Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک تولید کننده مبل در یکی از روستاهای تویسرکان گفت: افزایش بی سابقه قیمت چوب راش باعث تعطیلی برخی واحدهای تولید مبل در تویسرکان و روستاهای این شهرستان و مهاجرت صاحبان این صنایع به تهران شده است.

به گزارش ایران اکونومیست کاربران سامانه «فارس من» با ثبت پویش «کوتاهی دست دلالان از بازار چوب خام و کنترل قیمت آن» از مسئولان مربوطه خواستار شدند تا نحوه واردات و توزیع چوب خام تا رسیدن به دست تولید کنندگان را کنترل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سعید کیوگی یکی از امضا کنندگان این پوش در گفت وگو با فارس گفت: بخش اعظمی از مردم در شهرستان تویسرکان در صنایعی مانند مبلمان فعالیت می کنند که در یک سال اخیر با افزایش قیمت ماده اولیه این صنعت یعنی چوب راش مواجه شده اند. 

وی بیان داشت: قیمت هر مترمکعب چوب راش طی یک سال اخیر از 10 میلیون تومان به 25 میلیون تومان افزایش یافته است و این در حالی است که قیمت جهانی آن افزایشی نداشته و در مرز نیز قیمت این کالای وارداتی با سال گذشته تفاوتی نداشته اما به واسطه حضور دلالان قیمت این کالای مصرفی از مرز تا زمانی که به دست تولید کنندگان می رسد به شدت افزایش می یابد. 

این تولید کننده مبل اظهار داشت: جمعیت قابل توجهی از مردم در شهرستان های تویسرکان و ملایر در صنعت مبل فعالیت می کنند که با توجه به افزایش قیمت چوب راش به عنوان ماده اولیه این صنعت و افزایش دستمزد، تولید برای آنها دیگر صرفه اقتصادی ندارد.

وی افزود: در حالی که در برخی از روستاهای شهرستان تویسرکان مهاجرت معکوس شکل گرفته بود اما در یک سال اخیر باز هم شاهد مهاجرت روستائیان به تهران هستیم و فعالان صنعت مبل سازی کار خود را رها می کند و به تهران مهاجرت می کنند. 

این تولیدکننده مبل بیان داشت: افزایش قیمت چوب به واسطه دلالان، افزایش دستمزد کارگر باعث شده قیمت تمام شده تولیدات در صنعت مبلمان افزایش یافت از طرفی مردم نیز به واسطه مشکلات اقتصادی قدرت خرید خود را از دست داده اند بنابراین تولید در این صنعت صرفه اقتصادی ندارد و این مسائل منجر به بروز مشکلات اقتصادی برای فعالان این صنعت شده است. 

به گزارش فارس ثبت کنندگان پویش مذکور با توجه به احتمال بیکار شدن فعالان صنعت مبلمان به دلیل افزایش قیمت چوب از مسئولان خواستند تا دست واسطه ها را قطع کنند و اجازه ندهند تا واسطه ‌ها و دلالان قیمت چوب را بدون دلیل افزایش دهند. 

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: افزایش قیمت قیمت چوب صنعت مبل چوب راش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۷۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمید قنبری گفت: بیش از ۶۵ درصد از بازار تبلیغات در دنیا به صورت دیجیتال انجام می‌شود که ارزش آن در سال گذشته حدود ۵۸۰ میلیارد دلار بوده است.

او افزود: از عمر صنعت تبلیغات دیجیتال در ایران نیز بیش از دو دهه می‌گذرد و در این بازه زمانی، این نوع از تبلیغات جایگاه خود را در میان مردم پیدا کرده است. به گونه‌ای که بر اساس گزارش‌ها حدود ۶۶ درصد ایرانیان به یکی از تبلیغات دیجیتال عادت دارند و تعداد دفعات نمایش تبلیغات دیجیتال در ایران از مرز ۷۰۰ میلیارد بار در سال گذشته است.

قنبری با اشاره به این آمارها گفت: با وجود جا افتادن صنعت تبلیغات در میان مخاطبان، هنوز مشکلاتی در این صنعت وجود دارد. چه مشکلاتی که از جانب سیاستگذار به فعالان این حوزه تحمیل می‌شود و چه مشکلاتی که تحریم‌ها و قانون‌گذاری‌ها برای ما ایجاد کرده است.

وی تاکید کرد: اهمیت صنعت دیجیتال چنان بود که ما تصمیم گرفتیم امسال همزمان با برگزاری نمایشگاه اینوتکس، اولین دوره همایش تبلیغات دیجیتال با نام ادز آپ را برگزار کنیم تا با این کار هم دانش تبلیغات دیجیتال را ارتقا دهیم و هم اینکه فضایی فراهم کنیم تا متخصصان این حوزه به تبادل نظر با هم بپردارند.

قنبری درباره جزئیات برگزاری این همایش گفت: همایش ادز آپ قرار است ۲۱ اردیبهشت ماه در پارک فناوری پردیس برگزار شود. در این همایش چهار پنل تخصصی با حضور بیش از ۲۰ نفر از فعالان تبلیغات دیجیتال برگزار می‌شود و هر کدام به یکی از چالش‌ها و موضوعات روز این صنعت می‌پردازند.

دبیر این همایش با ارائه جزئیات این پنل‌ها تصریح کرد: وضعیت تبلیغات دیجیتال در ایران یکی از پنل‌های مهمی است که در این همایش برگزار می‌شود و آژانس‌های تبلیغاتی به موضوعات مهم این حوزه می‌پردازند.

بررسی نقش گوگل در تبلیغات دیجیتال و تاثیر تحریم‌ها بر این حوزه یکی دیگر از پنل‌هایی است که قنبری به آن اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت مساله تقلب در تبلیغات نیز پنلی با این موضوع ترتیب دادیم تا متخصصان در این باره صحبت کنند. آخرین پنل هم درباره ارتباط میان مراکز آموزشی و تبلیغات است.

به گفته قنبری، امسال قرار است برندگان جایزه ایران ادز هم در این همایش معرفی شوند و مراسم اختتامیه این جایزه در این رویداد برگزار خواهد شد. به گفته قنبری این جوایز در هفت بخش آگهی‌های تلویزیونی، آگهی‌های محیطی، فیلم‌های تبلیغاتی شبکه‌های اجتماعی، پروژه‌های BTL، کمپین‌های دیجیتال و یکپارچه و فیلم‌های شرکتی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای حضور در رویداد و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس Adsup.inotex.com مراجعه کنند.
اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارتاپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکارها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

کد خبر 6091170 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری