرد: توجه ویژه مدیریت ارشد بانک به امور حقوقی و وصول مطالبات حاکی از اهمیت استراتژیک این حوزه در تحقق اهداف بانک است.

 وی افزود: در دو سال گذشته با یک برنامه منسجم و مستمر در حوزه‌های مختلف معاونت حقوقی و وصول مطالبات و تلاش همکاران این حوزه شاهد رشد و بهبود مناسبی در وصول مطالبات، پیگیری پرونده‌های دعاوی و حقوقی، برگزاری مزایده‌ها و بهبود تصویر برند بانک نزد مراجع بالادستی بودیم.

در ادامه این نشست مدیر امور وصول مطالبات و املاک تملیکی و رؤسای ادارت ذیل معاونت حقوقی به ارائه گزارش عملکرد پرداختند.

همچنین مدیر امور بازرسی، طرح و برنامه، بین‌الملل و مدیرعامل شرکت دی ایرانیان نیز به بیان دیدگاه‌های خود درباره مسائل مختلف بانک پرداختند.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • عملکرد شوراها قابل دفاع است
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی
  • کلنگ احداث طرح زنجیره تولید و پرورش ماهیان سردابی
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم / بانک مرکزی برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام قابل تقدیر است
  • ارزیابی عملکرد فرمانداران استان تهران در امور مردمی سازی