Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@23:17:42 GMT

شهردار ساری به پرسش‌های منتقدان پاسخ داد

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۷۴۳۷۸

شهردار ساری به پرسش‌های منتقدان پاسخ داد

به گزارش خبرنگار ایرنا، جواد طالبی عصر سه‌شنبه با حضور در صحن شورای شهر ساری به طور مبسوط به پرسش‌هایی که سه عضو منتقد عملکرد او یعنی سبحان بخشی موسی‌کلایی، سید ذوالفقار شریفی و میررحمان میرشجاعی در قالب استیضاح مطرح کرده بودند پاسخ داد و مسائل متعددی را درباره وضعیت مدیریت شهری مرکز استان مطرح کرد.

شهردار مرکز مازندران در این جلسه که از ابتدا با حاشیه‌هایی مطرح بود و هر سه عضو منتقد و طراح استیضاح از آن خارج شدند، ضمن استقبال از پرسشگری اعضای شورای شهر، در قالب پاسخ به پرسش‌ها برخی اقدامات در دست انجام شهرداری را بیان کرد و درباره بعضی ابهامات مطرح شده نیز توضیحاتی را ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبی در پاسخ به انتقاد مطرح شده مبنی بر چراییِ تحقق نیافتن اجرای پروژه‌های عمرانی به اندازه ۴۰ درصد بودجه شهرداری ساری در سال گذشته اظهار کرد: همکاران نباید فراموش کنند که حقوق‌های پرداخت شده نیروهای حجمی برای هر بخش در بودجه عمرانی آن حوزه محاسبه می‌شود. این یعنی ما خارج از بودجه اقدام نکردیم.

اجرای پروژه‌های شهری

وی پرسش مطرح شده درباره دلایل اجرا نشدن پروژه‌های زودبازده توسط شهرداری را نیز با توجه به در حال اجرا بودن پروژه‌های مختلف توسط شهرداری نامناسب دانست و گفت: برای من عجیب است که چرا برخی همکاران اقدامات در حال انجام را نمی‌بینند. با کمک نمایندگان ساری در مجلس پیگیری‌های زیادی برای دریافت تسهیلات بانکی داشتیم تا پروژه‌هایی در شهر فعال شوند. امروز برای پروژه‌هایی مانند انبارتوشه و میدان ابن‌شهرآشوب پیمانکار انتخاب شده و همه فرآیندها هم قانونی است.

شهردار مرکز استان به انتقاد مطرح شده بابت معطل ماندن پروژه پل تا پل نیز پاسخ داد و گفت: ما پروژه پل تا پل را با دست خالی تحویل گرفتیم و اکنون در حال اجرای آن هستیم. بخش قابل توجهی از عرصه تملک بویژه در لاین شمالی شده است. گشایش‌های زیادی برای این پروژه انجام شد. اما با نظر کارشناسان و مشاوران تصمیم گرفته شده که از بهره‌برداری موقت آن جلوگیری شود تا شاهد افزایش ترافیک در این محدوده نباشیم.

یکی دیگر از انتقادهای مطرح شده توسط طراحان استیضاح چالش‌های ترافیکی پس از ایجاد دوربرگردان در بلوار امام رضا(ع) بود که طالبی در پاسخ به این پرسش و ادعای غیرکارشناسی بودن آن گفت: این دوربرگردان مطابق آن چه که شورای ترافیک شهرستان تایید و ابلاغ کرد اجرا شد. اما به دلیل رعایت نشدن حقوق شهروندان توسط برخی افراد و بی‌توجهی به محدوده پارک ممنوع شاهد چالش‌هایی بودیم که در نهایت با انجام برخی اصلاحات بار ترافیک کاهش یافت.

ضرورت اجرای سکوی حمل زباله

وی در دفاع از اجرای سکوی حمل زباله شهرداری ساری نیز که مورد انتقاد طراحان استیضاح قرار گرفته بود اظهار کرد: پروژه سکوی حمل زباله نمایشی نیست. ساری سکوی حمل زباله نیاز دارد. حتی در صورت راه‌اندازی نیروگاه زباله‌سوز نمی‌توان زباله‌ها را با ماشین‌های شهری حمل زباله به ۲۵ کیلومتر دورتر برد.

این مسئول افزود: همکاران ما یادشان نرود که همه مسائل مربوط به زباله شهر ساری به طور کامل از جمع‌آوری تا انتقال، زمانی در اختیار یک پیمانکار بود و به عنوان اهرم فشار علیه شهرداری از آن استفاده می‌شد. شب انتخابات زنجیر برای فشار به شهرداری اجازه ورود زباله به سکوی زباله را نداد و با حکم قضایی توانستیم جلوی وقوع یک بحران را بگیریم. همان موقع تصمیم گرفتیم سکوی زباله برای شهرداری بسازیم.

طالبی خاطرنشان کرد: آنچه باعث شد سکوی حمل زباله شهرداری ساری تا الان بهره‌برداری نشود تصفیه‌خانه زباله است. ما تجربه تصفیه‌خانه در منطقه پشتکوه را داشتیم. همان فرآیند را اینجا داریم اجرا می‌کنیم که تا پایان ماه آتی قابل بهره‌برداری است. پدافند غیرعامل حکم می‌کند که به فکر شرایط اضطراری هم باشیم و باید این زیرساخت‌ها را فراهم کنیم.

پیشرفت زباله‌سوز با کمک دولت

شهردار ساری به پرسش‌های مطرح شده درباره وضعیت پرداخت مالی به پیمانکار قبلی نیروگاه زباله‌سوز نیز پاسخ داد و اظهار کرد: این که چرا زباله‌سوز تا پایان سال قبل افتتاح نشد از اساس پرسش اشتباهی است. تلاش ما این است که تا پایان تابستان طبق قول به وزیر محترم کشور، زباله‌سوز را به مرحله نصب و راه‌اندازی برسانیم. فقط نصب و راه‌اندازی تجهیزات ۶ ماه زمان می‌خواهد و ۴۰ قرارداد دارد. چطور انتظار می‌رود که این پروژه تا پایان پارسال باید به بهره‌برداری می‌رسید؟

طالبی افزود: از استاندار محترم و معاون هماهنگی امور عمرانی ایشان دکتر علیخانی باید تشکر کنم که به طور جدی پیگیر پروژه هستند و هر ۱۰ روز جلسه برگزار می‌کنند. فرماندار هم که هر هفته دو روز پیگیر پروژه است. اگر این حمایت مالی دولت ادامه داشتا باشد قطعا زباله‌سوز طبق برنامه زمان‌بندی اجرا می‌شود. به هر حال پروژه‌ای که ۱۴ ماه خوابیده بود طبیعی است که برای تکمیل با چالش مواجه باشد.

وی با اشاره به پرسش طراحان استیضاح درباره پرداخت ۳۵ میلیارد تومان به پیمانکار قبلی پروژه تصریح کرد: در ازای ۳۵ میلیارد تومانی که به پیمانکار قبلی پرداخت شد ضمانتنامه بانکی دریافت کردیم. دوستان می‌گویند اگر ۳۵ میلیارد تومان به پیمانکار قبلی پرداخته نمی‌شد و در اختیار بسیج سازندگی قرار می‌گرفت نیروگاه تا الان ساخته شده بود. زمانی که این مبلغ به شرکت T.T.S پرداخت شد اصلا بسیج سازندگی وارد پروژه نشده بود. از زمان ورود بسیج سازندگی تا کنون نزدیک به ۸۰ میلیارد تومان پرداخت شد. چطور تصور می‌کنند که با آن ۳۵ میلیارد پروژه تکمیل می‌شد؟

این مسئول افزود: ضمن تشکر از رئیس‌جمهور محترم و وزیر محترم کشور و استانداری مازندران، باید تشکر ویژه‌ای از سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلای مازندران داشته باشم که اجازه داد بسیج سازندگی وارد پروژه شود و به سرعت مشغول تکمیل نیروگاه شود.

تکذیب جذب نیرو در دوره جدید مدیریت شهری

طالبی درباره موضوع مطرح شده توسط طراحان استیضاح مبنی بر جذب غیرقانونی نیرو در شهرداری ساری نیز گفت: هر جا تخلف جذب داشتیم اسم به دادستان بدهید. حتی اگر یک نفر از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری وارد شهرداری شده باشد به من معرفی شود تا خودم نسبت به اخراج آن نیرو اقدام کنم. تأکید می‌کنم که نه تنها هیچ نیرویی وارد شهرداری که نشد بلکه ریزش هم داشتیم.

وی به چالش وجود نیروهای خارج از ضابطه در شهرداری اشاره کرد و افزود: ۶۸۱ نفر از کارکنان سازمان عمران شهرداری در سال‌های قبل بدون طی کردن تشریفات اداری و قانونی جذب شدند. یعنی مجوز گزینش و حراست نداشتند. این نیروها فعلا با صدور مجوز یک ساله در مجموعه حضور دارند. شهرداری طبق قانون نمی‌تواند مجوزی برای تعیین تکلیف این افراد صادر کند.

شهردار ساری درباره انتقاد مطرح شده درباره بلاتکلیفی فرزندان شهدا و ایثارگران برای تبدیل وضعیت در شهرداری ساری نیز اظهار کرد: امروز هیچ فرزند شهید و ایثارگری در شهرداری نداریم که تبدیل وضعیت نشده باشد.

بوستان ولایت تحویل شهرداری نشد

یکی دیگر از انتقادهای مطرح شده به شهردار ساری نیز بی‌توجهی به نگهداری از زیرساخت‌های شهری از جمله بوستان ولایت بود که طالبی در پاسخ به این انتقاد گفت: در هر کدام از پارک‌های شهری که در اختیار شهرداری باشد مسائل مربوط به نگهداری انجام می‌شود. اما در مورد بوستان ولایت چالش این است که هنوز این بوستان به دلیل بدهی‌های به جا مانده به پیمانکاران به طور کامل به شهرداری تحویل داده نشد.

طالبی افزود: ما هنوز بوستان ولایت را تحویل نگرفتیم که نگهداری را آغاز کنیم. ساختمان‌ها هنوز کامل تحویل ما نیست. در این زمینه دادستان مکاتباتی با پیمانکار داشت. هر زمان این بوستان و ساختمان‌های آن به طور کامل به شهرداری واگذار شود می‌توانیم مسائل مربوط به نگهداری آن را به طور کامل انجام دهیم.

وی عملکرد شهرداری ساری در دوره مدیریت خود را کم‌تنش و مطلوب دانست و گفت: طی پنج سال گدشته کدام شب عید و روزهای پایانی سال در شهرداری درگیری نداشتیم؟ همیشه چالش و تنش و جدال بود. صدای بوق‌های ممتد کامیون‌ها و بالا رفتن جک کمپرسی‌ها به نشانه اعتراض را یادمان نرفته است. راهورهای شهرداری برای وصول مطالبات شهرداری در آخرین روزهای سال پر از تنش بود. اما امسال صدایی بلند شد؟ آیا نظم مالی برقرار نشد؟به همه پیمانکاران و بستانکاران به صورت عدالت‌محور پرداخت داشتیم. چون بر اساس نظام پرداخت بدهی را دادیم و نتیجه آن یک اسفند آرام و بدون تنش بود.

فرزند شهرداری، سرباز نظام

شهردار ساری درباره همسو نبودن خود با دولت سیزدهم و نسبت دادنش به دولت قبل که از سوی طراحان استیضاح به او نسبت داده شده بود نیز تصریح کرد: من فرزند شهرداری‌ام. در دولت‌های مختلف در این اداره پست داشتم؛ از کارشناس تا شهردار منطقه و مدیرعامل. من سرباز نظام مقدس جمهوری اسلامی هستم. هر دولتی بیاید و در راستای منویات رهبر معظم انقلاب باشد در خدمت آن دولت هستم.

طالبی خاطرنشان کرد: اگر همدلی بین شهرداری و فرماندار و استاندار معزز دولت سیزدهم نبود، چگونه پروژه  زباله‌سوز ساری در این دولت این همه پیشرفت کرده است و وزیر کشور و رئیس‌جمهور از آن بازدید کردند؟ چرا معاون عمرانی وزیر هر هفته از ما گزارش می‌خواهد؟ قبل از این دولت چقدر پول برای زباله‌سوز داده شد؟ این‌ها نشانه هماهنگی نیست؟ هر مدیری که در نظام نقدس جمهوری اسلامی در مسیر منویات رهبر باشد ما در کنارش هستیم. دولت مردمی در حال خدمت است و من هم وظیفه دارم کار کنم. فرزند شهرداری‌ام و برای نطام مقدس جمهوری اسلامی کار می‌کنم، نه شخص‌.

وی در تشریح بخشی از عملکرد شهرداری در دوره مدیرتی خود گفت: بیمه‌های کارکنان قبلا چه وضعیتی داشت و الان چگونه است؟ صدور پروانه و پایان کار تک‌برگ به صورت اینترنتی مقابله با فساد نیست؟ این‌که جشن‌های بومی محلی را با کمترین هزینه و کیفیتی بالا برگزار می‌کنیم عیبی دارد؟ این‌که پای اصحاب رسانه پس از ۱۰ سال به شهرداری باز شد را نباید به حساب عملکرد مدیریت شهری در شفاف‌سازی شهرداری بدانیم؟ استفاده از توان داخلی نیروها برای انجام کارهای مختلف و حذف هزینه‌های هنگفت را به حساب عملکرد مدیریت شهری نباید گذاشت؟ همه این‌ها بخشی از گام‌هایی است که در مسیر آرامش و توسعه شهر برداشته شده است.

شهردار ساری در پایان اظهاراتش از همه مسئولان شهر و شهرستان ساری خواست تا برای کمک به توسعه ساری به دور از هرگونه تنش و حاشیه همکاری کنند تا اقداماتی که برای بهبود وضعیت زیرساخت‌های این شهر تعریف شده در مسیری درست و بدون چالش اجرا شود.

برچسب‌ها شورای شهر ساری مازندران شهرداری ساری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر ساری مازندران شورای شهر ساری مازندران شهرداری ساری پیمانکار قبلی طراحان استیضاح بوستان ولایت شهرداری ساری بسیج سازندگی شهردار ساری مدیریت شهری بهره برداری طور کامل ۳۵ میلیارد پرسش ها زباله سوز پرداخت شد مطرح شده تا پایان ساری نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۴۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند

ایسنا/مازندران استاندار مازندران گفت: شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش‌آفرینی کنند و مطمئن هستیم این نهادها در این راستا اثرگذار است.

یوسف نوری امروز، ۸ اردیبهشت در همایش تجلیل از شوراها که در تالار مرکزی ساری برگزاری شد با بیان اینکه، بخشی از اداره امور کشور و تصمیم گیری بر اساس قانون اساسی و آیه‌های قرآنی به مردم واگذار شده است، اظهار کرد: تفاهم، پرهیز کردن از مناقشات و ارتباط دائمی با مردم از وظایف شوراها است همچنین انجام کار در حدود وظایف از جمله موضوعاتی است که به شورایی‌ها توصیه و توجه به روستاها مورد تاکید ویژه ما قرار دارد.

استاندار مازندران با تاکید براینکه روستاها باید به قطب تولید تبدیل و از مصرف کنندگی خارج شوند، تصریح کرد: روستاها باید به چرخه اقتصادی برگردند.

نوری با بیان اینکه معماری بناهای تاریخی ایرانی در مازندران انجام نشده بلکه معماری در ساخت و سازها به سمت غربی و اروپایی رفته است، گفت: ساخت و سازها باید با نظارت و قانونی انجام شود.

وی با اعلام اینکه استانداری کمک حال شوراها خواهد بود و تسهیل‌گری می‌کند، یادآور شد: مردمی سازی اقتصاد اولویت ما است و بدنبال مشارکت مردم در تولید هستیم.

فرماندار ساری نیز در این مراسم با اعلام اینکه شهرستان ساری بدنبال پیشرفت و آبادانی به نفع مردم است، اظهار کرد: شهرستان ساری با ۱۳ کیلومتر ساحل، ۴ شهرک صنعتیو ۱۷ دانشگاه بدنبال پیشرفت و آبادانی به نفع مردم است.

محمدعلی نوبخت افزود: در سال گذشته حدود ۲۷۰ پروژه افتتاح و بهره‌برداری شد و ۱۰ پروژه را در روستاه‌ها به سرانجام رساندیم که این مهم با کمک شوراهای روستا صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در ۲ سال گذشته ۷۰۰ پروژه با اعتبار ۲۲۰۰ میلیارد تومان افتتاح و بهره برداری شد و ۲۷۰ پروژه نیمه تمام در ابتدای دولت به بهره داری رسید.

فرماندار ساری با درخواست اینکه با افزایش اعتبارات کمیته برنامه ریزی تمام پروژه‌های نیمه تمام۴۰۰ روستای شهرستان ساری به سرانجام می‌رسد، خاطرنشان کرد: در مولدسازی ۲۷ پلاژ داریم که تنها یک پلاژ ما ۱۷۰۰ میلیارد تومان ارزش ریالی  دارد، با ارزش ریالی همین یک پلاژ بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام به سرانجام می‌رسد.

نوبخت با اشاره به اینکه بودجه شهرستان ساری باید در تراز شهرهایی همچون قم، گرگان و اصفهان باشد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ شعار سال برای ما حکم، برنامه توسعه هفتم، نظام بودجه‌ریزی برای ما اصل است.

دوقطبی شدن شوراها ارزش این نهاد را زیر سوال می‌برد

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران نیز با بیان اینکه دو قطبی شدن شوراها ارزش و اعتبار این نهاد را زیر سوال می‌برد، اظهار کرد: چرا که بنیان شورا برگرفته از قرآن کریم است.

احمد توکلی افزود: اعضای شورای شهر و روستا، دهیار و شهردار نقش مهمی در تحقق اهداف انقلاب دارند.

وی با اشاره به اینکه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها خودگردان هستند که درآمد این دو نهاد صرف عمران و آبادانی می‌شود، بیان کرد: تامین این اعتبار توسط دولت مطمئنا کار سختی خواهد بود چرا که دولت به همه حوزه‌ها باید یکسان نگاه کند.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران تصریح کرد: شورای شهر جای مشورت است و این شرایط را باید در این جایگاه که از قداست بالایی برخوردار است لحاظ شود.

توکلی خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها و دهیاری‌ها باید در هزینه کرد اعتبارات اولویت‌بندی کنند تا رضایت‌مندی حداکثری مردم را در اجرای پروژه‌ها داشته باشیم.

عملی نشدن مطالبات شهر ساری بیانگر مظلومیت مرکز استان است

رئیس شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه مرکز استان باید مورد توجه مسئولان ارشد قرار گیرد، اظهار کرد: با توجه به جمعیت شناور و اداراتی که در ساری مستقر هستند باید به مرکز استان کمک شود.

پرویز شعبانی افزود: خودمحوری، سیاست‌زدگی و کم توجهی دستگاه‌های اجرایی به جایگاه نظارتی شوراها از جمله خلع‌هایی است که انتظار داریم از سوی وزارت کشور مورد بررسی قرار گیرد.

مدیران به بخش‌های ۶ گانه شهرستان ساری نگاه استانی داشته باشند

مرتضی شعبانی رییس شورای بخش رودپی جنوبی با بیان اینکه شوراهای روستا و شهر بدون هیچگونه مواجبی وقت و زندگی خود را صرف مردم می‌کنند، اظهار کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید به بخش‌های ۶ گانه شهرستان ساری نگاه استانی داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه مردم حق دارند خواسته‌های خود را بی واسطه از شوراهای روستا و شهر داشته باشند چرا که در شوراها بویژه در روستا مطالبات  زیاد است، خاطرنشان کرد: در زمینه کشاورزی  مشکلات زیادی داریم اگر مسئولان نسبت به تامین ادوات کشاورزی و کود شیمیایی اقدامات لازم را انجام دهند شاهد اتفاقات قابل توجهی در راستای توسعه شهرستان ساری خواهیم بود.

شعبانی خاطرنشان کرد: در تمامی محورهای مواصلاتی شهرستان ساری در زمینه حمل و نقل جاده‌ای و راهداری دچار مشکل هستیم که از اداره کل راهداری و حمل نقل جاده ای استان مازندران انتظار می‌رود نسبت به حل این موضوعات اهتمام ویژه داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • معرفی شهردار جدید گوراب زرمیخ
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟
  • ضرورت لایروبی حوضچه نیروگاه نکا/ پیشرفت زباله سوز ساری شتاب گرفت
  • خودداری اریک تن هاخ از پاسخ به پرسش خبرنگاران منتقد
  • ارتباط نامعقول طرح سوال از شهردار کرج با جابجایی برخی مدیران