Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست پارک علم و فناوری لرستان: پارک علم و فناوری حاضر است در جهت تقویت این شرکتها و به منظور رفع نیاز استان با دستگاه های اجرایی قرارداد منعقد و اجرای این قراردادها را به واحدهای فناور واگذار کند.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، جلسه مشترک فی مابین پارک علم و فناوری و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه لرستان در محل پارک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرهاد نامداری، سرپرست پارک علم و فناوری لرستان در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های پارک علم و فناوری لرستان گفت: در پارک لرستان حدود ۱۵۰ مجموعه فناور فعالیت دارند و از مجموع ۳۰ شرکت دانش بنیان استان، تعداد ۲۴ شرکت در این پارک مستقر هستند. این شرکت ها اکثراً جوان هستند و بر مبنای بازار و نیاز فعالیت می کنند و توانمندی هایی دارند که میتوان آنها را به سمت حوزه مورد نیاز صنعت هدایت و از ظرفیت آنها استفاده کرد.
فرهاد نامداری بیان کرد: نگاه در پارک های علم و فناوری کاملاً کاربردی و به دنبال تولید محصول است. لذا سرمایه گذاری در این حوزه ها برای مجموعه های اجرایی و صنعتی بسیار پر سود است و پارک علم و فناوری حاضر است در جهت تقویت این شرکتها و به منظور رفع نیاز استان با دستگاه های اجرایی قرارداد منعقد و اجرای این قراردادها را به واحدهای فناور واگذار کند.
پیمان بهرامی، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه لرستان اظهار داشت: دستگاه های اجرایی و بویژه دستگاه هایی که به نوعی صنعتی هستند و باید به روز باشند میتوانند از توانمندی هایی که در استان و پارک علم و فناوری وجود دارد استفاده کنند. در این راستا پس از معرفی توانمندی‌های پارک؛ شرکت نفت می تواند از ظرفیت این شرکت ها بهره گیری کند.
محمودعلی حسینی، معاون فنی منطقه لرستان نیز در این جلسه اظهار داشت: بخش زیادی از پیشرفت جوامع غربی به ارتباط خوب صنعت و دانشگاه بستگی دارد که رابط بین صنایع و دانشگاه ها، پارک های علم و فناوری می باشند و اگر جامعه ای بخواهد پیشرفت کند باید بر این بخش تکیه کند.
وی ابراز امیدواری کرد که با استفاده از توان شرکت نفت، ارتباط بین صنعت و حوزه‌های مرتبط با پارک علم و فناوری لرستان به شکل واقعی برقرار و نتایج آن در قالب کارهایی که صورت می پذیرد به جامعه منعکس شود.
در پایان سرپرست پارک علم و فناوری لرستان از راه اندازی کارخانه نوآوری در خرم آباد در آینده نزدیک خبر داد و اعلام کرد: در این کارخانه سرمایه گذاری ریسک پذیر، خدمات منتورینگ، حمایت شتابدهنده ها در راستای پرورش ایده های فارغ التحصیلان دانشگاهی و ارتقای فرهنگ نوآوری و فناوری مورد توجه قرار خواهد گرفت و ابراز امیدواری کرد که این کارخانه منجر به تغییرات مثبتی در حوزه نوآوری و فناوری استان لرستان شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک علم و فناوری لرستان لرستان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی پارک علم و فناوری لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۹۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند

علی اسماعیلی گفت: این وظیفه مجریان قانون است که توجه ویژه ای به موضوع قانون جهش تولید دانش بنیان داشته باشند و وظیفه خود می‌دانیم برای این اولویت کاری شبانه روز اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: توجه به افراد متخصص و همچنین نخبگان دانشگاهی در هر ۲ حوزه سیاست‌گذاری و اجرا، امری ضروری است. بر همین اساس این ۲ حوزه باید به صورت هماهنگ عمل کنند تا بتوانند موفقیت‌های مطلوبی را در راستای توسعه اقتصادی و فناوری کشور ایجاد کنند.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت:خراسان رضوی به عنوان مرکز (هاب) انرژی و یکی از موثرترین مراجع پرورش شرکت‌های فعال در حوزه انرژی گازی و نفتی کشور شناخته شده است که این موضوع نشان می‌دهد این استان با وجود فاصله جغرافیایی با شرکتهای فعال در جنوب کشور می تواند با وجود سرمایه‌های انسانی نخبه و هوشمند و منابع و ظرفیت‌های ارزشمند راهگشای بزرگی در صنایع حوزه انرژی کشور باشد.

اسماعیلی افزود: این مساله نقطه قوت خراسان رضوی به شمار می‌رود و نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی‌های مناسب و استفاده از تخصص‌ها و منابع موجود می‌تواند به توسعه‌ اقتصادی منطقه و کشور کمک شایانی کند.

وی ادامه داد: در پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی بیش از هشت هزار و ۵۰۰ نخبه در حال فعالیت هستند و حفظ و حمایت واقعی از این نخبگان جزو وظایف و ماموریتهای این مجموعه به شمار می‌رود.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: با توجه به رویکرد دولت خدمتگزار بر ساخت مسکن، می توان ایده و طرح مسکن فناوران را برای نیروهای نخبه نیز پیگیری کرد.

اسماعیلی افزود: امید است با حمایت های مسوولان خراسان رضوی و حرکت رو به جلوی دولت سیزدهم در انگیزه بخشی و اعتبار بخشیدن به نخبگان کشور قدمی شایسته برداشته شود.

"قانون جهش تولید دانش بنیان" که با عنوان طرح به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده بود، با تصویب در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۲/۱۱ مجلس و تایید شورای نگهبان ابلاغ شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • تشییع شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر آرام گرفت