Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: روند فزاینده موارد مثبت کرونا در سیستان و بلوچستان ادامه دارد و در هفته‌ای که پشت سر گذاشتیم تعداد موارد مثبت آزمایشگاهی بیش از ۷ برابر شده است.

حبیب غزنوی در جلسه ستاد بحران کرونا اظهارداشت: در هفته منتهی به روز گذشته (دوشنبه ۲۰ تیرماه ۱۴۰۱) تعداد موارد مثبتی که در سیستان و بلوچستان شناسایی شده ۲۰۳ مورد بود و این در حالی است که تعداد موارد مثبت در هفته‌ قبل از آن تنها ۳۰ مورد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تزریق دُز یادآور واکسن کرونا را مهمترین اقدام برای کاهش سرعت پیشرفت همه گیری کرونا عنوان کرد و افزود: خوشبختانه به موقع متوجه شروع روند موج جدید شده‌ایم و هنوز چند روزی برای افزایش پوشش دُز یادآور واکسن کرونا فرصت داریم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استفاده از ماسک، بویژه در فضاهای بسته را از دیگر راهکارهای پیشگیری از ابتلا عنوان کرد و گفت: سیاست اعلام شده ستاد کرونا عدم اعمال محدودیت های اجتماعی است و اگر بتوانیم با استقبال از واکسن، ترویج مجدد استفاده از ماسک و جداسازی به موقع افراد علامت دار از دیگر افراد جامعه سرعت شیوع ویروس در جامعه را کم کنیم، نیازی به اعمال این محدودیت ها وجود ندارد و شاهد بروز مشکلات متعدد ناشی از این محدودیت ها برای مردم نخواهیم بود.

وی به بیان اهمیت اطلاع رسانی گسترده از راه های پیشگیری بیماری و ترغیب عموم مردم به تزریق دز یادآور واکسن پرداخت و اظهارداشت: مهمترین وظیفه حوزه بهداشت کاهش سرعت ابتلائات جدید است تا خدای ناکرده تعداد بیماران نیازمند بستری از ظرفیت مراکز درمانی بیشتر نشود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز با بیان اینکه خوشبختانه کمبودی خاصی از نظر دارو و تجهیزات وجود ندارد گفت: ۲۰۰ هزار سرم برای موج احتمالی کرونا دپو خواهد شد.

رضا کیخا ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در طول چند روز اخیر ۴۵ هزار سرم مازاد بر سهمیه استان از وزارت بهداشت اخذ شد که ۲۰ هزار سرم در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توزیع شد و سایر این سرم ها در اختیار ۲ دانشگاه دیگر استان قرار گرفت.

وی افزود: در صورت نیاز تجهیزات حفاظت فردی بیشتری نیز خریداری خواهد شد تا مشکلی در این خصوص وجود نداشته باشد.

مدیر امور آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در حال حاضر تجهیزات و مواد لازم برای انجام بیش‌از ۲۰۰ هزار تست موجود است.

علیرضا سلیمی خراشاد ادامه داد: آزمایشگاه های دولتی در سراوان و زاهدان و همچنین آزمایشگاه های بخش خصوصی فعال و در حال ارائه خدمات هستند.

وی ادامه داد: امکان تشخیص سویه های ba۴ وba۵ در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد.

رئیس بیمارستان علی بن ابیطالب علیه السلام زاهدان بیان کرد: با توجه به روند فزاینده تعداد موارد شناسایی مبتلا به کرونا در سطح استان سیستان و بلوچستان همانند موج قبلی بخش تریاژ تنفسی در بیمارستان علی بن ابیطالب علیه السلام زاهدان فعال شد.

امیر گرگیج ادامه داد: بیمارستان علی ابن ابیطالب علیه السلام زاهدان آمادگی کامل برای ارائه خدمات به بیماران احتمالی را دارد.

تماشاخانه ببینید| منصوریان: رفتارمان با اسکوچیچ اوج بی انصافی بود ببینید| جام جهانی 2022؛ اولین جام جهانی با چالش‌ نوشیدن الکل برای تماشاچیان فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سیستان و بلوچستان تعداد موارد مثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۹۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی، افزود: براساس ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر هفت سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر هفت سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود، رایگان نیست.

مؤمنی تصریح کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال، گامی بلند برای حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

وی گفت: کودک تا هفت سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد، بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 6097752

دیگر خبرها

  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید
  • هوای سیستان بارانی شد + فیلم
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • سیستان بارانی شد
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد