Web Analytics Made Easy - Statcounter



چند سال پیش، شرکت‌هایی که بسیاری از قطعات اصلی را برای خودروسازان تولید می‌کنند، متوجه شدند که یک بازار جدید و بالقوه پرسود در شرف ظهور است. این بازار به سیستم گیربکس خودروهای الکتریکی مرتبط است.

به گزارش سیناپرس، خودروهای الکتریکی ساختاری کاملا متفاوت با خودروهای مبتنی بر سوخت های فسیلی دارند و اگرچه در این خودروها نیازی به گیربکس چند سرعته سنتی یا خط محرکه نیست، اما سازندگان همچنان به نوعی گیربکس برای قرار گرفتن بین موتور و چرخ ها نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید این فناوری و تامین نیازهای مرتبط با آن برای برندهای بزرگی که خودروهای ممتاز می‌سازند با بودجه توسعه ژنراتورهای موتور الکتریکی و سیستم‌ های کنترلی با تامین ‌کنندگان متخصص قابل دستیابی است، اما در مورد خودروسازان کوچک و متوسط چطور؟

راهکار پیش رو برای تامین این نیاز جدید در خودروهای الکتریکی، یک محور الکتریکی یکپارچه بود که سازندگان کوچکتر می توانستند آن را خریداری کرده و با صرف هزینه بسیار کمتر در طراحی خودروهای الکتریکی خود بگنجانند.

بر پایه این سیاست، در مدت زمانی کوتاه، اولین نمونه ها ظاهر شدند و به دنبال بسته مکانیکی پایه، راه حل یکپارچه شامل کنترلر، اینورتر و ابزار یکپارچه سازی نرم افزار با خودرو، معرفی شد که مبتنی بر یک واحد محرک الکتریکی سه در یک (EDU) بود.

در حالی که خودروهای برقی معمولاً دارای گیربکس‌ های کاهش سرعت تک‌ منظوره هستند تا دور موتور را با سرعت چرخ ‌های خودرو تطبیق دهند. برخی خودروها مانند مثلاً پورشه تایکان، دارای گیربکس ‌های دو سرعته هستند که مناسب موتورهای کوچک ‌تر، سبک ‌تر و با دور بالاتر هستند. همچنین خودروهای الکتریکی مبتنی بر EDU برای ادغام این موتورهای کوچکتر و گیربکس های چند سرعته ایده آل هستند تا بسته ای سبک وزن و جمع و جور که برای این کار طراحی شده است، بسازند.

در این میان گروه صنعتی شافلر Schaeffler ، تامین کننده این قطعات، اخیراً فناوری جدیدی را معرفی کرد که EDU های یکپارچه از سه در یک به چهار در یک نامیده می شوند.

در این میان باید توجه داشت که پیشرانه‌ های الکتریکی در مقایسه با پیشرانه‌های ICE به طرز باورنکردنی پاک تر بوده و روش مصرف انرژی متفاوتی دارند، اما این موارد همچنان متحمل تلفات انرژی می ‌شوند.

مهمترین موضوع مرتبط با این پیشرانه ها، اتلاف و تولید گرما است که توسط مقاومت الکتریکی در کابلها، موتورها و مدارهای الکتریکی ایجاد می شود. این حرارت باعث کم شدن توان این پیشرانه ها شده و در حین فعالیت، انرژی الکتریکی به انرژی حرارتی تبدیل می ‌شود. نکته نهایی در مورد خودروهای برقی کاهش برد و مسافت طی شده است.

با کمک این فناوری نوین و به روز رسانی در محور جدید، یک سیستم مدیریت حرارتی به طور مستقیم در EDU طراحی شده است که عملکرد پیشرانه های فوق را بهبود می بخشد.

یکی از راه‌های خنثی کردن اثر اتلاف انرژی از طریق تولید گرما، استفاده از آن گرما در جایی است که لازم است و به این ترتیب، گرمای تولید شده جایگزین بخشی می شود که باید با استفاده از انرژی باتری تولید شود، بنابراین یک وضعیت بازیافت برد - برد محسوب شده و عملکرد خودروها را افزایش می دهد.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۴۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند

علی اسماعیلی گفت: این وظیفه مجریان قانون است که توجه ویژه ای به موضوع قانون جهش تولید دانش بنیان داشته باشند و وظیفه خود می‌دانیم برای این اولویت کاری شبانه روز اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: توجه به افراد متخصص و همچنین نخبگان دانشگاهی در هر ۲ حوزه سیاست‌گذاری و اجرا، امری ضروری است. بر همین اساس این ۲ حوزه باید به صورت هماهنگ عمل کنند تا بتوانند موفقیت‌های مطلوبی را در راستای توسعه اقتصادی و فناوری کشور ایجاد کنند.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت:خراسان رضوی به عنوان مرکز (هاب) انرژی و یکی از موثرترین مراجع پرورش شرکت‌های فعال در حوزه انرژی گازی و نفتی کشور شناخته شده است که این موضوع نشان می‌دهد این استان با وجود فاصله جغرافیایی با شرکتهای فعال در جنوب کشور می تواند با وجود سرمایه‌های انسانی نخبه و هوشمند و منابع و ظرفیت‌های ارزشمند راهگشای بزرگی در صنایع حوزه انرژی کشور باشد.

اسماعیلی افزود: این مساله نقطه قوت خراسان رضوی به شمار می‌رود و نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی‌های مناسب و استفاده از تخصص‌ها و منابع موجود می‌تواند به توسعه‌ اقتصادی منطقه و کشور کمک شایانی کند.

وی ادامه داد: در پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی بیش از هشت هزار و ۵۰۰ نخبه در حال فعالیت هستند و حفظ و حمایت واقعی از این نخبگان جزو وظایف و ماموریتهای این مجموعه به شمار می‌رود.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: با توجه به رویکرد دولت خدمتگزار بر ساخت مسکن، می توان ایده و طرح مسکن فناوران را برای نیروهای نخبه نیز پیگیری کرد.

اسماعیلی افزود: امید است با حمایت های مسوولان خراسان رضوی و حرکت رو به جلوی دولت سیزدهم در انگیزه بخشی و اعتبار بخشیدن به نخبگان کشور قدمی شایسته برداشته شود.

"قانون جهش تولید دانش بنیان" که با عنوان طرح به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده بود، با تصویب در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۲/۱۱ مجلس و تایید شورای نگهبان ابلاغ شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • رانندگی با مرسدس میباخ S680 دوازده سیلندر، تجمل با چاشنی پویایی (+عکس)
  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • مهمترین نکات در رانندگی با خودروی دنده اتومات
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • با نواده پژو ۴۰۵ معروف آشنا شوید /عکس
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • شتاب فراری برای عرضه مدل‌های جدید