Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: تابستان امسال در مجموع حدود ۱۷ هزار مگاوات کسری برق داریم و برای اینکه پایداری شبکه برق سراسری دچار مشکل نشود، باید به سمت صرفه‌جویی در مصرف در بخش‌های مختلف حرکت کنیم.

«محمدمهدی زاهدی» در گفت‌وگو با ایران اکونومیست افزود: بخش قابل‌توجهی از ناترازی موجود میان تولید و مصرف برق در فصل تابستان به گرمای شدید هوا و وارد مدار شدن سیستم‌های سرمایشی باز می‌گردد که در مجموع مدیریت بار مصرف برق را به‌ویژه در این ایام اجتناب‌ناپذیر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر لزوم مدیریت مصرف برق در فصل تابستان تأکید کرد و ادامه داد: وزارت نیرو در دولت جدید و برخلاف سال‌های قبل از ماه‌ها پیش برای روزهای گرم سال آماده شده است و اکنون تلاش می‌کند تا اعمال محدودیت‌های برقی در بخش‌های مختلف مثل صنعت، ادارات، کشاورزی پایداری شبکه برق را با کمترین خسارت و عدم قطعی برق در بخش خانگی و تجاری حفظ کند.

این نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه صنعت برق یکی از صنایع کلیدی و حساس کشور است، خاطرنشان کرد: در دولت‌های گذشته بنا به دلایلی چون کم‌کاری مدیران وقت و نیز مشکلات موجود در بخش تأمین مالی، امکان توسعه کافی نیروگاه‌های کشور فراهم نشد و این موضوع سبب شد تا در حال حاضر و در ایام تابستان با ناترازی در تولید و مصرف برق روبه‌رو باشیم.

زاهدی گفت: منافع و مصالح ملی ایجاب می‌کند که در بخش‌های مختلف صرفه‌جویی صورت گیرد.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در دولت نهم در باره ضرورت اعمال  نشدن خاموشی در بخش خانگی، گفت: به صلاح نیست به دلیل مسائل و نیازهایی که وجود دارد برق بخش خانگی را وارد جدول قطعی برق کرد، اما باید تلاش کنیم با اصلاح فرهنگ پرمصرفی، ضمن ایجاد عدالت در توزیع مصرف برق، همچنین بخشی از انرژی که در این بخش اتلاف می‌شود، جلوگیری کنیم.

وی خاطرنشان کرد: وزارت نیرو باید تلاش کند ضمن توزیع متناسب بار مدیریت مصرف برق در بخش‌های مختلف، برنامه‌های خود را در ادامه فصل گرم سال به‌گونه‌ای پیش ببرد که حداقل خسارت‌ها به بخش تولیدی و صنایع وارد شود.

زاهدی بیان کرد: از طرفی هم وزارت نیرو نباید نسبت به توسعه نیروگاه‌ها به‌ویژه انرژی‌های تجدیدپذیر غافل باشد و برای افزایش توان و ظرفیت تولید برق کشور تا آنجایی که نیاز منطقی مصرف کشور را در شرایط عادی تامین می‌کند نهایت تلاش خود را بکار ببندد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، محمدمهدی زاهدی ، کرمان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی محمدمهدی زاهدی کرمان بخش های مختلف مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۰۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان

مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر با بیان این که بخش کشاورزی از ظرفیت‌های خوبی برای مشارکت اختیاری در طرح‌های تشویقی صنعت برق برخوردار است، افزود: امسال برای نخستین بار با موافقت هیات وزیران مقرر شده تا در کنار اختصاص برق رایگان به مشترکان کشاورزی که ٥ ساعت با طرح‌های مدیریت مصرف همکاری کنند، امکان قرار گرفتن در لیست پاداش مشارکت نیز فراهم شده است.

به گزارش تسنیم، وی افزود: براساس مصوبه هیات وزیران، برق مشترکان کشاورزی که ٥ ساعت در طرح‌های مدیریت مصرف مشارکت کنند، رایگان خواهد بود.

وی ادامه داد: علاوه بر این در صورتی که کشاورزان ۸۰ درصد دیماند مصرفی خود را که معادل ١٥ درصد از مصرف روزانه آنهاست، از نیروگاه‌های تجدیدپذیر تامین کنند، از برنامه‌های مدیریت مصرف معاف خواهند شد.

مدیرعامل شرکت توانیر خاطرنشان کرد: علاوه بر این اگر کشاورزان بیش از ٥ ساعت نیز در طرح‌های مدیریت بار مشارکت داشته باشند، تا ٤ برابر هزینه‌های تامین برق از پاداش‌های صنعت برق برخوردار خواهند شد.

رجبی مشهدی با اشاره به این که این میزان بیش از ۲۵۰۰ تومان به ازای هر کیلووات ساعت است، گفت: در حقیقت این پاداش، متناسب با ساعاتی که در این طرح مشارکت می‌کنند از ۵۰۰ تا ۲۵۰۰ تومان متغیر است.

وی اضافه کرد: در واقع مشترکان کشاورزی این فرصت را دارند که با بهینه سازی فناوری مورد استفاده در موتور‌های پمپاژ آب، استفاده از تجدیدپدیر‌ها و... از این پاداش‌ها بهره‌مند شوند.

دیگر خبرها

  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شده
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • مشارکت در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب