Web Analytics Made Easy - Statcounter

واعظ آشتیانی می گوید نباید اسکوچیچ به این شکل از تیم ملی ایران می رفته است

واعظ آشتیانی به حاشیه های پیرامون خود واکنش نشان داده است.

به گزارش طرفداری، امیررضا واعظ آشتیانی در پاسخ به این سوال که آیا به دلیل نقص مدارک از انتخابات فدراسیون فوتبال کنار رفته است به برنامه رادیویی تهران ورزشی گفت:

متأسفانه یک بداخلاقی رسانه‌ای شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنده دیشب در یک برنامه‌ تلویزیونی هم از دبیرکل فدراسیون فوتبال پرسیدم که این خبر به چه مجوزی منتشر شده و کامرانی‌فر آن را تکذیب و اعلام کرد که رسیدگی به پرونده نامزدها 15 روز زمان می‌برد. من این کار را بداخلاقی رسانه‌ای تعبیر کردم. این موضوع نشان داد که قرار است یک اتفاقاتی بیفتد و برخی‌ها حرف از بالا می‌زنند و می‌گویند از بالا به آنها گفتند که در انتخابات شرکت کنند. کسانی که عملکرد آنها اظهر من الشمس است، من تعجب می‌کنم که با چه رویی نامزد شده‌اند و صلاحیت آنها چگونه تأیید شده است. مسئولان باید در این مورد پاسخگو باشند. من نگفته‌ام که از بالا گفته‌اند که بیایم و تا ظهر دیروز هم قصدی برای شرکت نداشتم و بنا به پیشنهاد برخی دوستان وارد انتخابات شدم. از آنجایی که من شعارم تحول بود احساس می‌کنم یک عده‌ای حالت «تهوع» پیدا کردند.

وی در واکنش به طرح این موضوع که منظور صحبت‌هایش رئیس سابق فدراسیون فوتبال است، گفت:

افکار عمومی می‌داند که چه کسانی خدمت کرده‌اند و چه کسانی موفق بودند و چه کسانی خدمت نمی‌کنند و موفق نبودند. مردم در حوزه فوتبال همه چیز را می‌دانند. یک عده با سوءاستفاده حرف از بالا و پایین می‌زنند و همواره در دوران مسئولیت‌شان از این الفاظ زیاد استفاده کردند. من برداشتم این است آنهایی که مورد صحبت این افراد قرار می‌گیرند و واکنشی نشان نمی‌دهند باعث می‌شوند روز به روز در ادبیات‌شان بیشتر از بالا و پایین استفاده و یک هراسی را ایجاد کنند. ظاهراً با حضور بنده و آقای اسدی معادلات آنها تحت تأثیر قرار گرفته است و اولین اقدام‌شان این بود که یک بداخلاقی رسانه‌ای به وجود بیاورند.

نامزد انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سؤال که نقص مدارکش را تأیید می‌کند، تصریح کرد:

بحث بر این است که رئیس باید پنج امضا مجمع داشته باشد. همواره در گذشته بنده تأکید داشتم که چنین امضاهایی معنی و مفهوم ندارد. یعنی کاندیدا باید دنبال افراد بگردد؟! این چه معنایی دارد؟! وقتی در اساسنامه قید شده که فرد باید سابقه ورزشی داشته باشد این بزرگترین شاخصه است. من چون دیروز تصمیم به ثبت‌نام گرفتم، فرصت گرفتن امضا را نداشتم، حتی آقای کامرانی‌فر هم اشاره کرد که 15 روز فرصت داریم تا امضا بگیریم. به ما گفتند سوابق ورزشی را هم مکتوب بیاوریم و همینطور برگه عدم سوءپیشینه را و تا زمانی که به پرونده‌ها رسیدگی شود ما فرصت داریم مدارک را تکمیل کنیم. اگر ما امضاها را دادیم که مشکلی نیست و اگر هم ندادیم مشخص است که یک قبیله و یک باند شکل گرفته که راه نفوذ را بسته است. منطقی نیست کسی که می‌خواهد کاندیدا شود دنبال امضای اعضای مجمع بگردد.

واعظ آشتیانی درباره عدم تأیید صلاحیت اسکوچیچ از سوی کمیته فنی خاطر نشان کرد:

در شرایطی که تیم ملی در بحران بود، یک فردی آمد حالا براساس دانش، شانس و هر چیزی که اسمش را می‌گذاریم، توانست جواز صعود به جام جهانی را کسب کند. آیا مزد او این می‌شود که برکنارش کنیم؟! من از اسکوچیچ دفاع نمی‌کنم، ولی انصاف مدیریتی کجا رفته است؟! اینکه بگوییم روی نیمکت تیم ملی در جام جهانی یک فرد سنگین باشد چه معنی دارد؟ مگر ما می‌خواهیم نمایش اجرا کنیم؟! باید حداقل یک خاطره خوش در ذهن یک مربی خارجی بماند و همین فرد می‌تواند یک مبلغ در جاهای دیگر برای ما باشد نه اینکه رفتار غیرمنصفانه داشته باشیم. هیئت رئیسه فدراسیون باید سعی کند مدبرانه نسبت به این موضوع قضاوت داشته باشد و صدمه‌ای در این مدت کوتاه به تیم ملی وارد نشود.

اخبار داغ 

اگر نتایج دور اول تکرار شود؛ ایران و فرانسه، فینالیست های لیگ ملتهای والیبال! پاسخ باشگاه استقلال به اظهارات سرمربی پرسپولیس دنی آلوز: بارسلونا کار تیمی را کنار گذاشته است از نفس افتادن بازیکنان تاتنهام در تمرینات آنتونیو کونته / عکس

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال واعظ آشتیانی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۸۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف

فرارو- این مورخ از سال ۱۹۸۴ میلادی نتیجه تمام انتخابات ریاست جمهوری برگزار شده را به درستی پیش بینی کرده است. او اعلام کرده که برای شکست بایدن در مقابل ترامپ در ماه نوامبر "اشتباهات زیادی باید رخ دهد".

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، این استاد تاریخ در دانشگاه امریکایی در واشنگتن دی سی سیستمی را ابداع کرده که آن را "سیزده کلید" می‌نامد و کتابی در دهه ۱۹۸۰ میلادی نوشت که این ایده را توضیح می‌داد. او نظریه خود را با الهام از  "ولادیمیر کیلیس" دانشمند روس زلزله شناس مطرح کرده است.

کیلیس پس از وقوع یک زلزله عظیم در ژاپن و زلزله‌ای دیگر در مرکز کالیفرنیا در سال ۲۰۰۳ که در دوره زمانی پیش بینی شده توسط تیم بین المللی وی رخ داده بودند توجهات زیادی را به خود جلب کرد.

 لیچمن می‌گوید تکنیک اش او را قادر می‌سازد نتیجه آرای رای دهندگان را صرفا بر اساس عوامل تاریخی و نه با استفاده از نتایج نظرسنجی ها، تاکتیک‌ها یا رویداد‌های تبلیغاتی ترجیحی نامزد‌ها پیش بینی کند.

علیرغم نتایج نظرسنجی‌ها که نشان می‌دهند بایدن در سطح ملی با مشکل مواجه است و در چندین ایالت نوسانی عقب‌تر از نامزد رقیب اش می‌باشد لیچمن معتقد است که او کماکان رئیس جمهور باقی خواهد ماند و با چالشی جدی مواجه نخواهد بود. او می‌گوید: "برای آن که بایدن در انتخابات متحمل شکست شود خیلی مسائل باید اشتباه پیش بروند".

نظرسنجی‌هایی که نشان می‌دهند وضعیت ترامپ در سطح ملی و در ایالت‌های کلیدی در حال تغییر جدی است لیچمن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهند. او می‌گوید: "آنان مسحور چیز‌های اشتباهی شده اند که همانا نتایج نظرسنجی‌ها است. نخست آن که نتایج نظرسنجی‌هایی که شش تا هفت ماه پیش از انتخابات پیش بینی کنند از نظر من ارزشی معادل صفر دارند. همواره ممکن است یک رویداد فاجعه آمیز به اندازه کافی خارج از محدوده کلید‌ها رخ دهد که می‌تواند بر انتخابات تاثیر بگذارد. در اینجا ما برای اولین بار نه فقط یک رئیس جمهور سابق بلکه یک نامزد اصلی حزب را داریم که محاکمه می‌شود و چه کسی می‌داند که اگر او محکوم شناخته شود که احتمال تحقق این سناریو نیز زیاد است چگونه ممکن است همه چیز تغییر کند".

لیچمن می‌گوید پاندمی کووید – ۱۹ یک رویداد تاریخی بود که او را وادار کرد پیروزی بایدن در انتخابات سال ۲۰۲۰ را پیش بینی کند. او می‌افزاید: "ترامپ فکر می‌کرد کارزار انتخاباتی اولویت و اهمیت بیش تری دارد و به طور اساسی با پاندمی کووید مقابله نکرد. همین موضوع باعث باخت اش شد".

با این وجود، برخی از "کلید"ها به نفع ترامپ عمل می‌کنند. یکی از آن کلید‌ها وجود نامزد سوم است که ممکن است "رابرت اف کندی جونیور" نقش آفرین اصلی ان در رقابت انتخاباتی باشد. دو کلید دیگر مربوط به اقتصاد هستند. علیرغم آن که برخی از اعداد و آمار‌های اقتصادی ممکن است به نفع بایدن باشند، اما او از این نظر هنوز با بهبود رتبه در زمینه محخبوبیت مواجه نبوده است. ناآرامی‌های اجتماعی کلید دیگری می‌باشد که علیه بایدن عمل می‌کند. بسیاری از دانشجویان معترض ضد اسرائیل بایدن را به دلیل حمایت از اقدامات اسرائیل علیه مردم غزه، "جو نسل کُش" خطاب می‌کنند. هم جذابیت رئیس جمهور فعلی و هم کاریزمای رقیب نیز به عنوان یک کلید در نظر گرفته می‌شود و در حالی که بسیاری احساس می‌کنند هر دو نامزد بسیار پیر هستند به نظر می‌رسد سن بیش‌تر بایدن در مقایسه با ترامپ عاملی به ضرر بایدن باشد.

البته لیچمن در سال ۲۰۰۰ میلادی از نظر فنی نتیجه انتخابات امریکا را اشتباه پیش بینی کرد او پیش بینی کرده بود که "ال گور" برنده انتخابات می‌شود. البته لیچمن خود معتقد است که نتیجه آن انتخابات "به سرقت رفت" و می‌گوید ال گور رای مردم را کسب کرده بود. او می‌افزاید: "افراد زیادی هستند که دوست دارند شکست من را ببینند. واقعیت آن است که من یک انسان هستم. در نتیجه، نمی‌توان گفت که سیستم پیش بینی من هرگز دچار خطا نمی‌شود. هیچ چیز در دنیای انسانی کامل و قطعی نیست".

از جمله کلید‌ها در سیستم پیش بینی لیچمن می‌توان به این عوامل اشاره کرد: ماموریت حزب، رقابت، رئیس جمهور مستقر، نامزد سوم، وضعیت اقتصاد در کوتاه مدت، وضعیت اقتصاد در بلند مدت، تغییر سیاست، ناآرامی اجتماعی، رسوایی، شکست نظامی یا شکست در عرصه سیاست خارجی، موفقیت خارجی یا موققیت نظامی، کاریزمای مقام فعلی و کاریزمای رقیب.


دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغات نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • فردا تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در خراسان جنوبی آغاز می‌شود
  • انتخابات دور دوم مجلس در حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد
  • جدول پخش برنامه های صدای آبادان
  • آغاز پخش مناظره نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس از فردا
  • بازگشت ویسنته دل‌بوسکه به فوتبال اسپانیا
  • آغاز تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات از ۲ روز دیگر
  • آشنایی با ۸ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • ژاوی: ماندم چون اعتماد‌به‌نفس تیم بالا رفته بود
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف