Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی‌ها نشان از این دارد که طرح سراسری مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان که تاکنون موفق پیش رفته است تا پایان تیرماه در سراسر کشور اجرا می‌شود که با درنظرگرفتن نکاتی این طرح خوب بهتر و مؤثرتر عمل خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا؛ بررسی‌ها نشان از این دارند که این روزها و در پی اصلاحات اقتصادی دولت سیزدهم در راستای هوشمندسازی مدیریت آرد و نان در کشور در حال حاضر پنج وزارت‌خانه جهاد کشاورزی، صمت، کار، تعاون و رفاه اجتماعی و وزارت اقتصاد و امور دارایی در این طرح حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این در حالی است که اجرای این طرح در مراحل نهایی خود است و محمد قربانی، معاون وزیر جهاد کشاورزی، در هفته گذشته اعلام کرده بود که برای تکمیل توزیع نان با دستگاه‌های کارت‌خوان هوشمند، نیاز به ۸۳ هزار دستگاه از این نوع کارت‌خوان‌ها است که تا کنون بیش از ۶۸ هزار دستگاه در نانوایی های سراسر کشور نصب شده و در حال کار هستند و پیش‌بینی می‌شود که حداکثر تا یک ماه دیگر یعنی تا پایان تیرماه این طرح در تمام کشور اجرایی خواهد شد.
 

خلأ وجود یک متولی واحد در اجرای طرح هوشمند سازی نظام توزیع آرد و نان

نکته‌ای که در این میان دیده می‌شود این موضوع است که برای اجرای بهتر طرح و در راستای شفاف‌سازی و پاسخگویی مؤثرتر نیاز است یک متولی واحد مسئولیت طرح را عهده‌دار شود تا این طرح که تا کنون با وجود مشکلات و ابهامات موجود به نظر می‌رسد موفق عمل کرده در ادامه با اطلاع‌رسانی دقیق و درست به‌صورت شفاف به کار خود ادامه دهد تا اثرات آن بر اقتصاد نمود داشته باشد.

گزارش‌گیری هوشمند و حذف نانوایی‌های غیرواقعی از دستاوردهای این طرح است

محسن لزومیان، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نان ایران نیز در گفت‌وگویی در تشریح آخرین وضعیت اجرای این طرح گفت: به‌زودی نانوایان سراسر کشور مجهز به دستگاه‌های کارت‌خوان هوشمند برای توزیع نان می‌شوند و از جمله نتایج مثبت اجرای طرح هوشمندسازی نان یا توزیع کارتی نان را شناسایی نانوایی‌های واقعی و حذف نانوایی‌های غیرواقعی عنوان کرد.

وی افزود: با اجرای این طرح انتظار می‌رود به‌مرور نانوایی‌های غیرواقعی حذف شوند و با افزایش رقابت و کیفیت، ضایعات نان نیز کاهش خواهد یافت و توزیع خارج شبکه آرد و قاچاق آن به خارج از کشور نیز کاهش خواهد یافت.

وی همچنین از فراهم شدن امکان گزارش‌گیری از داده‌های حوزه تولید و عرضه نان با اجرای طرح هوشمندسازی نان خبر داد و گفت: با نصب دستگاه‌های هوشمند گزارش‌گیری از توزیع آرد، تولید و عرضه نان در سراسر کشور در هر لحظه ممکن می‌شود و می‌توان بر اساس داده‌ها برنامه‌ریزی مناسب‌تری در این حوزه انجام داد.

از مزایای دیگر این طرح عدم نیاز به سخت‌افزار جدید بانکی است زیرا ۹۰ درصد از ۸۲ هزار شعبه نانوایی کشور مجهز به کارت‌خوان هستند که با ایجاد تغییرات نرم‌افزاری نیازی به ایجاد سخت‌افزار جدید نیست که مشکل کمیت در ارائه خدمات نیز با طرح فروش کیلویی نان که این روزها در حال بررسی است حل خواهد شد.



ارائه کیلویی نان قدم مثبتی برای تأمین عدالت در عرضه و تثبیت امنیت غذایی

کارشناسان این حوزه بر این باورند که دولت باید در نظر داشته باشد که تخصیص یارانه باید بر مبنای کیلوگرم نان صورت بگیرد، زیرا در این نوع تخصیص درصورتی‌که بازار جهانی دچار هرگونه نوسانات قیمتی شود یارانه تخصیصی تغییر نمی‌کند و امنیت غذایی مردم تهدید نخواهد شد.

البته نقش رسانه‌ها در این موضوع جایگاه خاص دارد و باید ابعاد مختلف طرح را برای اقناع جامعه و اجرای درست آن تبیین شود و اطلاعات و توضیحات به‌صورت شفاف در اختیار مردم قرار گیرد تا اعتماد مردم به اجرای این طرح به اثربخشی آن کمک کند.

استفاده از آرد کامل؛ در کنار طرح هوشمندسازی قدمی برای کاهش هزینه‌های سلامت کشور

یکی از نکاتی که در اینجا دوباره مطرح است استفاده از آرد کامل است که از نظر کارشناسان سلامت و بهداشت اثر بسیار زیادی در این حوزه خواهد داشت و جامعه را به سمت سلامت می‌برد و باید در نظر داشت که با استفاده از این الگو می‌توان هزینه‌های نظام سلامت کشور را کاهش داد.

به گزارش راه دانا؛ برای اثربخشی بهتر این طرح شایسته است مدیران اجرایی تدابیر ویژه نظارتی لازم برای این طرح اتخاذ کنند تا این طرح خوب با اجرای بد مواجه نشود و به اهداف خود دست یابد، به عنوان نمونه این روزها دیده می‌شود گروهی از نانوایان بعد از کسر مبلغ از کارت خریدار به بهانه‌های گوناگون که این تعداد نان موجود نیست، خمیر کم است، به نفرات بعدی نمی‌رسد و ... مبلغی را نقدی به مشتری باز می‌گردانند تا آمار فروش نان را با وجود ارائه کمتر بالا ببرند و یارانه بیشتری را از دولت دریافت کنند و یا با نظارت بیشتر بر صنایع، مانع از افزایش قیمت در محصولات قنادان، بیسکویت ‌سازان، دامداران، کارخانه‌های لبنیات و کارخانه‌های آرد شوند تا دوباره فشار بر سفره مردم تحمیل نشود که این اقدام در کنار حذف انحصار صدور مجوز باعث افزایش کارآمدی این طرح خواهد شد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: اجرای این طرح سراسر کشور طرح هوشمند کارت خوان آرد و نان خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۶۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل خدمت‌رسانی به مردم با هوشمندسازی امور قضایی

دادستان کل کشور گفت: یکی از حوزه‌های خدمت‌رسانی به مردم هوشمندسازی در نظر گرفته شده در سند تحول است، که به این واسطه زمینه تسریع خدمت‌رسانی به مردم و تولیدکنندگان فراهم می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس،  حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد دادستان کل کشور، در جریان سفر به استان هرمزگان و در دیدار با امام جمعه و نماینده، ولی فقیه در این استان هرمزگان اظهار داشت: ارائه خدمات هوشمند به منظور تسهیل خدمت‌رسانی در امور قضایی به مردم از اولویت‌های سند تحول قضایی است.

وی افزایش نظارت‌ها و سرعت و دقت عمل در انجام وظایف محوله قضایی را به عنوان بخشی از رویکرد‌های اصلی و اهداف هوشمندسازی خدمات در این سند برشمرد.

 دادستان کل کشور افزود: یکی از حوزه‌های خدمت رسانی به هم وطنان، تلاش برای حمایت از تولید و کسب کار و رفع موانع موجود بر سر راه تولیدکنندگان با تدوین برنامه‌های راهبردی در راستای تحقق شعار سال است.

موحدی تصریح کرد: بنابراین هوشمندسازی در نظر گرفته شده در سند تحول قضایی به واسطه زمینه‌سازی برای تسریع خدمت‌رسانی به مردم و تولیدکنندگان، این فرصت را بیش از پیش فراهم می‌سازد.

 وی با اشاره به ظرفیت‌های متنوع در استان هرمزگان برای افزایش مشارکت مردمی در جهش تولید، عنوان کرد: در این سفر موضوعات و نیازمندی‌های مطرح شده از سوی متولیان و مسئولان هرمزگان جمع بندی شد و برای برنامه ریزی و ارائه راهکار به رئیس قوه قضاییه منتقل می‌شود.

 انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تسهیل خدمت‌رسانی به مردم با هوشمندسازی امور قضایی
  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • کارگری نماد بالندگی، رشد و اثربخشی است/ کارگران حرف اول و آخر را در جهش تولید می‌زنند
  • صادقی: انگیزه نساجی از تیم ما بیشتر است