Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، از بیش از ۷۶۰۰۰ بیمار جراحی قلب، حدود ۱۸.۸ درصد پس از عمل جراحی، دچار فیبریلاسیون دهلیزی (تپش نامنظم قلب) شدند. محققان دریافتند که خطر بستری شدن در بیمارستان در مقایسه با بیمارانی که دچار فیبریلاسیون دهلیزی نشدند، یک سوم بیشتر بود.

همچنین حدود ۳ میلیون بیمار بدون سابقه بیماری قلبی که به دلیل سایر بیماری‌ها تحت عمل جراحی قرار گرفتند، ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ درصد نیز به فیبریلاسیون دهلیزی مبتلا شدند که خطر بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی را دو برابر می‌کند.

دکتر «پاراگ گویال»، محقق ارشد از دانشکده پزشکی ویل کورنل در شهر نیویورک، می‌گوید: «این مسئله می‌تواند به این معنی باشد که فیبریلاسیون دهلیزی یک شاخص مهم از نارسایی قلبی زمینه‌ای است که هنوز شناسایی نشده است. یا می‌تواند به این معنا باشد که فیبریلاسیون دهلیزی خود در ابتلاء به نارسایی قلبی در آینده نقش دارد.»

در حالی که پزشکان فیبریلاسیون دهلیزی بعد از عمل را پیامد خوش‌خیم استرس ناشی از جراحی می‌دانند، این مطالعه اشاره کرد که شواهد جدید نشان می‌دهد که ممکن است با مشکلات طولانی‌مدت از جمله سکته مغزی و مرگ زودرس به هر دلیلی مرتبط باشد.

برای این مطالعه، محققان از داده‌های سلامت از بیمارستان‌های مراقبت‌های ویژه بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ استفاده کردند. بیماران ۱۸ سال به بالا بودند و به‌طور متوسط ۱.۷ سال تحت نظر بودند.

گویال گفت: «بیماران و پزشکان باید در مورد علائم نارسایی قلبی در بیمارانی که بعد از عمل دچار فیبریلاسیون دهلیزی می‌شوند، هوشیارتر باشند.»

محققان خاطرنشان کردند که این یافته‌ها نشان می‌دهد فیبریلاسیون دهلیزی بعد از عمل جراحی ممکن است چیزی بیش از یک پاسخ به جراحی باشد. و ممکن است منعکس کننده تغییرات ساختاری اساسی باشد که بیمار را مستعد سایر حوادث نامطلوب قلبی مرتبط مانند نارسایی قلبی کند.

کد خبر 5536982

منبع: مهر

کلیدواژه: عمل جراحی نارسایی قلبی ریسک بیماری قلبی ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سویه اومیکرون کرونا شیوع کرونا واکسیناسیون کرونا آلزایمر واکسن پروتکل های بهداشتی آبله میمون واکسیناسیون سرطان بیماری های واگیر فیبریلاسیون دهلیزی نارسایی قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۵۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آل اسحاق : شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد

آل اسحاق با بیان این که شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد، گفت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.   یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفتگو با ایسنا با اشاره به این موضوع که نرخ ارز در کشور تحت تاثیر جریان‌های روانی است، گفت: در سایه جریان‌های روانی انتظارات تورمی شکل می‌‎‌گیرد و این انتظارات نیز عاملی برای افزایش تقاضا و نرخ ارز است. چه کسی از افزایش نرخ دلار سود می‌برد؟ وی افزود: عده‌ای متخصصِ ایجاد جنگ روانی هستند؛ بنابراین مخالفان دولت در حین رخداد تنش‌‎های‌ سیاسی از ابزار جنگ روانی استفاده می‌کنند؛ البته برخی از ذی‌نفعان نیز از بالارفتن نرخ دلار سود می‌برند؛ در نتیجه شرایطی را ایجاد می‌کنند تا مسیر انتظارات مردم را تغییر دهند.   رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق اظهار داشت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.   وی افزود: با حمله به کنسولگری ایران در دمشق شوک و تنش سیاسی در کشور ایجاد شد و سوداگران با سواستفاده از این شوک‌ها باعث افزایش نرخ دلار شدند. نیازهای قانونی کشور در حال تامین است رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با بیان اینکه گاهی نرخ ارز به علت تغییر در واقعیت‌های اقتصادی یعنی عرضه و تقاضا افزایش پیدا می‌کند، اظهار داشت: هم‌اکنون از سمت کانال اقتصادی تغییری در قیمت دلار رخ نداده؛ چون تمامی نیازهای قانونی کشور با نرخ 28 هزار و 500 و نرخ حدود 40 هزار تومان مرکز مبادله‌ تامین می‌شود، بنابراین التهابات ناشی از تنش‌های سیاسی، تنها عامل افزایش نرخ ارز است.   آل اسحاق با اشاره به این موضوع که شرایط کنونی بازار ارز ناپایدار است، گفت: تحولات بازار ارز به علت رخدادهای سیاسی است؛ بنابراین زمانی که این فضا آرام شود؛ نرخ ارز به صورت خودکار به محدوده‌های قبلی خود بازمی‌گردد.   وی در پایان تاکید کرد: درصورتی که شوک جدید سیاسی رخ ندهد، شرایط اقتصادی کشور با آرام شدن فضای منطقه و مسائل سیاسی، احتمالا به گونه‌ای رقم می‌خورد که دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • پیش بینی افزایش دما و وزش باد در آبادان و خرمشهر
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟
  • آل اسحاق : شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد
  • شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد
  • ویدیو/ تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا
  • پیش‌بینی افزایش دما و گرد و خاک برای خوزستان