Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اجرایی و پشتیبانی دیوان محاسبات کشور گفت: نقش نظارتی دیوان محاسبات تسهیل‌گری در راستای رفع مشکلات حوزه‌های مختلف است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، محمدعلی زهره‌ای به همراه جمعی از مدیران ستادی دیوان محاسبات پیش‌ازظهر امروز در دیدار با استاندار کردستان با اشاره به وظایف دیوان محاسبات اظهار داشت: صیانت و نظارت بر عملکرد بودجه کشور وظیفه سنگینی است که برعهده دیوان محاسبات گذاشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون امور اجرایی و پشتیبانی دیوان محاسبات کشور با اشاره به ضرورت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و لزوم چابک سازی سازمانی در دستگاه‌های اجرایی و نهضت کاهش قیمت تمام شده خدمات ارائه شده توسط دستگاه‌های اجرایی گفت: نقش نظارتی دیوان محاسبات تسهیل‌گری در راستای اجرای فاز اول پیاده‌سازی سامانه نظارت الکترونیکی(سنا) و ارتقای شفافیت مالی است.

زهره‌ای با بیان اینکه دنبال اجرای حق و قانون هستیم و قانون برای همه یکسان است، تصریح کرد: دیوان محاسبات در جهت رفع موانع و تسهیل فرآیندهای توسعه‌ای کشور و استان کردستان تلاش می‌کند.

وی همچنین در دیدار با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان هبری با اشاره به نقش نظارتی دیوان محاسبات و پاسداری از بیت‌المال  از طریق نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی یادآور شد: باید از فساد جلوگیری شود.

معاون امور اجرایی و پشتیبانی دیوان محاسبات کشور ابراز داشت: اظهار رضایت رهبر معظم انقلاب از عملکرد دیوان محاسبات کشور، مایه مباهات و نشان افتخار گرانقدری بوده و همه ما را به خدمتگزاری بیشتر تشویق کرد.

اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار کردستان  نیز در این دیدار با اشاره به تغییر رویکرد دیوان محاسبات در دوره اخیر؛ بر ضرورت آگاهی محوری و مشورتی، تعامل خوب و سازنده دیوان محاسبات با دستگاه‌های اجرایی استان از طریق برگزاری دوره‌های آموزش و تبیین قوانین و مقررات تأکید کرد.

ماموستا فایق رستمی، نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان هبری و امام جمعه سنندج نیز در این دیدار ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده دیوان محاسبات در استان اظهار کرد: دیوان محاسبات با تشدید نظارت‌های همگانی درصدد رفع مشکلات باشد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های خدادادی منابع طبیعی موجود در استان از جمله دریاچه زریبار، صنایع دستی، ظرفیت گردشگری اورامان افزود: این منابع می‌بایست موجب ایجاد درآمد، رفاه و توسعه برای کردستان شود.

امام جمعه سنندج با تأکید بر ضرورت شناسایی مشکلات جوانان تحصیلکرده و کشاورزان تصریح کرد: از این دو قشر حمایت شود.

استقرار "حسابرسی برخط" سیاست قطعی دیوان محاسبات استدیوان محاسبات 32 هزار و 500 میلیارد تومان را به خزانه بازگرداند

مجتبی مقیاسی، مدیرکل دیوان محاسبات کردستان نیز در این دیدارها گزارشی از عملکرد، مشکلات پروژه‌های عمرانی و طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌های اجرایی، وصول درآمدهای معوق مالیاتی، وصول حقوق دولتی معادن، وصول مطالبات شرکت‌های خدمات‌رسان از دستگاه های اجرایی، ارائه کرد.

انتهای پیام/481/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مالیات فرار مالیاتی مالیات فرار مالیاتی نقش نظارتی دیوان محاسبات دیوان محاسبات کشور دستگاه های اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۰۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی

احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین گفت: «شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»

به گزارش هم‌میهن، او افزود: شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد؛ بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.

او گفت: تمام این موضوعات سیاسی است و این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آن‌ها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد.

او افزود: چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد. رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آن‌ها عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.

دیگر خبرها

  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است