Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد بازماندگان سرطان سینه که دوست دارند بچه دار شوند، مطمئن باشند که مادر شدن شانس بقای آینده آنها را کاهش نمی دهد.

به گفته محققان دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند، میزان بقا در زنان جوان‌تر، زنانی که قبلاً باردار نشده بودند یا مبتلایان به سرطان سینه با گیرنده هورمونی مثبت بدتر نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ریچارد اندرسون»، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «این تجزیه و تحلیل نشان می‌دهد که بچه دار شدن بعد از ابتلاء به سرطان سینه تأثیر منفی بر مدت زنده ماندن ندارد و به زنانی که می‌خواهند خانواده خود را پس از درمان سرطان سینه تشکیل دهند و بچه دار شوند، اطمینان می‌دهد.»

بسیاری از سرطان‌های سینه به هورمون‌ها حساس هستند و تصور می‌شود که افزایش سطح هورمون در دوران بارداری ممکن است احتمال بازگشت سرطان سینه را افزایش دهد یا شانس بقا را کاهش دهد. سلول‌های تومور توسط هورمون‌های استروژن و پروژسترون برای رشد تحریک می‌شوند.

محققان داده‌های بیماران را از مرکز رجیستری سرطان اسکاتلند و بانک‌های اطلاعاتی ملی زایمان بررسی کردند. حدود ۵۲۰۰ زن جوان‌تر از ۴۰ سال بین سالهای ۱۹۸۱ و ۲۰۱۷ مبتلا به سرطان سینه تشخیص داده شدند. حاملگی تا پایان سال ۲۰۱۸ در نظر گرفته شد. مدت بقا نیز تا اواخر سال ۲۰۱۸ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

محققان داده‌های ۲۹۰ زن را که پس از تشخیص سرطان سینه تولد زنده داشتند، تجزیه و تحلیل کردند. نتایج نشان داد که بقای کلی آنها در مقایسه با کسانی که پس از تشخیص سرطان سینه زایمان ندارند بیشتر است.

این تیم تحقیقاتی دریافت که مدت بقا در کسانی که بارداری بار اول داشتند، بیشتر بود. زنانی که قبل از ابتلاء به سرطان سینه باردار بودند، میزان بقا مشابهی با زنانی داشتند که بعداً بچه دار شدند یا اصلاً بچه دار نشدند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سرطان سینه بچه دار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۷۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!

ایتنا - محققان موفق به ابداع فناوری تصویربرداری جدیدی شده‌اند که امکان مشاهده درون سلول‌های سرطانی به صورت زنده و مطالعه نحوه تعامل آن‌ها با محیط اطراف را فراهم می‌کند.
این دستاورد می‌تواند گام مهمی در درک بهتر بیولوژی سرطان و توسعه درمان‌های موثرتر باشد.

این فناوری توسط تیمی از دانشگاه ساری انگلستان توسعه یافته که به دنبال مشاهده و مطالعه محتوای چربی یا لیپیدهای موجود در سلول‌های سرطانی بوده است. لیپیدها اجزای کلیدی در رشد، تکثیر و متاستاز سلول‌های سرطانی هستند.

در این روش، ابتدا سلول‌های سرطانی منفرد زنده از محیط کشت استخراج شده و با رنگ فلورسنت رنگ‌آمیزی می‌شوند. سپس با کمک طیف‌سنجی جرمی، ساختار دقیق لیپیدهای داخل سلول تعیین می‌گردد. در نهایت، پژوهشگران قادر به مشاهده تغییرات و تکامل سلول‌های سرطانی در پاسخ به تغییرات محیطی خواهند بود.

یوهانا فون گریشتن از دانشگاه ساری می‌گوید: "مشکل سلول‌های سرطانی این است که هیچ دو سلولی شبیه به هم نیستند. همین مسئله طراحی یک درمان مناسب را دشوار می‌سازد. توانایی مشاهده و مطالعه سلول‌های زنده منفرد بسیار هیجان‌انگیز است."

کارلا نیومن از GSK نیز معتقد است این روش جدید راه را برای مطالعه سلول‌های سرطانی با جزئیاتی که قبلا ندیده بودیم، هموار می‌کند و می‌تواند درمان‌های جدید و هدفمندتری را فراهم آورد.

علاوه بر کمک به درک بهتر سرطان، این فناوری می‌تواند بینش‌های ارزشمندی در مورد چگونگی پاسخ انواع سلول‌ها به پرتودرمانی و تشعشع نیز ارائه دهد. پژوهشگران امیدوارند این دستاورد بتواند به توسعه درمان‌های کارآمدتری برای سرطان و حتی سایر بیماری‌ها مانند بیماری‌های ایمنی و عفونی نیز کمک کند.

این تحقیقات که با همکاری کالج دانشگاهی لندن، شرکت‌های داروسازی GSK، یوکوگاوا و سایکس انجام شده، در مجله Analytical Chemistry منتشر گردیده است.

دیگر خبرها

  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • بسکتبال NBA | دوراهی لیکرز، زنده ماندن یا حذف تحقیرآمیز؟