Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشoخبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: جلسه احیا و توسعه کشت سویا در استان در مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد برگزار شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان گفت: با توجه به دستور مقام عالی وزارت و معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی بر توسعه کشت سویا و کشت این محصول در سال های پیشین در سطح استان که بنا به دلایلی متوقف شد برای ایجاد کشت نظارت شده وفنی در شمال استان آماده می باشیم تا کشت این محصول به صورت مزارع الگویی و پایلوت های آموزشی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تورج نوروزی افزود: سویا به دلیل خاصیت تثبیت ازت در خاک و اصلاح فیزیکی خاک تاثیر مثبتی در تناوب زراعی بخصوص گندم را بدنبال خواهد داشت

وی اضافه کرد: بخش زیادی از مزارع استان در فصل تابستان به ذرت اختصاص می یابد و این محصول در تناوب با گندم که پس از آن کشت می شود مناسب نمی باشد و کشت یک گیاه از خانواده بقولات بخصوص در این تناوب کمک شایانی به پایداری تولید گندم خواهد کرد.

نوروزی با بیان اینکه بخش زیادی از دانه سویای مورد نیاز کشور از خارج از کشور تامین می شود که خروج ارز از کشور را بدنبال دارد اظهار داشت: سویا بعنوان یک دانه روغنی از لحاظ خوداتکایی در تولید روغن و تاثیر در زنجیره غذایی دام و طیور بعنوان یک محصول استراتژیک از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وی تصریح نمود: در حال حاضر با افزایش قیمت نهاده های دامی و روغن خوراکی افزایش خوبی نیز در قیمت خرید تضمینی و توافقی دانه روغنی سویا حاصل شده است.

نوروزی اذعان داشت: در تلاش هستیم با همکاری و هماهنگی بین محققان ، مروجین و نظارت دقیق در مرکز تحقیقات ، جهاد کشاورزی شهرستا نها و شرکت های توانمند در شمال استان نظارت خوبی را بر مزارع داشته باشیم.

وی به بازدید از کارخانه قند شوش نیز اشاره و اضافه کرد امیدواریم طی روزهای آینده پرونده برداشت محصول جغندر قند نیز بسته شود

نوروزی پیش بینی کرد: محصول تحویلی چغندر قند پاییزه استان به کارخانجات بیش از ۹۵۰ هزار تن از سطح ۱۵ هزار هکتار باشد.

وی تصریح نمود: علیرغم خشکسالی و کم آبی با همت کشاورزان و همکاری خوب بین مدیران و کارخانجات شاهد برداشت ایده آل در سطح مزارع خواهیم بود.

48

کد خبر 1650334

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان خوزستان کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۱۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی